Seuraa 
Viestejä45973

on tossa tullu erään tietokoneen kanssa ongelma ...

on kone jonka asetuksia ei saisi vaihtaa. mutta kuitenkin melkein joka kerta kun menen koneelle niin joku pöljästi on jotenkin onnistunut vaihtamaan jotain pientä (esim tausta kuvan). pitäis saaha selville kuka se oli. tieto koneella oliat tiedetään millon kukakin oli mutta mistä tietää kuka sen teki!!!!

nakkisormisuudestani en tiiä kui käyttää historia toimintoa et voisko joku selittää...

tiedän että tämä ei kyllä kovin kuulu tiede sivuston keskusteluun mutta kokemuksen perusteelle täältä löytyy luotettavimmin vastauksia (muutakin kuin esim: jjaa,nii,juu et ahhaa, paha paikka jne.)

kiitän suuresti etu käteen^^

Kommentit (3)

Mikä käyttöjärjestelmä kyseessä?

Windowsissa (XP & 2000) jokaisella käyttäjällä on omat kansionsa C:\Documents and Settings -hakemistossa. Joka käyttäjällä voi olla oma taustakuva. Taustakuvan vaihtaminen ei vaikuta muiden käyttäjien taustakuviin.

Jos käyttäjät kirjautuvat samalla tunnuksella sisään, ei syyllistä voi oikein päätellä, sillä merkinnät jäävät ainoastaan käyttäjätunnuksesta.

Juu esim. taustakuvan vaihdosta ei kyllä löydy erillistä tallennettua historiadataa. Doskeyllä, jos se on asennettuna voi selata komentohistoriaa ja system information on oiva paikka tarkkailla koneen ja käyttiksen häiriöitä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ahaa, joku laittaa sulle ruman kuvan(sa) taustakuvaksi. Hommaa sellainen vakoilukamera, niin saat rysän päältä kiinni. Saat filmille sen kun se kaivaa nenää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat