Seuraa 
Viestejä3723

Olisiko tämmöistä tietoa missään jotta kun mulla on paine, virtaama- diagrammi josta saadaan Lp10A (10 m2 huonevaimennuksella)+Kokt (korjaus)= Lwokt. Saadaan 125-8000 Hz tuo arvo. Millä periaatteilla näitä vaimennuksia ja yhteisvaikutuksia saadaan kun esim. jos äänitasojen ero on yli 9 dB niin pienempää ei tarvitse huomioida ym. Logaritmisuus. Semmosia tapauksia yleensä, että huoneen tilavuus on 20 000 m3 ja venttiileitä on tulot 18 kpl+ 12 kpl poistot ja jokainen on valittu aale 35 dB kriteerillä. Eikö tämä alita vaatimuksen äänitaso LA,eq,T/ La,max dB 43/48 (mitä nuo tarkoittavat).

Löytyykö mistään kartiohajottajan tai vaikka suoran putken puhallukselle suoraan katosta (h=8 m) alaspäin jotain kaavoja heittopituudelle tuloilman ylilämpötilän mukaan (kaikki esim. yl. koskevat vaakasuihkua).

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Kommentit (2)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Varmasti alittaa. Jos sijoitat noita 35 dB venttiileitä aivan rinnakkain 2 kpl saat 38 dB äänitason. Ja sekin alitaa puhtaasti vaatimuksen. Mikä tuossa on ongelma?

Heittopituus kysytään suoraan venttiilin valmistajalta, jos ei ole valmiina esitteessä. Jos urputtavat, niin vaihdetaan valmistajaa.

Heitä kysymys Suomi24 LVI-osioon. Sieltä tulee joskus ammatti-ihmistenkin vastauksia.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Diam
Seuraa 
Viestejä3723

Kuinka tuo lasketaan tai jos on 8 m korkealla 8 välein 2:ssa rivissä (16 m sivus.) tulot 9 kpl ja poistot yht. 9 kpl keskellä. Täytyy muistaa, että välillä voi vähän lepattaa kun otetaan täyttä koneesta.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat