Seuraa 
Viestejä45973

Itseäni ihmetyttää suuresti kaiken maailman "foorumit" ja muut keskustelukerhot, jonne ns "kehitysmaiden" edustajat raahaavat itsensä pilkattavaiksi. Yksi näistä on Davos, jossa saimme taas Euromamman suusta kuulla, että Kiinan ja Intian täytyy tehdä "aloite" ilmastonmuutoksessa.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/6296475.stm

Todella NAURETTAVAA! Kaikki nämä "neuvottelut" vain pahentavat tilannetta entisestään! Koska esim Amerikan ja Australian kannoissa ei kumminkaan tapahdu mitään muutosta, niin looginen vaihtoehto on lopettaa kaikki nämä "neuvottelut" tyystin. Ja jos nämä rasistiset "ilmastofanaatikot" siitä hyvästä kiroavat Kiinan ja Intian, niin entäs sitten? Ei sieltä suunnasta mitään muuta olekkaan tullut kuin rasistista pilkkaa ja herjaa yli viimeisen 500-vuoden ajan!

Kaikki nämä "neuvottelut" ovat alusta saakka olleet SUURIA VIRHEITÄ, ja tulkittu Eurooppalaisten keskuudessa vain heikkouden osoitukseksi! Kuulemma jos pitää neuvotteluissa kiinni omasta kannastaan(ja kansallisesta itsenäisyydestä/itsemäärämisoikeudesta) niin silloin, "sylkee lännen kasvoille"

http://news.yahoo.com/s/afp/20070124/wl ... 0124180806

Yksi hyvä tapa estää moiset diplomaattiset konfliktit on hyvin yksinkertainen;ei neuvotella! Kehitysmaat jatkavat talouskasvuaan, ja varustautumista maailmansotaan. Katsotaan mitä nämä länsipellet sitten aikovat tehdä? Onko niillä pokkaa yrittää esim väkisin estää Kiinan ja Intian kasvu ja saastuttamminen? Katsotaan toisen osapuolen kortit, ja lopetetaan kaikki tämä turha dilplomaattinen paskanjauhanta, kun se on kuulemma toisen osapuolen "kasvoille sylkemistä"

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat