Seuraa 
Viestejä45973

[size=200:38qpj4ng]AIHEETTOMAT POLYMEERIT, LAPSITYÖ SEKÄ ESPOON OIKEAMIELISET MESTARIAMPUJAT RY[/size:38qpj4ng]
[Suomessa yhä enemmän on keskustelua herättänyt seinustan luona syvennystä muistuttavassa asemassa sijaitsevat puolitarpeelliset muovinkappaleet jotka peräisin ovat alunperin kristillisestä pääsiäisestä]

Vieraillessani tuttavasukulaispariskunnan luona havaitsin huoneistossa eteisen ja keittiön välissä olevan pienen pätkän reunaseinustalla olevalla seinällä hieman ikkunalautamaisen rakenteen. Ikkunalaudalla oli pääsiäismunista tulleita yllätyksiä. Turhakkeita.

Muovi- sekä turhuusteollisuus syytää näitä turhia hyödykkeitä kiihtyvällä vauhdilla markkinoilla. Tuotteet on pakattu suklaaseen. Talonrakennusteollisuus harmaine alihankkijoineen rakentaa kiihtyvällä vauhdilla eteisten sekä porstuaiden lähelle ikkunalautamaisia rakenteita joille näitä suklaiden sisästä tulevia häkkyröitä voi kasata.

Suklaata sekä muovihärveleitä tekevät kengittä elävät lapset yhä huonommalla ja huonommalla palkalla. Varsinaisen tuloksen näistä saavat muoviviritysten sekä ikkunalautamaisten tekeleiden taustavoimat - omistajat. Yhteiskunnassa yhä harvempi ansaitsee, mutta nämä harvat tekevät tulosta yhä enemmän. Yhä useampi perhe omistaa kodissaan lievästi ikkunalautamaisen ulokkeen tuvan tienoilla sekä säilyttää siinä pääsiäismunamaisten systeemien sisästä tongittuja muoviturhioita kuin mitäkin voitonmerkkejä mussutetun suklaan voitonmerkiksi. Kansa köyhtyy ja köyhtyy, päättäjät näkevät mielissään vain periaatteessa ikkunalautaa muistuttavia ulokkeita talon sisäpuolisissa seinissä sekä näitä muovista muotoiltuja pieniä patsaita jotka esittävät mitä kauheampia kapitalistisen yhteiskunnan symboleja - smurffeja, lentokoneita, kanaloita.

Viljalti ikkuna- tai astinlautaa näyttävällä sisäseinän ulokkeella on viattoman ja valveutumattoman helppo pitää melko harmitonta mutta silmittömän haitallista muoviesinettä jököttämässä. Kansa kärsii ja päättäjät rikastuvat yhä enemmän. Miten kauan Suomi ja koko maailma jaksaa tätä, onko edessä vallankumous?

Erityisetsi Espoosta köyhät sekä oikeamieliset ovat tehneet kimppamatkoja Arkadianmäelle näyttämään joukkovoimaa näitä vastaan. Poliittiset broilerit eduskunnassa ovat pakotettuna väittäneet, etteivät alapuoleltaan leveämmät ja tämän takia muoviturhiksia tassossa kannattelevat tekeleet kuulu heille.Kyllä kuuluu - jos kaikki äänestäisi perusvihreitä, poistettaisiin tälläiset ja Kiinassa saisivat lapset syödäkseen muutakin kuin toissavuotista näkkileipää.

___________
Joe the Creator

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat