Seuraa 
Viestejä45973

Kuinkas muutenkaan, Relanderin ja Kallion perillinen. Siis käynti Moskovassa oli tarkoitettu vain hankkimaan rauhaisa hetki sitä varten.
ja minulle hänne viestinsä tuli Tervolan kunnan sähkölaitoksen kautta, olipa kirjoiteltu varsinainen lasku. Laitoksen töissä vaikuttaa, kepulistien palveluksessa, myös vaselistinen vanhempi asentaja Pertti Keränen.

Esko Ahon linja on palannut. Varsinaista taistomustoslaisuutta.

Rekisteri-ehdokkailla on kaikilla suojaväline nyt päässään. Myös Heidi Hautala on näyttänyt kypäräänsä ydinvoima-asioissa. Ja vaselisteilla
pönttö.

Kokoomus on pyytänyt sekä hallitusta että Tarja-tätiä toimiin paperialan
työtaistelun yhteydessä. Miksi ette tee sitä kaikiki, sekä mkoko hallitusvalta että koko oppositiokin yhdessä. Kun teillä nyt on turvaksenne kaikilla päässä kypärät ja ämpärit.

Bodom-jutun nostamuien järven pohjasta sopivasti suuntaa huomiota pois asioista. Kun alkavat myös kesälomat, ja sittemmin myös mätäkuu, vanha skorpionin aika. Voidaanpa pitää myös uudet eduskuntavaalit.
Kypäräpääeduskunta enää puuttuukaan.

Minusta tuntuu, ettäö tuollaiseen kypäräpääpressaehdokkaiden joukkoon en kuulu. Joten taidanpa kieltäytyä kunniasta. Joka sinänsä on tarpeetonta, koska rekisteröijiäkään ei löydy.

Tänään on 9.6., ja 61 vuiota sitten alkoi neuvostoarmeijna hyökkäys Kannaksella, Suomen palauttamiseksi järkiinsä. Vanhas-Matti halusi kunnioittaa muistopäivää. Nyt kun lentokoneongelma satiin poistetuksi.
Vai saatiinko? Suomesta ei ole poistunut fasismin ongelma.

Tällaine on nykyine maailma ja siinä Suomi, Eskoseni. Esko tässä on Esko Seppänen.

Aiheen otsikon muutin sittenkin tänään 15.6.05. Ja äänestäkää

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Olli Rehn, kepu, komissaari, kertoi Brysselistä Venäjän koneista virallsien luontoisesti. Samana aikaab hallitus kertoili, itse Vanhanen, että Suomi opitäöä nostamansa selkkausta vain kahdenkeskisenä.

Kepu pettää aina, ja sitä lausetyta en alkujana ole sanonut minä.
Hyvin piirteellistä on aina ollut oikeistolaisuuden ja jopa äärioikeisotlaisuuden naamioiminen kansanystävyydellä.

Kaas näin se kävi. Olihan Tervolassa ollut sähkön laskutamisessa hiukan lepsu meininki, joten minunkin arviolaskuni oli jäljessä todellisessa
kulutuksesta. Helmikuussa tilanne muuttui. Saapui asentaja Pertti keränen lukemaan mittaria. Tavallisesti arviolaiskutusta on tasoittanut kesän kulkutuksen vähyys. Nyt yhtäkkiä lasku meni jo edelle. Vaan sepä
ei riittänyt. Asentaja Pertti Keränen tuli uudestaan lukemaan mittarin 4.
toukokuuta. Olihna sähköä kuklunut lisää kylmän talven ja kevään aikana.
Mutta tämäkään ei riittänyt, laskutus kirjoitteli uuteen samasta kulutusvauhdista koko kesäksi. Tuloksena maksanen, jos herrat pysyvät kovina, on aika osoittaa isänmaallisuutta, huhtikuun lopun lasku, kesäkuun lopun, elokuun lopun ja vielä puoli laskua syyskuulta, jopa 800
euroa, kun ennne n. 350 euroa. Sehän pääasiassa on ollut tasausta talven suurempaan mutta maksamattomaan kulutukseen.

Noin Vanhasen hallitus puolustaa Isänmaata. Ja tiettävästi mytös vaselisti Keränen on hyvin isänmaallinen mies.

Kokoontukaatten kaikki yhdessä massakeittokattilan ääreen. Varsinkin sillä sulfaattikattilalla oli mielklyttääv haju, jota tuuli kantoi 70 kmn päähän Kemistä.

Sanansa syöminen, samalla kun siirtyy pettämänsä vierestä oikealle, se on ollut Maalaisliitto-kepun tauti koko sen historian ajan. Se aloitti 1906 melkeinpä sosdemeista vasemmalta, se päätyi lapuanliikkeen irti päästämiseen ja sodan irti päästämiseen. Risto Ryti oli myös Maalaisliiton valitsema presidentti. varsinaisestihan sisäisen diktaattorin paikalle oli tarkoitettu Kyösti Kallio.

Presidentti Relander ja vuoden 1929 pääministeri olivat virkavalassaan vissiin vannoneet myös puolustavansa ja ylläpitävänsä laillisuutta.
Päästäen laittomia keinoja heistä tuli valapattoja. Demokraattisempana aikana se olisi ollut syytteen ja tuomion paikka Korkeimmassa oikeudessa Relanderille ja valtakunnaoikeudessa Kalliolle.

Svinhufvud sinänsä näyttäisi ottaneen laillsuuden paremmin huomioon, ukkotuomarikin kun oli. Svinhufvud pääministerinä kuitenkin hhyväksyi takautuvan lainsäädännön kommuintiitlakien toteutuksessa, kun SAJ lakkautettiin. - Sittemmin oikeiston mielestä takautuvuuden periaatetta ei olisi saanut soveltaa syytetyihin ja tuomittuihin sotasyyllisiin.

Vanhaselta ja kepun muilta uroksislta odotamme selvää vastausta ja siihen liittyen myös selviä takeita, että sanaanne edes tästä lähtien
voi luottaa. Muuten reaalisista mahdollisuuksista omaavista, joita eivät ole
Kallis ja Soini, eikä ollut minullakaan, joka jo olen kieltäytynyt, Vanhanen on vihinviimeisin, jonka haluamme/ haluan presidentiksi. Niin se maailma
muuttuu älkkiä-, myös Ahon Esko.

Vastuun pakoilu hallituksessa, ihan yhtä paljon myös sosdemien. Sitä osataan heilyuttaa hänttää useaankin suuntaan, ja varsinkin rikkaat
ovat saaneet verhelpotuksia ja muita etuja. Kun pitäisi päättää jostakin tärkeästä asiasta, eipä löydy vastuulle kantajia.

Hallitusko muka ratkaisi Paperiliiton selkakuksen? Eihän se ole ratkaissut rajalalakkoakaan, johin rahat ovat ihna sen omassa hallinnasa olevia rahoja. Vanhasen hallitus on vastuuta pakoilevien hännänheiluttajien joukkio, ja sanansa syönti ja valapattoisuuskaan eivä ole kaukana.

Anneli Jäätteenmäkihän oli ritarihyveiden mukaan nainen, jonka kunniaa kepun urosten olisi tullut puolustaa. Niin olisi ollut myös Tarja-täti sosdemien kannalta. Sitä sorruttiin puolustamaan kokoomuksen kunniaa.
Sittemmin oikeudessa tuomion sai vain eräs Manninen.

Kun kuulemma Kalliomäen tilalle tulee Heinäluoma, hänellä on edes puoluevastuuta, ynnä puolueensa puoleta myös valtuudet. Sosdemien osalta valtuuskriisi alkoi Lipposen vetäydyttyä eduskunnan puhemieheksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kekkosen vanhemmatkaan eivät olelet maajusseja. Kekkosen isä oli uiton kymppi. Valtaosaltaan he ainakin Pohjois-Suomessa ovat olleet maalaisliittolaisia. Vasemmistolaisia on ollut jonkin verran, joku harva hairahtunut kokoomukseen. Kirjoittelun Kekkonen aloitti Maalaisliiton Kainuun Sanomiin. Työ EKssa sattui Ståhlbergin ja Kallion kausiin, ja olisi siinä välissä tuuraaujana myös Väinö Tanner. Maalaisliiotn poliiitikoksi Kekkonen päätyi, koska häntä muihinkaan puolueisiin ei kaivattu.
Hän tuli eduskuntaan Viipurin läänistä, ja ilmeisesti sanankäytön luistavuus miellytti karjalaisia. Ja se, että poikkeuksena muista maalaisliitotlaisista hänet ymmärrettiin sanansa pitäväksi mieheksi.

Sitä on kepussa kertoiltu Kekosen kaikista suurrsta ominaisuuksista.
Kun ei ole saatu häntä syrjäänkään, jota 1948 - 1949 kyllä yritettiin.
Nuo sanansa syövät urokseet, valmiita pettämään vaikka oman veljensä.

Minäpä sanon, että sanansa pitäminen, edes jokseenkin, se oli Kekkosen paras ja erinomainen valtti koko elämänsä ajan. Kun hän kekussteli, saunoili ja ryyppäsikin hyin monenlaisissa seuroissa, maine olisi mennyt pikapikaa, jos hän maalaisliittolaiseen tapaan olisi joka seurueessa ollut panettelmassa ja pettämässä jonkin ja usean toisen seurueen väkeä.
Ja minä haluan nyt kuulla koko nykyisen kepun johtoväeltä, että vihdoinkin löydätte Kekkosen rehellisyyden ja sanansa pitämisen periaatteen. Muuten teillä ei tule ole pitkää poliittista tulevaisuutta, kun maajusseja takanannne ei ole enää monta. Ja minä haluan kuulla löytämisestä ja muutoksesta myös Tervolan kunnan kepulaisilta.
Ilmenneinä myös tekoina.

Myös suhtatuminen Tshekkoslovakian kriisiin 1968 tuli Kekkoselta juuri siitä, että hän katsoi Neuvostoliiton pettäneen. Muutenhan Kekkonen täysiverisenä poliiitikkona hyväksyi periaatteessa kaikki tarpeelliset keinot. Asettaen kuitenkin mieluummin vakivallattomat väkivallan edelle. Tämähän onkin täysverisen poliitikon merkki. Ja siten itse Stalin ei ollut ihan täysverinen.

Myös Vennamohan oli Maalaisliitosta noussut presidenttiehdokas ja puoluejohtaja. Hän kuitenkin innostui liikaa oman äänensä kuulemisesta
ja laskelmoijana oli tunari. Häen olisi suksien ristiin asettamisen sijasta kannattanut pyrkiä Maalaisliiton vahvaksi ja ennemmän taustalta vaikuttavaksi johjtajaki, jonka jossakin määrin keulakuva olisi ollut myös itse presidentit Kekkonen. Ja Maalaisliitto-kepu yleensäkin epäonnistui siten, että sillä ei ollut asettaa vahvaa sannasa pitävää miestä seuraajaksi.

Sanansa syömine ja pettäminen, se vielä enemmän on ollut vasemman ja äärivasemman tauti.

Tosiaan rupesin pohtimaan, tarjosivatko veljet Tervolasta Matille ämpäriä, jonka Matti myös pani päähänsä. En kuitenkaan viitsi vaihtaa otsikkoa, kun se tuossa jo jonkin aikaa on ollut. Tämän viestin eli mahdollisuuden kirjoitin kuitenkin.

Itse perheemme ja minä muutimme Tervolaan, emme ole alkuheimoa.
Enkä muista mietä koivulaisia ennen sanotun ämpäripäiksi. Joskus Koivu
oli ihan nykyisen Tervolan keskustaajaman kokoine, Täällä oli ravintola-asema, moniaita kauppoja, monta kouluakin, ja Suur-Koivu oli ihan kohtlaisen eteläsuomalaisen kunnan kokoinen. Meillä on aina sanottu kirkonkylässä käymisestä: Mennään Tervolaan. Nyt Koivu on surkean pienii paikka, ja monet entiset ja heidän jälkeläisensä muutivat Ruotsiin. - Josko minäkin vielä? - Niin ovat ämpäripäät kirkokylällä hoitaneet tämänkin kylän asiat.

Tämän kylän tunnus ei ole ämpäri, vaan on nimensä saanut keskiajalla katolisten kristittyjenkin pyhän puun mukaan. Mutta nykyisessä surkeassa pienuudessa täälläkin leimaudutaan ämpäripäiksi.

ArKos, anna määritelmäsi tuolle käyttämällesi 'kypäräpää'-sanalle. En ymmärrä tarkasti, mitä tarkoitat sillä.

Peksa
ArKos, anna määritelmäsi tuolle käyttämällesi 'kypäräpää'-sanalle. En ymmärrä tarkasti, mitä tarkoitat sillä.

En minäkään ymärrä. Ei pappikaan samaa saarnaa monta kertaa pidä.
Ja lisäksihän on ilmoitettu, että nykyinen ArKoas itse ei ole sama kuin neitnen ArKos. Eli muutun liian nopeasti.

Muutin otsikon tänään aikomakseni, ja järjestin äänestyksenkin poliitikon parhaasta päänsuojasta. Karvalakki vielä unohtui, pitänee lisätä.

Muokkaus, ei voikaan lisätä, lähetettyä äänestysehdotusta ei voi sen jälkeen enää muuttaa. Ja oikestaanhan poliitikot eivät käytä karvalakkeja, politiikassa. Niitä käyttivät ennen Helsinkiin matkanneet lähestystöt. Kun niiden aktivistit kuolivat, ja toiset myös muuttivat Ruotsiin, enää ei lähde karvalakkilähetystöjä. On kepu sen verran hieno puolue.

Verrattuna Timo Soiniin ja melko pelleen Bjarne Kallikseen Sfpn Henrik Lax edustaa toista äärimmäisyyttä, äärimmäisen jähmettynyttä konservatismia. Sfp, yleensä suomeruotsalaiset, edusti ennen Suomen kulttuurin terävää kärkeä. Nyt siitä ei ole jälkeäkään. Että voidaan kuvitella tuollaisen fossiilin olevan edes ehdokas Suomen presidentin vaaliin. Voimasanansa perkkeleen sijasta Fidel Castro. Edustaa todella syvällistä globaalia eli maapallonäkemystä.

Kyllähän saman kielen edustaja Claes Andersson olisi tuollaisen yläpuolella. Hän olisi voinut, ja voisi vieläkin, ilmoittautua, paitsi vasemman, myös suomenruotsalaisten presidenttiehdokkaaksi.

Runoa, kenen lie. myöhään illassa: Kaksi vanhaa, vanhaa, varista, istuu aatoksissaan aidalla - - -. - - - kurjetkin kohta lähtevät taas etelään. Me talveksi tänne jäämme, näille kaatopaikoille elantomme hankkimaan - - -.

Heh! Ainakin alku oli hyvä. Ajattelin ensimmäisenä, että olisit puhunut tästä meidän riimu-Matista.
Hän onkin ollut hiljaa jo pidemmän aikaa. Kummallista.

Kati Sinenmaa kyllä täyttää nyt vauhtiin päästyään Simonahon jättämän tyhjän tilan ja tarttee vielä lisääkin. Hän kylläkin vaatimattomasti
jättää mietintönsä esittelemättä tässä historian, kulttuurien ja yhteiskunnan aihepiirissä. Hän esittää tähtititieteen puolelta, että älkää
vaatiko palkkaa, sillä niin saatte tuotteenne halvemmalla. Sitä periaatetta sovelletaan alikehittyneissä maissa. Kyllä siellä onkin köyhien ja omistamattomien kiva elää. Onneksi siellä etelässä enimmäkseen on lämminmtä, joten asumisen vaatimuksen noudattaen tuota periaatetta eivät ole suuret. Ja heidän elämisensä ja ihan ruumiillisiakin kipuja
lievittää runsain mitoin jaettu uskonto, ihan Katin tyyliin. Sitä unohtaa ihan kaiken muun kuullessaan, että jossakin tutkintavankilassa tai eristyspaikassa on häväisty Pyhää Kirjaa. Ja virtaapa hyvin myös unikkojenkin ooppiumi. Ja kun sen höyryjä on henkitellyt sopivasti, joha sinkoaa ulos julistusta, vaikka kukaan ei sitä juuriir ymmärrä. - Oli antiikin kreikkalaisillakin jo Delfoissa naispapitar Pythia ( eli Pyhä), joka höyryjen vallassa mumisi sekavia. " Jos ryhdyt aikomaasi sotaan, tuhoat suuren valtakunnnan". Kroisos tuhosi oman suuren valtakuntansa.

Myös laestadiolaisuuderssa varsinkin enne on ilmennyt vastaavaa.
Ja ainoastaan Maalaisliitto oli puolue, jota uskoon heränneet saivat äänestää, tai usko vaati äänestämään.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

ArKos, olet useampaan otteeseen nostanut Tervolan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Keräsen keskusteluun syyttämällä tätä väärästä sähkölaskutuksesta.

Miksi purnaat täällä? Ota yhteys kunnanjohtaja Simoskaan ja tee valitus sähköasentaja Keräsen toiminnasta. Jos vääryys on tapahtunut, se korjataan.

Sepi
ArKos, olet useampaan otteeseen nostanut Tervolan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Keräsen keskusteluun syyttämällä tätä väärästä sähkölaskutuksesta.

Miksi purnaat täällä? Ota yhteys kunnanjohtaja Simoskaan ja tee valitus sähköasentaja Keräsen toiminnasta. Jos vääryys on tapahtunut, se korjataan.

Keränenhän ei sinänsä tehnyt muuta kuin teki työtä käskettyä, luki mittarin toisenkin kerran, ja lukeman hän kyllä pani paperiinsa oikein.
Vaan asemassaan hän kyllä tiesi, mihin hänet oli käsketty, ja varmaan kertoi myös suosituksia. Se, miten lukemista kulutus sitten tulkittiin, siinä
tuli mukaan korkeampi kepu. Simoska kuuluu asianosaisiin, hänelle ei kannata valittaa. Kepuhan pettää aina, kun vähäosaisista on kyse mutta jotakin nyljettävää oletetaan löytyvän.

Yleensä laskuttavan naisen kanssa on voinut puhelinneuvotella. Vaan viimeisen neuvottelun perusteella, joka käytiin Keräsen uusintakäynnin jälkeen, häne pitit olla selvillä tilanteesta. Eli ohje nylkemiseen tuli korkealta, vaikkapa siis kunnassa itseltään Simoskalta. Kyllähän silti voi
yrittää neuvotella laskuttajan kanssa, ja ainakin pyytää laskun jakamista kahdelle kuulle, ne tulevat siis joka toinen kuukausi. Kuinka julman ja ehdottoman käskyn hän lie saanut?

Tässä vaiheessahan meikäläiset ja Vasemmistoliitto taas myös paperin selkkaauksen suhteen olemme kuin yhdessä rintamassa, nyt kun selkkaus
on pitkittynbyt ja pitkittyy. En kyllä tied'äm tietääkö Keränen sen, vaikak kuuluu siis myös Laopinin piirinsä toimikuntaan. Sen sijaan kepun kanssa olemme, huomaa tämän aiheen otsikkokin, kuin " sukset ristissä".
Ja Tervolan kepussa sellainen tilanne on aina huomattu erittäin hyvin.

Ja jokseenkin varmasti ainakin joku Tervolan kepussakin tuteeraa tätäkin palstaa, ja etsii, etsii, miten verkkoa voisi paikata ArKosin kohdalla.
Jos niistä ajoista, kun totesin Kekkosen 1970-vlulla jo höperöityneen.

Pari kertaa on työllisyystyömailla tultu tilanteeseen, kylläkin kemiläisten, torniolaisten, eikä tervolalaisten, kanssa, että se, jolla kopissa oli valta, sanoi, että turpa kiinni tai lennät ulos. Viimeisllä työmaaallani se valta sattui olemaan minulla eikä koneen palkkakuskilla.

Ja onhan edustaja Tenniläkin osannut aina ottaa kantaa minuun ja minä myös Tennilään, vaikka emme ole koskaan tavanneet toisiamme. Siitä huolimatta, vaikka Tennilän usein kerrotaan olleen piiriään vastaan opposiiossa.

Eilen kerrotiin Myanmarista, että siellä opposition johtaja on taas kotiarestissa, koska hän saattaisi matkustella villitsemään kansalaisia.
Täällä Tervolassa minulle toetuetetaan ihan samaa, jotta minäkään en matkustelisi villisemään Suomen kansalaisia. Niin ovat kepu ja vaselistit täällä ajatelelleet. Ei täällä tosin ole sotilasvartiota, mutta on ajateltu, että rahoitanit minun tulee antaa kaikki ylimääräinen, jotta en matkustelisi.

Jo jokunen vuosi sitten kuulin myös suosituksen, että sitä tietokonettakin voisi käyttää vain joka toinen päivä ja rajata viestien ajan jopa puoleen tuntiin. Ja kun ongelma täällä, että on painovirheitä, kun aika ei tahdo riittää. Kyllä nämä täällä seuraavat isona veljenä hyvin tarkkaan, mitä pienet tekevät. Vaan kas kun kysellään ansioluetteloa eli meriittiä:
" me emme ole koskaan kuulletkaan mistään Arkosista". Kyllä sitä osataan. On Suomessa muitakin diktatuuripuolueita kuin kokoomus.
Sehän oli enne diktatuuri SKPn ohjelmassakin, vaikka ajateltu käyttötarkoitus esiteltiin toisin kuin nyt vaselisteissa, ainakin Tervolan.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
ArKos itse
Ja onhan edustaja Tenniläkin osannut aina ottaa kantaa minuun ja minä myös Tennilään, vaikka emme ole koskaan tavanneet toisiamme. Siitä huolimatta, vaikka Tennilän usein kerrotaan olleen piiriään vastaan opposiiossa.

En näe yhteyttä tähän keskusteluun, ellei sitten Tennilä ole joku meistä keskustelijoista?

Uskon myös että Tervolan kunnanvirastossa tiedetään ArKosista ja henkilöstään. Jos kunnan tiedotusväki haluaisi/osaisi/rohkenisi, ArKosia voisi ehkä jollakin tavalla hyödyntää markkinoinnissa...

Sepi
ArKos itse
Ja onhan edustaja Tenniläkin osannut aina ottaa kantaa minuun ja minä myös Tennilään, vaikka emme ole koskaan tavanneet toisiamme. Siitä huolimatta, vaikka Tennilän usein kerrotaan olleen piiriään vastaan opposiiossa.

En näe yhteyttä tähän keskusteluun, ellei sitten Tennilä ole joku meistä keskustelijoista?

Uskon myös että Tervolan kunnanvirastossa tiedetään ArKosista ja henkilöstään. Jos kunnan tiedotusväki haluaisi/osaisi/rohkenisi, ArKosia voisi ehkä jollakin tavalla hyödyntää markkinoinnissa...

Sinäkin sen sanoit. Nyt, kun olen laatinut ratkaisun, tai ainakin luonnoksen. Poincarén konjektuuriin, ja miljoona dollaria Clay-instituutilta odottaa. Ja mm. kunta voi ajatella hyötyvänsä palkinon rahallisestakin puolesta. - Lähtihän täältä toissa vuosisadalla tunnettu papin poika
matkamies maan ja sukukiletemem tutkija Matias Aleksanteri Castrén.
Hän ennätti jo proferssoriksi ja myös naimisin, vaan kuoli pian matkoilla saamaansa keuhkotautiin.

On kylläkin luultavaa, että Clay-instituutissa noudatetaan melko toisenlaista käsitystä kaikkeudesta. Ehkä ei ole syytä osoittaa liiallista intoa luukulle menossa.

Onhan Tennilällä tiekoneavustaja, jonkinlainen. Ovathan palstalla änkyrätkin vasenveljet yrittäneet osallistua ja rynnätä pääosaan, vaan viholliseksi heidän heti havaitsemansa ArKos on heidän tapauksessaan nopeasti palauttanut maan pinnalle ja järjestykseen.

[size=150:2rdzn8em]MITTARIASENTAJA (vas.) rokotti ArKos itseä =>

Siinäkö syy vasemmiston jatkuvaan riepottelemiseen.[/size:2rdzn8em]

ArKos itse

Kaas näin se kävi. Olihan Tervolassa ollut sähkön laskutamisessa hiukan lepsu meininki, joten minunkin arviolaskuni oli jäljessä todellisessa
kulutuksesta.

Helmikuussa tilanne muuttui. Saapui [size=150:2rdzn8em]asentaja Pertti keränen [/size:2rdzn8em] lukemaan mittaria. Tavallisesti arviolaiskutusta on tasoittanut kesän kulkutuksen vähyys. Nyt yhtäkkiä lasku meni jo edelle. Vaan sepä
ei riittänyt.

Asentaja Pertti Keränen tuli uudestaan lukemaan mittarin 4.
toukokuuta.
Olihna sähköä kuklunut lisää kylmän talven ja kevään aikana.

Mutta tämäkään ei riittänyt, laskutus kirjoitteli uuteen samasta kulutusvauhdista koko kesäksi.

Tuloksena maksanen, jos herrat pysyvät kovina, on aika osoittaa isänmaallisuutta, huhtikuun lopun lasku, kesäkuun lopun, elokuun lopun ja vielä puoli laskua syyskuulta, jopa 800
euroa, kun ennne n. 350 euroa.

Sehän pääasiassa on ollut tasausta talven suurempaan mutta maksamattomaan kulutukseen.

Noin Vanhasen hallitus puolustaa Isänmaata. Ja tiettävästi mytös vaselisti Keränen on hyvin isänmaallinen mies.

Nyt ArKos hyvä on syytä rauhoittua ja vetää henkeä.
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja mittariasentaja
Pertti Keränen (vas.) on suorittanut työnsä kenties
liiankin huolellisesti MUTTA:

Oletko sinä vasemmiston riepottelija ottanut huomioon
mahdollisuuden, jotta persoonasi (ArKos itse) täällä
palstalla on saatettu yhdistää todelliseen henkilöllisyyteesi.

Ja, kun vielä kerroit sähkölaskusi yksityiskohtaiset summat
on kunnan johtohahmoille ollut helppoa selvittää persoonasi.

Niin makaa kuin petaa. Niin se on ArKos. Eikö EK:kaan maksa
enää, vai miksi vihjaillaan pakkohuutokaupasta.

Onko tuo nimimerkki puheenjohtaja kenties juuri mainittu
mittariasentaja Keränen? Sitä emme voi varmasti tietää.
Vai käytetäänkö tässä taasen vasemmistoa törkeästi hyväksi.

Näin saadaan syntipukki ja ArKoskin saadaan jatkamaan
vasemmiston parjaamistaan. Mieti ArKos, mieti!

Ketkä ovat todellisia vihollisiasi?

Annan vinkin: SUPO, Kepu, Kok.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat