Seuraa 
Viestejä45973

author="<a href="http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1316785&amp;ref=rss"><b>IltaSanomat</b></a>" kirjoitti:

New Yorkin osavaltiossa metritolkulla lunta
10.2.2007 17:34

New Yorkin osavaltion pohjoisosan asukkaat ovat tottuneen melkoisiin lumimääriin, mutta viime päivien lumentulo on ollut heillekin yllätys. Paikoin lunta on tullut viikon aikana jo kaksi ja puoli metriä, ja sitä sataa lisää kaiken aikaa.Pahin tilanne on Ontariojärven rannalla olevilla alueilla, esimerkiksi Oswegon kaupungin alueella. Sinne odotetaan lisää lunta viikonlopun aikana noin puolen metrin verran. Koulut ovat olleet kiinni alueella koko viikon.

Talvinen sää on ollut vallalla muutenkin suuressa osassa maata. Paukkupakkaset ovat jatkuneet maan pohjois- ja koillisosissa. Kylmän sään ja liukkaiden teiden vuoksi on kuollut jo kaksikymmentä ihmistä. Lunta ja räntää on saatu niinkin etelässä kuin Tennesseessä ja Arkansasin pohjoisosissa. (STT)

On tämä ilmaston lämpeneminen kauheaa!

Taas tuli lämpöä tupaan metrikaupalla!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Tuo lisääntynyt lumisade johtuu ilmaston lämpenemisestä. Kun lämpenee, meristä haihtuu enemmän vettä, ja talviaikaan vesi tulee alas lumena. Ilmaston lämpeneminen voimistaa sään ääri-ilmiöitä. Sekä kuivuus että kuumuus lisääntyvät kesäisin, mutta myös rankkasateet, hurrikaanit ja lumimyrskyt lisääntyvät syksyisin ja talvisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nukkumatti
Dredex, noinhan minä juuri sanoin!

Missä on ongelma?

Ongelma on siinä kun se sää tuppaa vaihtelemaan , siis sää ei ole kaikkialla samanlainen.
Myrskyjä ja kaikkea säätiloihin liittyviä ilmiöitä on ollut ja esiintynyt iät-ajat.
Miksi miljärdööri joka omistaa suuria lentoyhtiöitä ym. tarjoaa 19. miljoonaa euroa sille tiedemiehelle joka keksii keinon jolla saadaan kasvihuomeilmiö hidastumaan ja jopa pysähtymään ja hänen ilmastoa saastuttavat lentokoneeensa jatkamaan lisää yläilmojen saastuttamista?

Ilmastohan on saatunut hiukan. mutta kaikki elpyy ja ihmiset sopeutuu.

Miljardööri tekee hyväntyön itseään ajatellen ja kääntää ihmisten katseet pois omista koneistaan. Hänhän on hyväntekijä miltein jo itse tiedemies.
Nyt kaikki keksimään keinoja joilla ihmastomuutos pysäytetään.
Älkää huomioiko sitten niitä suihkukoneita jotka ovat niitä sen yhtiön ja hyväntekijän koneitaa.

Jos........hmm lopettaisin tulitikkujen raapimisen. ei. Lopetan kyntiilöiden polttamisen, jooooooooo sitten myyn auton.......en mene töihin............ei ei. hmmm kohta se ratkeaa.
Ydinvoima. en osta sähköä. vaan poltan puita uunissa, jooooooooooooooo

hilkulla se on jo. Ostan peilejä ja heijastan auringonvalon takaisin aurinkoon, jopooooooooooo

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat