Seuraa 
Viestejä45973

Koneelleni tulee aina välillä selviä skannauksia, jossa kokeillaan eri portteja ja koitetaan päästä koneelleni. Kertokaapa nyt hyviä ohjelmia vastahyökkäykseen. Eli ohjelmia jolla teen saman näille uteliaille, skannaan hyökkääjää ja mahdollisesti tunkeudun koneeseen aukkoja hyödyntäen. Kunnon ilmoitus ruudulla miksi koneelleni yritetään päästä tehoaa varmaan paremmin kuin ilmoitus skannaajien palveluntarjoajalle.

Kommentit (1)

Ennen ainakin sellainen ohjelma kuin Lockdown otti tiedot tunkeutujasta ja pysäytti yritykset.

Kaverin koneelle yritti silloin joskus Soneran leivissä ollut henkilö murtautua, jonka Lockdown nappasi. Olisiko ollut nimeltään Seppo Noppari. Tuli nimet ja osoitteet ja sähköpostit sun muut tiedoksi.

Uskoisin, että paras ase on laittaa sähköpostia kyseiselle henkilölle ja kysyä haluaako että ilmoittaa yritykselle vai rikospoliisille tämän toimista.

EDIT: Ei tietenkään auta botteja vastaan, joita on maailman sivu pullollaan ja varmaan 99% yrityksistä tehdään niillä. Tai jos kaveri osaa piilottaa itsensä tarpeeksi hyvin vaikka Tor-verkkojen ja proxyjen kautta.

Oman koneen suojien ylösnosto auttaa. Eli panssarit päälle. Siihen nyt sitten löytyykin ohjeistusta varmaan muualta, miten toimia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat