Seuraa 
Viestejä45973

Olemme varmasti kaikki huomanneet, että politiikka on nykyään enemmän kansan huvia kuin päättämistä. Minusta suomen ja monen muunkin maan politiikka kärsii VAKAVASTA uskottavuudenpuutteesta.

Osa syynä tähän kaikkeen on varmasti juorulehdet, kuten ilta-lehti ja ilta-sanomat seiskaa unohtamatta! Paras tämän hetken esimerkeistä lienee Vanhasen naisasiat. Poliitikoista ei kuuluisi kirjoittaa kuin laulajista tai näyttelijöistä.

Kertokaa ketjussa mielipiteitänne ja kommenttejanne kyseisetsä asiasta.

Kommentit (4)

Kysymyksessä on vain se asia, että kuljemme 20-30 vuotta jenkkien perässä!
Kurosen kirja olisi iso hitti rapakon takana, mutta me "maalaiset" emme emme vielä hyväksy tällaista tapaa tehdä rahaa.

Henkilökohtaisesti tämä asia ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta ihan yhteiskunnallisena ilmiönä on mielenkiintoista vertailla, minkälaiset jutut myyvät eri kulttuureissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun kuuluisaksi tulee, on sitten politiikko, laulaja, muusikko, näyttelijä ja niin edelleen, niin he on omalla tavallaan kuuluisuuksia. Ja kuuluisuuksista kirjoitellaan aina. Jos haluaa että media ei puutu paljoakaan heidän elämään, täytyy heidän itse elää sellaista elämää että heidän elämästä ei löytyisi mitään suurta kohun aihetta.

Sehän on niin että jokainen meistä regisseeraa oman elämämme, toisin sanoen meillä itsellämme on elämämme ohjakset käsissämme. Turhaa siitä sitten on hermostua jos media löytää jotain juoruttavaa elämästämme. Jokaisen kuuluisuuden on hyväksyttävä se seikka että heistä juorutaan, kuten juorutaan muistakin vaikka ei kuuluisuuksia olekkaan. Kaikista juorutaan jollakin tasolla.

Politiikot pitäköön elämänsä puhtaana skandaaleista, jos eivät voi sietää juoruilua. Ei politiikot ole mitenkään muitten ulkopuolella. Hyvä vaan että heistä puhutaan. Tajuavat ehkä yrittää elää ilman suuria seikkailuja ja muita mukavia sellaisia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat