Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Noh, selviääkö ihmiskunta esimerkiksi seuraavat tuhat vuotta, vai tuhoutuuko se? Onko vuonna 3007 enää lajia Homo Sapiens olemassa? Ja perustelut ovat ok lisä, tavallaan kylvämäni aihe-siemenen taimi.

Sivut

Kommentit (47)

250585
Seuraa 
Viestejä621
Liittynyt5.12.2006

Selviäähän se, tosin välillä väki vähenee rutkasti. Joutaakin kyllä vähentyä. Minulla on sitä paitsi faktatietoa siitä, että maailmanloppu tulee vasta (no joo, vasta ja vasta) vuonna 3797. Nostradamus ennusti siten. Ja siihenhän me tietysti kaikki uskomme.

Jotain nokkelaa.

Niinpä kyllä nosse antoi tämän luvun, sanoen ennusteensa ulottuvan tänne asti, mutta kertoi samalla ettei hänen aikamääritteensä ole tarkkoja , vaan hän on tehnyt ne tarkoituksella harhaanjohtaviksi.
OLemme kyllä todellisuudessa tällä hetkellä hyvin lähellä suuria tapahtumia, joista ehkä kerron myöhemmin.

Elämä kyllä jatkuu vielä tuhannen vuoden jälkeenkin, minkälaisina, siittä ei meille liene merkitystä.

250585
Seuraa 
Viestejä621
Liittynyt5.12.2006
Olemme kyllä todellisuudessa tällä hetkellä hyvin lähellä suuria tapahtumia, joista ehkä kerron myöhemmin.

- Onko TÄMÄKIN niitä palstoja...

Jotain nokkelaa.

250585
Selviäähän se, tosin välillä väki vähenee rutkasti. Joutaakin kyllä vähentyä. Minulla on sitä paitsi faktatietoa siitä, että maailmanloppu tulee vasta (no joo, vasta ja vasta) vuonna 3797. Nostradamus ennusti siten. Ja siihenhän me tietysti kaikki uskomme.

Mummoni ennusti kädelläni olleista kanansisälmyksen kaltaisista kahvinpuruvalmisteista että maailma loppuu, kun minä kuolen. Se onkin totuus. En aio jatkaa eloani vuoteen 3007.

Kerroin vuoden 1999 ennustuksen, aina voit miettiä sitä, itsehän kerroit nossen enteet tutki niitä, tyydyn siihen mitä sieltä löytyy, anna tulla.

250585
Seuraa 
Viestejä621
Liittynyt5.12.2006

Ironiantajua ei ole kaikille suotu, ei ainakaan kaikissa asioissa.

Nostradamuksen turinoita olen kyllä nuorempana rutkastikin lukenut. Hyvä lääkäri ja runoilija.

Jotain nokkelaa.

Numerothan ovat sympoleita, luotu kuvaamaan jotakin, mitä, haluatko määritellä, niin myös sanat, ovat myös sympoleita, jokainen sana tarkoittaa jotakin, ainahan voit antaa tämänkaltaisia määreitä, jos tiedät itse mitä tarkoitat, niin hyvä.
Aina voit suhtautua ironisesti asioihin, mikä on ivailun muoto, mutta tee se ennen kuin kerrot jotain, jos teet sen jälkikäteen, se on vain pakoa, siittä että jäät alakynteen.

Selviää toki.

Vuonna 3008 löydetään "susiluola" Klevinmaan (nyk. Pohjanmaa) perukoilta. Susiluolan seinistä löytyy outoja merkkejä. Luolamaalauksia lähetetään tutkimaan lähellä oleva Sosialistisen Maailmanyhteisön arktisenalueen tutkimusryhmä joka keskeyttää lupaavasti alkaneen jäätikkökairauksen n. 400km etelämpänä.

Luolamaalausten ja -kirjoitusten tulkinta eteni vauhdilla, sillä pari vuotta sitten löytyi sukulaiskielellä kirjoitettu muinainen pergamentti joka onnistuttiin tulkkaamaan, haperoisesta paperista hahmottui teksti: "täten juli aan rallinen joulurauha ja toivotaan ".

Luolamaalauksissa oli ankaraa valitusta ilmeisesti muinaisella pohjoiskielellä, suomi. Kallioon oli kaikkien tuskallisten sanojen väliin maalattu punainen nuoli osoittamaan kohti maata ja nuoleen kohdistettu teksti: "Ikuisesti sinetöity, älä koske"
Maasta kaivettiin ylös ikiroudassa oleva metallilipas ja sen sisästä eräänlainen tallennuskoje. Tallennuskojeen kyljessä luki:
"HP DDS 4 DAT TAPE 40GB 150M C5718A" ja alla erilaisella tekstillä selkeästi erotettavissa:
"tiede.fi 14.2.2007 -keskustelupalsta db-backup (JR)".

Kuukausien työn jälkeen kojeen (muovisen rasian) sisällä olleesta nauhasta saatiin luettua dataa pieniä määriä.
Teksti Maailmanyhteisön Valvontaneuvoston oikoluku- ja julkaisudirektiivin täytäntöönpanon jälkeen menee näin:
"##¤--.2#_-.-23BU$HMAN.'ä^Ö§&. VIHA1N3N!äö":.32...32
3MXX2000;02-00-073MXX9000;03-00-073MXX3000;08-00-073SUS0176;08-00-073SUSavopS0184;08-00-073SUS01..2#_-.-23V1TUN VIHANEdDwtMTA2Mzk5MTczNDt0PDtsPGk8Mz47PjtsPHQ8cDxwPGw8VGV4dDs+ O2w8Sm9obiBzZWxlY3RlZCBHcmVlbjs+Pjs+Ozs+Oz4+Oz6NaBGW1O3JUoxq0PX rlih3OZ2CTA==http://www.onesimpleprinciple.com..L99atomin paine.#"2%%Freeporn_____dXXX-ZOOz7DblWpxMjE3ATlKaiken teoria syntynyt....maailman paine4Jx621QnCmJ2VQ==tiheämpään ja tiheämpään käpertyneenä"

Tekstin merkityksellisyys ei ole vielä selvillä mutta historialliselta arvoltaan löytö on luottoyksiköissä mittaamaton ja tullaan sijoittamaan Maailmanyhteisön pääkaupungin Pekingin Eurooppamuseoon.

henkka
Numerothan ovat sympoleita, luotu kuvaamaan jotakin, mitä, haluatko määritellä, niin myös sanat, ovat myös sympoleita, jokainen sana tarkoittaa jotakin, ainahan voit antaa tämänkaltaisia määreitä, jos tiedät itse mitä tarkoitat, niin hyvä.
Aina voit suhtautua ironisesti asioihin, mikä on ivailun muoto, mutta tee se ennen kuin kerrot jotain, jos teet sen jälkikäteen, se on vain pakoa, siittä että jäät alakynteen.Mitä ihmettä tarkoitat? Eihän tuosta tekstistä saa mitään tolkkua. Onko tämä ironiaa? Siis onko ajatus, että asian suhteen ei saisi olla ironinen kuin etukäteen? Vai että ironiasta pitäisi varoittaa etukäteen?

Jos kyse on hieman mielekkäämmästä ajatuksesta, että ironinen pitäisi olla asiaa esitettäessä, ei sen jälkeen, niin:

Minulla on sitä paitsi faktatietoa siitä, että maailmanloppu tulee vasta (no joo, vasta ja vasta) vuonna 3797. Nostradamus ennusti siten. Ja siihenhän me tietysti kaikki uskomme.

-kuinka tämä on mahdollista lukea muuten kuin ironiana?

Tohtorihan ymmärsi oikei hyvin, mistä hän mahtoi puhua, huumorintajusta ehkä, en tiedä, jos hän ei saa tolkkua kuka sitten saa, jos kerrot minulle jotain, ja jälkeenpäin kerrot että tarkoitit jotain muuta, niin mistä oikeastaan puhut.

Että tämmöistä tämä, miten olis resepti, spirutus forse. Tohtori kun olet.

Armitage
Onko vuonna 3007 enää lajia Homo Sapiens olemassa?

Lajia Homo sapiens sapiens ei enää ole, se on joko tuhonnut itsensä, tai sen jälkeläiset ovat määritelmällisesti jo toisen lajin edustajia.

Elossa ollaan. Tuskin mahdottomasti kehittyneenä, katastrofit ovat luultavasti muuttaneet yhteiskunnan rakenteen täysin toisenlaiseksi. Naurakaa vain viherpiipertäjälle, mutta olen varma siitä, että ihminen aiheuttaa suuren ekokatastrofin 200 vuoden sisällä, jossa kuolee iso osa nykyisestä populaatiosta.

Geenimanipulaatio pitää huolen ihmislajin perimän kehittymisestä tulevaisuudessa, kun olosuhteet eivät sitä enää juurikaan muokkaa.

Itse uskon että uskonnolliset huithapelit jotka pääsevät valtaan, repivät ihmiskunnan kivikaudelle. se milloin tuo tapahtuu on selviää sitten seuraavassa profetiatäräyksessäni, eli varmaankin huomenna noin 04.27

muok. typ

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat