Seuraa 
Viestejä29006

Mua ainakin alkais huimaamaan.

  • ylös 0
  • alas 1

Sivut

Kommentit (21)

No olipa rohkea!

Nainen on tehnyt huipputilin punaisten joukossa, lääkärimies ja nyt on johtajana lääkefirmassa ja lääkkeitten käyttö ei ikinä lopu!

Naisen ei ikinä tarvi nöyristellä minkään kunnan sossunluukulla, eikä hänen perillisten!

Ei muuta kuin mummoille mömmöä naamaan ja mummot hautaan. Eiköhän Siimeksenkin luonne ole paljastunut jo ajat sitten!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Suvi-Anne Siimes on ihailtavan rehellinen ja suoraselkäinen poliitikko, vaikka onkin kaukana omasta poliittisesta ajatusmaailmastani. Siimes kuvaa moraalisesti ongelmaista entistä puoluettaan Hesarissa näin:

[list:296zgq3b]"On pöyristyttävää vaatia, että minun pitäisi tukea puoluetta, josta olen eronnut sen moraalittomuuden vuoksi", vasemmistoliiton puheenjohtajan paikalta eronnut ja pian myös eduskunnan jättävä Suvi-Anne Siimes sanoo.

Juuri ilmestyneessä kirjassaan Politiikan julkisivu Siimes muistelee, miten puolueväki lauloi Tallinnan satamassa Kansainvälistä. Virolaiset tarjoilijat kuuntelivat menoa täysin tyyninä, mutta Siimeksen mielessä myrskysi. Neuvostoliitto miehitti Viron 1940, ja silloin Kansainvälinen oli heidän kansallislaulunsa.

"Tajusin että minulla oli eri konteksti. Tajusin että vasemmistoliitto on nostalgialiike."

Hän halusi pois puolueesta pelastaakseen itsensä.

Siimeksen mukaan vasemmistoliiton ongelma ei ole, että sinne päästettiin taistolaiset. "Ongelma on, että sinne salakuljetettiin kommunistinen puoluekulttuuri", hän sanoo. "Enemmistöläisetkin olivat kommunisteja, ja se oli demokratian näkökulmasta ongelma."

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Suvi-Anne+Siimes+jätti+vasemmistoliiton+pelastaakseen+itsensä/1135225114784[/list:u:296zgq3b]

iisti
No kaiketi sanot mitä vikaa hänen luonteessaan sitten on?

Täytyy sanoa, etten tiedä hänen luonteestaan enkä tunne häntä henkilökohtaisesti. En myöskään ole paljon seurannut hänen politikointiaan, mutta olen saanut hänestä kuvan - jo silloin, kun hänestä tuli puolueensa puheenjohtaja - että hän on erittäin kylmä ja laskelmoiva nainen. Oma etu paras etu!

Saattaa olla, että olen väärässä, mutta SO WHAT!

Nimimerkki Sossun luukulla jo vuodesta 1997 asti.

Lothar
Mestariampuja PiPi
Nimimerkki Sossun luukulla jo vuodesta 1997 asti.Mitä sitten, jos soskua ei olisi olemassakaan?
Et saisi mistään mitään, eläisit täysin rikkaiden almujen varassa, parempi vaihtoehto?

Niin en tiedä!

Toisaalta, sossu otti mun lapset huostaan, jolloin jouduin sossun luukulle. Siihen asti olin saanut 4 vuotta Kelalta - opintolaina ja opintotuki, asumistuki, lapsilisät - no elatusmaksut tietenkin sossusta, joka oli perinyt lasten isiltä nämä maksut.

Jos sossu ei olisi vienyt lapsiani, en olisi masentunut huostaanoton takia ainakaan, vaan olisin yrittänyt hakea töitä - masentunut ehkä sen takia, etten ehkä olisi saanut töitä - ja saanut sitten työttömyyskorvausta Kelasta.

Mene ja tiedä, jossittelu on tässä vaiheessa turhaa.

Mutta tämä ketju kertoo rohkeasta Suvi-Anne Siimeksestä!

Ihan oikeesti, en tiedä kenenkään tuloista, paitsi tietenkin omistani ja valitettavasti menonikin tiedostan.

Mutta minulla sapettaa tosi paljon, että kaikkein pienempituloiset on unohdettu tyystin. Että elääkseen täytyy ottaa velkaa. Ja mielummin tuetaan sijaisperheitä ja sijoituspaikkoja avokätisemmin kuin biologisia perheitä. Monet ongelmat lähtevät juuri työttömyydestä ja varattomuudesta.

Mitä tuohon tulee, että elämää tulee kokeilla muissakin maissa. Tuskin sossu menolippua jonnekkin halvempiin maihin antaa, tai mene ja tiedä. Kysyin kerran Etelä-Afrikkaan menolippuun rahoja. Ajettelin, että jos tuttavaperheeni, joka on kotoisin jostain sieltä päin, muuttaa sinne, niin olisin lähtenyt heidän mukanaan kodin- ja lastenhoitajaksi. Minullahan ei ollut "lastenhoito-ongelmia", koska Espoon kaupunki oli järjestänyt lasteni hoidon. No, tuttava pariskunta ei muuttanut, enkä saanut vastausta sossusta, josko lippu olisi irronnut....

Ihanko totta, kylläpäs annoit viisaita neuvoja!

Kerrotko kaikki nuo viisaudet niille pätkätyöläisille, jotka ovat minimipalkalla valtion ja kuntien tukemana töissä näin vaalien alla, että työttömyystilanne näyttäisi paremmalta. Entä niille, jotka ovat työharjoittelussa puoli vuotta minimitoimeentulo + 8 euroa/pvä. Neuvotko heitäkin muuttamaan halvempiin kuntiin?

Mitäs luulet, kuinka kiitollisia nämä kunnat ovat tulevista sosiaalimenojen kuluttajista?

Sitten Lothar, sinulle tämä tieto on varmaan uutta, kun olet niin nuori, tyytyväinen kaikkeen ja kiitollinen, että saat olla olemassa.

Minun äitini on vielä olemassa juuri sen takia, että minä ja siskoni pelastimme hänet varmalta tapolta. Tyttöjeni elämä on hyvällä alulla, vaikka kovasti näytti siltä, että huostaanotto ja sijoitus oli heidät ajamassa kadulle. Minä sain kuin sainkin heidät pelastettu ihmisten ilmoille Espoon kaupungin sosiaalitoimiston valitsemilta "oikeilta vanhemmilta". Itse jouduin nälkää näkemään, kun vuokran jälkeen jäi n. 1300 markkaa - se on vähän yli 200 euroa kuukaudessa käteen. Helvetisti on opintovelkaa vielä päällä. Moni näistä Koiviston konklaavien uhreista on kuollut tai jos on vielä hengissä, niin asunnoton, velkainen, vailla työtä tai muuta kunnon elämisen mahdollisuutta:

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.

Mestariampuja PiPi
No olipa rohkea!

Nainen on tehnyt huipputilin punaisten joukossa, lääkärimies ja nyt on johtajana lääkefirmassa ja lääkkeitten käyttö ei ikinä lopu!

Naisen ei ikinä tarvi nöyristellä minkään kunnan sossunluukulla, eikä hänen perillisten!

Ei muuta kuin mummoille mömmöä naamaan ja mummot hautaan. Eiköhän Siimeksenkin luonne ole paljastunut jo ajat sitten!

Lothar! Paree jättää sanomatta!

Terveydenhoito suosii rikkaita16.2.2007 0:26
Suomessa lääkäripalveluita käyttää eniten varakas väestönosa.

YKSI MONISTA Olli Leppävuori joutuu välillä turvautumaan välillä yksityisiin terveyspalveluihin.
Suosiiko terveydenhoito rikkaita?
- Kyllähän sitä pitää ihan tyytyväinen terveyskeskuksen palveluun olla. Kaikki on mennyt siellä ainakin suurin piirtein ihan hyvin. Välillä tosin käyn hakemassa yksityisen puolen hoitoa, kun kaikkea ei terveyskeskuksissa pystytä hoitamaan.

Helsinkiläinen Olli Leppävuori kuuluu eläkeläisenä samaan suomalaisten joukkoon, johon kuuluvat myös työttömät ja monet pätkätyötä tekevät. He kuuluvat kunnallisen terveyspalvelun piiriin eivätkä pääse nauttimaan yksityisen työterveyshoidon palveluista.

- Hyvissä työsuhteissa olevat ihmiset, joiden terveyskin on yleensä jo lähtökohtaisesti parempi, ovat ainoita, jotka pääsevät jonottamatta laadukkaiden lääkäripalvelujen pariin, pamauttaa STAKESin Tampereen alueyksikön johtaja Juha Teperi.

Järjestelmä suosii varakkaita

- Viime vuosina terveyskeskusten palvelutaso on mennyt alaspäin. Lääkärikäyntien määrä on niissä vähentynyt kymmenisen prosenttia vajaassa kymmenessä vuodessa. Yhteiskunnan kaikkein köyhimmän ja sairaimman kansanosan saaman palvelun taso on Suomessa samalla heikentynyt, Teperi väittää.

Professori Teperin mukaan Suomessa on perinteisesti rahoitettu terveydenhuollon eri osa-alueita omia kanaviaan pitkin, ja samalla terveyskeskukset, sairaalajärjestelmä, työterveyshoito ja yksityiset lääkäripalvelut ovat kehittyneet kukin omassa tahdissaan. Esimerkiksi työterveyshuollon kehittyessä roimasti, ovat terveyskeskukset jääneet palveluissaan muiden vauhdista jälkeen.

- Silloin kun terveyskeskuksen voimavarat eivät kehity samassa tahdissa muun terveydenhuollon kanssa, on syytä olettaa, että se heijastuu myös hoidon laatuun. Suomessa järjestelmä ei pysty tarjoamaan terveyspalveluja kaikille niitä tarvitseville niin hyvin kuin pitäisi. Saadun hoidon taso riippuu potilaan varallisuudesta.

Perustuslaillinen oikeus hoitoon

Väitteilleen Teperi hakee tukea OECD:n pari vuotta sitten tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan Suomessa terveyspalvelujen saatavuus suosii erityisesti hyvätuloisia. Myös Yhdysvalloissa ja Portugalissa varallisuus näkyi lääkärissä käyntien määrässä: mitä suuremmat tulot, sitä enemmän käytetään lääkäripalveluja.

- Oikeudenmukaisessa järjestelmässä lääkäripalvelujen saatavuus pitäisi mennä hoidon tarpeen eikä tulojen mukaan. Monissa suomalaisissa tutkimuksessa on myös havaittu, että kirurgisia hoitoja, kuten ohitusleikkauksissa ja pallolaajennuksia, tehdään kaikkein eniten hyvätuloisille, Teperi sanoo.

Lääkkeeksi nykytilanteeseen professori Teperi ehdottaa voimavarojen keskittämistä kunnallisiin terveyspalveluihin.

- Kun esimerkiksi työterveyshoito on Suomessa kehittynyt hurjasti, niin nyt meidän pitäisi saada myös kunnallinen terveydenhuolto kuntoon. Tässä alkaa olla jo kysymyksessä pienituloisempien perustuslaillisesta oikeudesta riittävän hyvään hoitoon.

ESKO LIUKKONEN

http://www.iltalehti.fi/vaalit/200702155748910_vl.shtml

Kirje kansanedustajille 12 maaliskuuta 2005 kun köyhyyskeskustelu oli Eduskunnassa päättynyt:

Päiväys: Sat, 12 Mar 2005
Otsikko: HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI HYVIN PYYHKII

Hyvät Suomen kansanedustajat

Lisää vinkkejä teille, että miten Suomi saadaan voimaan hyvin ja tunnette onnistuneenne tehtävissänne. Osahan on jo toteutunut:

Säästöjä sosiaali- ja terveysmenoissa: Sairaalaan joutuneet dementikot, vanhuksen jne, voimakkaan lääkityksen, nestehukan, aliravitsemuksen sekä makuuttamisen avulla hautaa. Kunnat säästävät, kela säästää. Hautaustoimistot menestyvät. (Huom. Yksityisyrittäjiä. Lisäys tehty 3.9.) Tämähän on jo pitkälle toteutunut Suomessa.

Työttömiltä yksinhuoltajilta lapset huostaan. Siinä vaiheessa yksinhuoltaja sekoaa,joutuu sairaalaan, saa lääkityksen päälle, muuttuu apaattiseksi ja jää vuoteen omaksi. On valmis kuolemaan. Kunnat säästävät, Kela säästää. Sijoituspaikat varsinkin laitokset tienaavat, pääsevät pörssiin. Ja sijaisperheet saavat lisätuloja. Osaksi jo toteutunut.

Jos yritykset muuttavat ulkomaille ja paljon jää työttömäksi ihmisiä, niin yli 40-kymppisille vahva lääkityspäälle - ei ne kuitenkaan töihin pääse ja sitten eivät halua eikä joka paikassa ole edes töitä tarjolla-. Kunnat säästävät, Kela säästää, Ay-liikkeet säästävät, jne.

Perintövero EHDOTTOMASTI pois. Näin monet ikääntyvät ihmiset pääsevät joutuisasti ikuiseen lepoon, kun perilliset haluavat osingoille.

Kohta ei tarvita julkisia palveluita. Kunnat säästävät, valtio säästää. Ja sittenhän voi alkaa työttömien kuntatyöläisten eliminoiminen, sitten valtion työntekijöiden eliminoiminan jne.

Ja kukaan ei ole "jurputtamassa" hyvin työnsä tehneille ministereille ja kansanedustjille golf-, Amerikan- ja muistakaan matkoista.

Pitkäaikaistyötön, opintovelkainen, kahden huostaanotetun ja yhden pienen pojan äiti, vanhempieni lapsi ja Suomen kansalainen.

Lainattu Pölhälandiassa kaikki hyvin -ketjusta:

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... sc&start=0

Täällä myös käsitelty Siimestä. Lainaan yhden kohdan, joka mielestäni kertoo Suvi-Anne Siimeksen luonteesta:

Menköön kirja-arvostelun puolelle, mutta yksi asia siinä teoksessa häiritsee. Siimes haukkuu seuraajansa Martti Korhosen pataluhaksi. Korhonen on karkottanut puolueen eduskuntaryhmästä naiset ja tuntuu muutenkin riittämättömältä. Pahin synti tuntuu olleen, ettei Korhonen eduskuntaryhmän puheenjohtajana ehtinyt joihinkin palavereihin. Oli kuitenkin niin, että Korhosen vaimo sairasti tuohon aikaan vakavaa parantumatonta syöpää, johon hän myöhemmin menehtyi. Eli osa poissaoloista johtui varmaankin kotiasioista. Siimeksen on tietenkin ollut pakko olla tästä tietoinen, mutta kritiikissään hän ei mainitse tästä sanaakaan.

Mitähän se kertoo?

http://www.mtv3blogi.com/setaarkadia/?p=57

Ding Ding
Suvi-Anne Siimes on ihailtavan rehellinen ja suoraselkäinen poliitikko, vaikka onkin kaukana omasta poliittisesta ajatusmaailmastani. Siimes kuvaa moraalisesti ongelmaista entistä puoluettaan Hesarissa näin:

[list:2rr681vy]"On pöyristyttävää vaatia, että minun pitäisi tukea puoluetta, josta olen eronnut sen moraalittomuuden vuoksi", vasemmistoliiton puheenjohtajan paikalta eronnut ja pian myös eduskunnan jättävä Suvi-Anne Siimes sanoo.

Juuri ilmestyneessä kirjassaan Politiikan julkisivu Siimes muistelee, miten puolueväki lauloi Tallinnan satamassa Kansainvälistä. Virolaiset tarjoilijat kuuntelivat menoa täysin tyyninä, mutta Siimeksen mielessä myrskysi. Neuvostoliitto miehitti Viron 1940, ja silloin Kansainvälinen oli heidän kansallislaulunsa.

"Tajusin että minulla oli eri konteksti. Tajusin että vasemmistoliitto on nostalgialiike."

Hän halusi pois puolueesta pelastaakseen itsensä.

Siimeksen mukaan vasemmistoliiton ongelma ei ole, että sinne päästettiin taistolaiset. "Ongelma on, että sinne salakuljetettiin kommunistinen puoluekulttuuri", hän sanoo. "Enemmistöläisetkin olivat kommunisteja, ja se oli demokratian näkökulmasta ongelma."

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Suvi-Anne+Siimes+jätti+vasemmistoliiton+pelastaakseen+itsensä/1135225114784[/list:u:2rr681vy]

Sikäli vaan että Suvi-Anne Siimeksen kritiikki on jo vanhentunutta. Sukupolven vaihdos on jo tapahtumassa. Seuraavissa eduskuntavaaleissa nuoria ehdokkaita on taas yhä enemmän...[size=75:2rr681vy](välissä tietysti on yhtä tärkeä kunnallisvaali)[/size:2rr681vy] Vasemmistoliitossa kun on tämä yhden tai useamman sukupolven aukko siis on vain vanhoja jääriä ja sitten niitä nuoria.

ps. Eikös se ollut aikanaan niin että vain SKP kaikista Suomen puolueista tuomitsi tsekkoslovakian miehityksen?

salai
Seuraa 
Viestejä9215
Mestariampuja PiPi
Aiheen nosto kun on niin ajankohtainen!
Olipa harmi, ettei lehdessä ollut mitään ajankohtaista copy/pastea.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

salai
Mestariampuja PiPi
Aiheen nosto kun on niin ajankohtainen!
Olipa harmi, ettei lehdessä ollut mitään ajankohtaista copy/pastea.

Noinko ihan kiinnosti. Koska "sankaritar" ent. vasemmistolainen Suvi-Anne Siimes on Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja ja tuolla on

SUOMI -PSYKOOSI-LÄÄKITYKSEN DDR

ja HS:n keskustelupalstalla on mielenkiintoinen keskustelu

Psykiatristen potilaiden pakkohoito on Suomessa yleistä

niin kyllähän aihe on ajankohtainen!

tli
Seuraa 
Viestejä1367

Kyllähän Suvi-Anne Siimes on rohkea. Hän nimittäin toi vasemmistoliittoon uusliberaalin (oikeistolaisen) talouspoliittisen ajattelun, joka näyttää jatkuvan edelleen. Näin vasemmistoliitolta on viety sisäpoliittiset hampaat. Tämähän on todella rohkea teko, jonka onnistuminen edellytti melkoista määrätietoisuutta puolueessa, jonka tulisi olla kapitalistikriittisin puolue Suomessa.

Nyt Vasemmistoliitto yrittää epätoivoisesti ylläpitää kuvaa kriittisestä puolueesta arvostelemalla joka paikassa mahdollista NATO:oon hakeutumista, kun sillä ei ole enään mitään painavaa sanottavaa sisä- ja talouspoliittisissa kysymyksissä. Melkoinen saavutus Suvi-Annelta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat