Seuraa 
Viestejä45973

Eurooppa ja Eurooppalainen kulttuuri on aina ollut täynnä maailmanlopun ennustajia, siitä on tullut osa jopa meidän moraalista kasvatustamme.

Kristityt aikanaan ennusti maailmanloppua, silloin oli syynä ihmisen omat synnit ja vaadittiin ankaraa katumista ja elämän tapojen parantamista.

Vasemmisto ja kommunistit ennusti aikanaan kapitalistisen järjestelmän lopullista romahtamista ihmisen oman ahneuden takia, silloinkin vaadittiin yhteiskunnallisesti elämän tapojen muutosta, kaiken kattavaa yhteiskunnallista uudelleen organisaatiota.

Vihreät nimesivät tämän vanhan maailmanlopputeorian lopulliseksi ekokatastrofiksi, joka johtui ihmisen omista synneistä eli ahneudesta, kaiken lopullisesta romahtamisesta, silloinkin vaadittiin ihmisen muuttumista, yhteiskunnan uudelleen organisoimista, sekä tapojen parantamista.

Nyt sitten on menossa tämä ilmastontutkijoiden esittämä maailmanlopputeoria, jossa on taas sama sävel, ihminen on oman ahneutensa ( syntiensä ) takia on joutunut tilanteeseen, joka johtaa kaiken lopulliseen romahtamiseen, sekä vaaditaan "parannusta" ja yhteiskuntien rakenteellista muuttamista, sekä uudelleen organisoimista.

Jokaisella aatteella ja ajalla on ollut oma papistonsa, oma agendansa, missionsa jne ...

Mistä johtuu, että meillä Eurooppalaisilla on menossa aina jokin maailmanlopun pelko, USA ei hurahtanut kommunismiin, eikä myöskään vihreiden ekokatastrofiin, eikä usko oikein tätä ilmastonmuutostakaan ...
Krsitinuskokin on siellä vain, koska väki joka muutti sinne oli kristittyjä.
Jos ne saisi itse valita, niin ne olisi juutalaisia ...

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (1)

Itseasiassa ilmiö taitaa olla vanhempi kuin kristinusko, sillä jo Egytissä oli uskon lahko, joka uskoi tulevaan maailmanloppuun ...

Onkohan tämän uskon syntymisen takana jokin meteoriitin törmäys tai jokin muu vastaava ilmiö, joka on sitten on jäänyt elämään ihmisten mieleen "maailmanloppuna" tai, että "jumala heittää kuuman kiven" juttuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat