Seuraa 
Viestejä45973

Tarvitsisin magnesiumia siis sitä metallia jota löytyy vaikka kemian luokista mikä palaa kirkkaasti. Saako sitä apteekista vai kenties rautakaupasta?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Se ei kuitenkaan pala? Tarviin sitä siis valoefekteihin en polvienhoitoon. Lääkemagnesiumia saa kyllä tablettiin liuotettuna joka kaupastta mutta..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
180°
Termiittiäkö yrität sytyttää?
Ei siihen tarvita magnesiumia.

Tavallinen teroitin (ei muovinen) palaa nätisti jo yksinään

msdos464

Tavallinen teroitin (ei muovinen) palaa nätisti jo yksinään

ihan kynän terotin vai mikä?

msdos464
180°
Termiittiäkö yrität sytyttää?
Ei siihen tarvita magnesiumia.Tavallinen teroitin (ei muovinen) palaa nätisti jo yksinään

kokeilin, ja toimii mainiosti. hohhoh!

Vierailija

Minäkin tarvin, saako apteekista. Joskus sai vielä pitäis saada kirkasta valoo aikaan.

Mistähän apteekista paranee mennä kysyyn, kannattaako kylän isompaan vain johonkin pikkukonttoriin.

msdos464
180°
Termiittiäkö yrität sytyttää?
Ei siihen tarvita magnesiumia.Tavallinen teroitin (ei muovinen) palaa nätisti jo yksinään

Millaisesta terottimesta on kyse? Löysin kaapin perältä 2 jotka on jostain kevytmetallista valmistettu mutta ei niille käyny mitään kun yritin sytyttää sytkärillä. Ja mikään vanne tuskin kuitenkaan syttyy palamaan tosta vaan johan ne olis hengenvaarallisia joku tarpeeks kova jarrutus ni renkaat palaa

Edelleen mitään olla paukuttelemassa vaan tarvitsisin ainetta valoefekteihin joilla ei ole oikestaan mitään tkeemistä pommien kans.

MacGyver otti mangesiumia pyörätuolin eturenkaista ja sytytti sytkärillä.

Noh, ainakin saat kunnon palavaa mangesiumia eräliikkeistä nuotion sytyttämistä varten.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47380
Mäenpää

Millaisesta terottimesta on kyse? Löysin kaapin perältä 2 jotka on jostain kevytmetallista valmistettu mutta ei niille käyny mitään kun yritin sytyttää sytkärillä.Ovatko nuo kevytmetalliteroittimet magnesiumia? Vaikka olisikin, ei se millään sytkärillä syty. Kokeile tähtisädetikulla tai kaasupolttimella. Viilalla otettu jauhe syttyy sytkärilläkin.

Ja mikään vanne tuskin kuitenkaan syttyy palamaan tosta vaan johan ne olis hengenvaarallisia joku tarpeeks kova jarrutus ni renkaat palaa

Ei magnesium ihan tuosta vaan syty. Silloin kun magnesiumvanne syttyy, auto on jo kokonaan tulessa ja sisälläolijat vainaita.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Kun hoksasin tuon teroitinhomman 13+ vuonna 1971 itse, niin hakkasin siitä sitten vasaralla alasimen päällä paloja. Ei sitä koko juttua millään sytkärillä sytytä. Se pitää kipossa sulattaa kuin uudenvuoden tina tulisijassa tai nuotiolla, jos koko palan aikoo polttaa. Tai sitten tiiliskiven päällä on kosanilla sulatettava. Mutta sittemmin se palaakin upeasti mystisesti turvoten kuin helvetin tuli. Ja polttaminen on sitten aika vaarallista puuhaa. Sulaa magnesiumia ei aivan helposti sammuta jos tulee hätätila. Tai jos se vaikka putoaa puulattialle. Tekee rumaa jälkeä.

Paloja on hankala pidellä mitenkään polton aikana. Yksi aika hyvä oli tehdä pieniä riisinjyvän kokoisia murusia ja sijoittaa tulitikun päähän halkaisemalla sitä tikkua. Tulitikku hiiltyy niin, ettei se hiillos häviä. Siinä pieni murunen palaa hallitusti ja sytytys onnistuu kunnolla.

Magnesiumnauhaa myydään kauppatavarana ja se on aika pilipalitavaraa tuollaisiin taottuihin murusiin verrattuna.

Tuhosin taskulampun heijastimen yhdessä kokeilussa. Tuuppasin tikun päässä palavan murusen heijastinosaan lampun reiästä ja osoittelin pimeään talviseen metsään ne sekunnit kun lystiä kesti. Oli melkoinen valonheitin.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Vierailija

Vähän myöhässä tämä mun vastaus, mutta suosittelisin katsomaan ihan perus rautakaupat läpi? Esim, rautakaupat.com. Käsittääkseni esimerkiksi K-rauta myy vaikka dynamiittia, jos siihen on vaan asianmukainen tarve ja luvat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat