Seuraa 
Viestejä45973

Brigitte Moonhaupt pääsi kuin pääsikin ehdonalaiseen kovasta kansan ja politikoiden vastustuksesta huolimatta. Eli hänhän on istunut 29 vuotta vankilassa ja vapautetaan ehdonalaiseen maaliskuun lopulla.

Moonhaupthan oli Baader-Meinhof järjestön toisen sukupolven johtohahmoja ja hänellä on monia murhia ja terroristitekoja tunnollaan. Mielestäni hänen ja muiden Baader-Meinhof liigan jäsenten kohdalla olisi voinut tehdä poikkeuksen Saksan oikeuskäytäntöön.

Muistan hyvin kun Moonhauptia yritettiin 1970 luvulla saada länsivankilaan pysyvästi telkien taakse. Hänhän oli vangittuna mm. Jugoslaviassa jonkin aikaa terroristiteoista mutta hänen annettiin sieltä siirtyä vapaavalintaiseen maahan. Hän valitsi tietenkin DDR:n, josta hän tietenkin taas ui takaisin Länsi-Saksaan terrorihommiinsa.

Edit: Oho, meni väärään osioon. Olisi tietty pitänyt olla "Historia, kulttuurit ja yhteiskunta" mutta säiettä ei kai itse voi siirtää alueesta toiseen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Suurin osa terroristeista kulkee vapaina. Heitä kutsutaan poliitikoiksi, johtajiksi, pääministereiksi, sotilaiksi...

Eilen haastateltiin saksan sisäministeriä tjms ministeriä YLEn 20:30 uutisissa. Hän totesi että elinkautisia vankeja armahdetaan vain, jos he ovat katuneet tekojaan. Moonhaupt ei kuulemma ollut katunut, vaan oli vieläkin ylpeä teoistaan.

Miksiköhän terroristeja pitää päästää vapaaksi elinkautisesta... Onkohan saksalaiset vakuuttuneita siitä, ettei enää jatka samalla alalla, vaikkei esitä mitään katumisen merkkejä?

Minunkin puolesta tuollaisten tapausten kanssa voisi tehdä poikkeuksen ja hoitaa pois päiväjärjesteyksestä. Se olisi pelkästään win-win-situation.

Väärä keskustelualue btw.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ilesoft
Minunkin puolesta tuollaisten tapausten kanssa voisi tehdä poikkeuksen ja hoitaa pois päiväjärjesteyksestä. Se olisi pelkästään win-win-situation.

Se juuri ei olisi win-win-situation.

SAMAEL
Se juuri ei olisi win-win-situation.

Entä jos kyse olisikin "äärioikeistolaisesta" kriminaalista?

Yalmuk
SAMAEL
Se juuri ei olisi win-win-situation.Entä jos kyse olisikin "äärioikeistolaisesta" kriminaalista?

Tarkastelin asiaa pragmaattisesti, ilman mitään ennakkovarauksia, poliittisia näkemyksiä tai tunteita. Win-win tarkoittaisi että kaikki pelin osapuolet saisivat osallistua päätöksentekoon ja että kukaan ei olisi häviäjä, tai että joku hyötyisi mutta ei kenenkään toisen kustannuksella.

Kova linja vain terroristeille. Se pitää huithapelit pois kuvioista ja pahus, nostavat terrorismin gloriaa, mutta silti kovaa vaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat