Seuraa 
Viestejä14249

Rikosylikomisario ja kansanedustajaehdokas Marja Vuento on edelleen jyrkästi sitä mieltä, että alkoholia kuluttavat odottavat naiset tulisi määrätä tarvittaessa tahdonvastaiseen hoitoon raskauden loppuajaksi. Vuosittain satoja lapsia sairastaa sntyessään parantumatonta fas-/ tai fae -oireyhtymää. Kyseessä on vammautumisen muoto, joka voidaan ehkäistä lopettamalla äidin alkoholin käyttö.

Hänen mielestään kyse ei ole naisten oikeudesta omaan kehoonsa, vaan lapsen oikeudesta terveeseen elämään. Voihan äiti ryypätä niin paljon "kuin napa kestää" lapsen synnyttyä (silloin tosin huostaanotto tapahtuu usein nopeasti joka tapaksessa).

http://www.marjavuento.fi/index.php?contentid=15

Itselleni tulee herkästi mieleen arkisia tapauksia, joissa vedotaan tosiaan naisen itsemääräämisoikeuteen "perheen sisäiseen asiaan" ja muuhun ylyksilö-perustelun näinkin vakavassa aiheessa. Olisiko asennemuutokseen tarvetta?

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Kommentit (1)

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Perjaatteessa lapset kärsii, saa niitä vaurioita. Eikä tämä yhteiskunta ole kovinkan suopea ihmisille mitkä eivät tuota rahaa.
Vaikka ei nappia saa otsaan, silti eivät kuitekaan mitään ihmisarvoakaan tienaa. Siis tämä lapset, sitten kun ne on siitä iässä missä pitäisi tulla toimeen omillaan.

Tämän takia vammaiset saa elvytyskiellonkin sairaalassa, jos sairastuvat niin että tarvivat elvytystä.

Pääsee kerralla eroon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat