Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitä ohjelmaa käytät koneellasi musiikin toistamiseen? Miksi?

Sivut

Kommentit (37)

salai
Seuraa 
Viestejä7561
Liittynyt17.3.2005

Sehän riippuu kai siitä, mitä haluaa tehdä. Mutta jos haluaa helposti kuunnella musiikkia netistä (ja tallettaa sitä kovalevylle) Screamer Radio -ohjelmaa ei voita mikään. Erittäin pieni ohjelma eli ei kuormita konetta, ei mainoksia ja jumalattoman suuri valikoima asemia.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Perussettiä: Windows Media Playeria.

Koneellani on myös joku NTI CD & DVD-Maker ja Applen iTunes. Edellinen osaa muuntaa .wma- tai .mp3-tiedostot aaltoäänitiedostoiksi, joita on helppo pätkiä ja muokata mielensä mukaan. Se ei kuitenkaan osaa kääntää niitä takaisin alkumuotoonsa. iTunes sen sijaan osaa muuntaa aaltoäänet .mp3-tiedostoiksi, jotka menevät mukavasti MP3-soittimeen.

Mutta varsinaisessa musiikin kuuntelussa, soittolistojen luomisessa ja levyjen polttamisessa on helppokäyttöinen Windows Media Player ehdoton ykkönen.

iTunes, koska se toimii helposti iPodin kanssa ja tiedostojen muuntaminen AACn, MP3n ja WAVin kesken käy helposti.

Äskettäin huomasin että sillä voi myös kuunnella lähiverkon läpi muiden musiikkikirjastoja. Ai että mitä p**kaa ihmisillä onkaan koneella

pointless
Mitä ohjelmaa käytät koneellasi musiikin toistamiseen? Miksi?

musiikin kuunteluun winamppia ja musiikin tekoon renoisea eli trackeri ohjelma.

Sidplay2/w satunnaisiin C64-muisteloihin. Varsinaiseen musiikin kuunteluun minulla on sitten ihan eri vehkeet kuin tietokone.

Jeskola Buzz löytyy myös, mutta se on aika vaikea käyttää.

VLC:llä katselen DVD-elokuvia.

pointless
Mitä ohjelmaa käytät koneellasi musiikin toistamiseen? Miksi?
Winamp 5.3. Vanhemmatkin versiot kävisivät hyvin, mutta tarvitsee tuon AAC-tuen, että pystyy kuuntelemaan joitain nettiradioasemia. Olen käyttänyt aina Winampia, sillä se on yksinkertainen ja kevyt ohjelma.
Andúril
Koneellani on myös joku NTI CD & DVD-Maker ja Applen iTunes. Edellinen osaa muuntaa .wma- tai .mp3-tiedostot aaltoäänitiedostoiksi, joita on helppo pätkiä ja muokata mielensä mukaan.
Winampin peruspalikoilla pystyy myös muuntamaan kaiken soitettavan PCM-muotoiseksi WAV:iksi.

Options->Preferences->Output->Disk Writer Plugin

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat