Seuraa 
Viestejä10670

Venäläisillä tuntuu olevan erinomaisia vakoilusatelliitteja:

author="<a href="http://www.iltasanomat.fi">www.iltasanomat.fi</a>" kirjoitti:
Venäjän viranomaiset ovat pidättäneet kaksi tshetsheeniä epäiltynä toimittaja Anna Politkovskajan murhasta, kerrottiin venäläisessä Komsomolskaja Pravda -lehdessä lauantaina.

Lehden mukaan kaksikko pidätettiin sotilastiedusteluun käytettävien satelliittien valokuvien perusteella.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1316774

On se edistyksellistä tekniikkaa. Satelliitit pystyvät kuvaamaan yksittäisiä henkilöitä niin tarkasti, että henkilöt pystytään tunnistamaan. Kuvahan ei voi ottaa suoraan päältä, kun siinä näkyisi vain hiukset. Vai onkohan Venäjällä joku kauko-DNA:n lukutekniikka.

Satelliittissa on oltava Hubbleakin tehokkaampi optiikka. On ne venäläiset eri päteviä.

http://www.astronomycafe.net/qadir/q378.html

Kommentit (4)

Jutun ponnin voipi olla vakoilun mystifiointi tai yritys harhauttaa ettei traditionaalisen valvontakamkeraverkoston laajuus paljastuisi.
Jotain mätää siinä on.

Ei kai ihmisiä voi tunnistaa satelliitin avulla. Mutta kyllä kuvissa näkyviä henkilöitä voidaan esim. seurata, jonka avulla päästään jo eteenpäin. Toinen selitys voi olla, että henkilöt saadaan tunnustamaan rikoksensa tekaistulla muka "vedenpitävällä" todisteella. Tätä taktiikkaa kai yritettiin Gustafssonin tapauksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hamppu
Seuraa 
Viestejä1153

Satelliiteissä näkyi kaksi korpimetsässä asuvaa tšetšeeniä pilkillä samaan aikaan kun Politkovskaja murhattiin ja sillä perusteella tiedettiin ettei kaveruksilla ole kunnon alibia. Eli hyviä syntipukkeja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat