Seuraa 
Viestejä45973

Huomenta!

Ei hitto kyllä tää olemassaolo on niin uskomatonta ettei tosikaan. Se, että tapahtuu asioita joita ei vaan pysty odottamaan, Vaikka luulee tiedostavansa kaikki mahdolliset mahdollisuudet ja vaihtoehdot <---- sama asiahan tuo taitaa olla.

Mä vaan mietin että kuinka käsittämättömän paljon ihmiset jättää ulkopuolelle kun eivät anna muiden ihmisten ideoiden ja käsitysten tulevan heidän "todellisuuteensa", tai mieleensä. Ei mutta miettikää, mikä on se teidän punainen lanka, se mitä te haluaisitte saavuttaa täällä olemassaolon aikana? Eli se asia joka jaksaa viemään eteenpäin silloin jos Kaikki muu sattuu olemaan tosi huonosti. Mikä se on, se viimeinen juttu...??

Kommentit (2)

Huomenta päivää

Todella, tää on uskomatonta! Niin, köyhäksi jää, ellei anna ideoiden puhutella... täällä monta kirjoittajaa, joiden aivoitukset ovat mielenkiintoisia. Suurin "kirjoittaja" siis puhuttelija lienee kuitenkin luonto.

Punainen lanka on juuri tuo - olemassaolo - .. siinä riittää ihmeteltävää, ja ylipäätänsä Oleminen, kuinka kokea läsnäolo, sen opiskelua on elämä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat