Seuraa 
Viestejä45973

Jäi tässä vaivaamaan taas tyypillisen puolueellisen Yahoo newsin uutisjuttu Etelä-Afrikasta. Uutisjutussa annetaan kuva, että mustat olisivat jotenkin vastuussa ulkomaisesta siirtolaisuudesta alueelle, vaikka tosiasiallinen päätös tästä tehtiin jo valkoisen Aprtheidhalinnon aikana kauan ennen Nelson Mandelan vapauttamista vankilasta!

Se mikä pistää tässä uutisessa silmään on sen voimakas yksisilmäisyys ja totaalinen faktoihin perustamattomuus. Ensinnäkin, Etelä-Afrikan musta hallinto EI ole aloittanut siirtolaisuuden perinnettä maahan, vaan pyrkii nimen omaan pääsemään siitä eroon, minkä vuoksi uutinen nimittää heitä "rasisteiksi" Tässä on tyypillinen globalisaatiotarina, jossa "iso paha musta mies" on tietenkin vastuussa kaikesta pahasta. Menee kyllä aika rajusti komiikan puolelle kun ajatellaan, että Etelä-Afrikan valkoinen apartheidhallinto oli alunperin se, joka päätti ottaa alueelle lisää siirtolaisia pohjoisesta(pääosin mustia matalapalkkatöihin)Tämä on aika yleinen, kansainvälisesti tunnustettu FAKTA, mutta nyt nämä vanhat, piilorasistiset, Apartheidmieliset valkoiset politiikot ja heidän ulkomaiset tukijansa väittävät, että vastuussa onkin Etelä-Afrikan musta hallinto ja tietenkin Nelson Mandela

Se mikä pistää silmään tarinassa on, että se kielii totaalisesti vastuunpakoilusta ja tosiasioiden kieltämisestä! Tämä on muuten tyypillistä muuallakin missä modernia siirtolaisuutta käsitellään. Esim jenkeissä ja Euroopassa kaikki haluavat sisään halpatyövoimaa, mutta kun ollaan jo asettumassa taloksi ja halutaan oikeuksia/palveluita, niin silloin puhutaan jo "etelän mutatulvasta" Vaikka maanosa ja ilmansuunta tässä ehkä onkin hieman erillainen, niin periaate on silti sama. Aivan uskomatonta! Yahoo news antaa vain ymmärtää, että heti kun Nelson Mandelasta tuli Presidentti, niin hän mukamas "avasi" rajat muulle mustalle Afrikalle

Karu tosiasia on, että Etelä-Afrikka hajosi omaan mahdottomuuteensa, kun valkoisen rasistihallituksen ahne siirtolaispolitiikka kurjisti kylliksi alkuperäisen mustan västön oloja, samalla kun pienensi jatkuvasti valkoisen väestön osuutta koko populaatiosta. Ja on muuten aika lopettaa se PASKANJAUHANTA, että Apartheid muka kaatui "ulkomaiseen painostukseen" Presidentti Carter Yhdysvalloissa taisi tuomita Etelä-Afrikan Apartheid hallinnon VERBAALISESTI, mutta taloudellis-sotilaallista tukea mm CIA:n välityksellä kyllä satoi maahan käytännössä koko 1980-luvun ajan! Kuka tahansa, joka vähänkin on tutustunut TOSIASIOIHIN ja maan historiaan ymmärtää, että Etelä-Afrikka ja sen rasistinen Apartheid hallinto oli käytännössä Reaganin ajan Amerikan tärkein liittolainen koko Afrikan mantereella! Eli, taaskin valkoiset sysäävät syyn omista idioottimaisista päätöksistään muille! Aluksi he harjoittavat epäonnistunutta ja holtitonta siirtolaispolitiikkaa, joka käytännössä johtaa heidän pikku "Afrikkalaisen paratiisinsa" romahtamiseen, ja sitten he jauhavat loputtomasti paskaa kuin "Mandela teki sitä ja Mandela teki tätä" ja nyt he jo syyttävät mustia "rasisteiksi" Anna mun kaikki kestää !

http://news.yahoo.com/s/afp/20070128/lf ... N1YmNhdA--

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Valkonaamoille on vaikeaa ottaa vastuuta tekemisistään. He ovat niin viattomia. Vain saksalaiset olivat pahoja, tai siis Hitler. Mutta luonto ei tunne käsitettä "viattomuus". Teoista on aina seurauksia ja kakka lentää tuulettimeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat