Seuraa 
Viestejä45973

On kyllä kumma, kun eräiden rasistinen paskanjauhanta ja muu propaganda ei lopu millään No, onneksi maailman hallitukset eivät mm moisten RASISTISTEN asenteiden ja herjojen takia ikinä pääse yhteisymmärykseen mm netin säätelystä. Kyllähän minä odotin että ne jotenkin herjaisivat Kiinaa, mutta tämä oli kyllä aivan uusi avaus

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/6298641.stm

Kommentit (2)

Itseasiassa kyseessä ei ole mikään uutinen, vaan kevyt puffaus Vistan markkinoinniksi. Kun väitetään että 50% piraattiwindowseista sisältää troijalaisen, kyseessä on sama huijaus kuin mihin Aku Ankka sortui.

Kuka muistaa tarinan, jossa Aku kasvatti kurpitsoja kilpailuun ja sadonkorjuun aikaan niitä alkoi kadota yksi kerrallaan. Aku pisti pihalle kyltin jossa luki "Yksi kurpitsoista on myrkytetty".

Seuraavana aamuna kyltissä luki "Kaksi kurpitsoista on myrkytetty".

Tyyppi on palkattu liioittelemaan tietoturvaongelmaa ja pelottelemaan ihmisiä ostamaan Windows Vistan. Sanaakaan ei mainittu muista vaihtoehdoista.

Totuus on, että edes piraatti ei kuse omiin muroihinsa. Botnettien jäseneksi joutuvat lähinnä laillisen käyttöjärjestelmän omistajat, jotka eivät ymmärrä tietoturvasta yhtään mitään.

Vain täysi idiootti ostaa kadulta piraattiwindowsin, kun sen voi ladata täysin ilmaiseksi netistä ja vielä virustarkistaa ennen asentamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat