Seuraa 
Viestejä45973

Entäpä kun atomit todellakin ovat laajenevia energiakeskittymiä, joilla on ulospäin työntyvä energia-aalto jolla on myös hiukkasluonne?

Kun salamassa oleva energia hankautuu todella voimakkaasti ilmakehän atomien ulkokehän energia-aaltoihin, niissä oleva energia käpertyy tiheään ja näin syntyy suppilo, koska tiheään käpertyneet atomit pakkautuvat vieri viereen kun muut normaalia vauhtia laajenevat atomit työntyvät tiheään käpertyneitä atomeja kohti joka puolelta.

Sen jälkeen suppilossa olevat atomit alkavat laajentua normaalia nopeammin, jolloin ne työntävät toinen toisiaan todella voimakkaasti vähemmän tiheälle alueelle eli ylöspäin.

Tässä vaiheessa suppilon voimakkaasti laajenevat atomit tempaavat mukaansa ilmakehän atomeja ylöspäin, jonka seurauksena suppiloa kohti virtaa vielä enemmän ilmamassoja.

Ja kun kysytään, eikö atomien laajenemisessa koskaan tapahdu häiriöitä, joista voisi huomata atomien laajenevan eri tavalla kuin muualla, niin kannattaa muistaa tornadot ja trombit, joita nykyfysiikka ei ole osannut vieläkään selittää.

Nykyfysiikka ei muuten osaa selittää painovoimaakaan, toisin kuin uusi Kuopiolainen fysiikka, jonka mukaan kaikki maapallon atomit laajetessaan työntävät toinen toisiaan poispäin maapallon keskipisteestä, jolloin maapallon keskelle syntyy lasketun kaltainen paine
ja maan pinta liikkuu kiihtyvällä vauhdilla ylöspäin.

;):)

http://www.myrsky.com/tornado.htm

ps. planeetat loittonevat auringosta kaarevalla radalla samassa suhteessa kuin ne laajenevat, jolloin niiden etäisyys säilyy suhteellisesti samana jne.

;):)

Lopputuloksena tietysti on suuri repeytymä, joka kuvataan tällä hetkellä tilanteena, jossa antigravitaatio voittaa gravitaation ja kaikki massalliset repeytyvät atomeiksi.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös lämmin ilma kohoaa tämän takia ylöspäin.

Kun ilman atomien väliin virtaa energisiä hiukkasia, niin silloin ne sinkoillessaan ilman atomien välissä saavat atomien ulkokehän sisäpuolelta tiheään käpertynyttä energiaa atomien ulkokehälle, jolloin tiheään käpertynyt energia avautuu ja näin atomit laajenevat tuolla alueella normaalia nopeammin ja työntävät toinen toisiaan ylöspäin kohti vähemmän tiheää.

;):)

Niin, siis ensin ilmakehän atomien väliin tulee paljon energiahiukkasia, jotka hankautuessaan atomien ulospäin työntyviin energia-aaltoihin, saavat nämä käpertymään tiheämpään ja kauempana normaalia vauhtia laajenevat atomit pakkaavat tätä ilmaa tiheämpään, kunnes nämä tiheään pakkautuneet atomit alkavat työntämään toinen toisiaan ylöspäin ja näin lämmin ilma kohoaa ylöspäin.

Vaan entäpä salamat, joita nykyfysiikalla ei koskaan voida selittää?

No, kun ukonilmalla ilmavirtaukset voimistuvat, niin silloin tuota hankausta tapahtuu normaalia enemmän ja kun ilmakehän atomit ovat käpertyneet tiheämpään tuon hankauksen takia, niin silloin ilmakehän tiheys ei ole tasapainossa.

Ja kas kummaa, syntyy salama, jossa energiaa vapautuukin melkoisen paljon ja näin ilmakehän tiheys tasapainottuu taas, koska salamassa tuo tiheään käpertynyt energia avautuu vähemmän tiheäksi.

;):)

Ja sitä shamppanjaa Kuopioon ja salamana.

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat