Seuraa 
Viestejä45973

Kun TV:tä katsoo, monta kertaa miettii miksi tehdään äärimmäisen ärsyttäviä mainoksia, jotka jäävät mieleen ja antavat tuotteesta sen kuvan että tuotahan en ainakaan osta... ääliömäinen mainos -> varmaankin huono tuote.
Esimerkkilauseita:
"Söin vähän huonosti ja nyt turvottaa"
"Mitäs moskaa se tyttö meidän pojalle oikein syöttää? Kyllä se nyt on parempi että minä otan nämä mukaani"
Hesburgerin "ompas tulista, ooh, aah, uuh..."
Erikseen on mainokset, joita ei mielestäni tarvittaisi ollenkaan, ällöttävät ja yököttävät. "Kärsitkö SINÄKIN pahanhajuisista vuodoista?"
kyllä nuo alapääruiskeet ja rätit voisi jättää lehtiin..en oikeastaan usko että moni nainen ei tietäisi miten menettelee hygieniansa kanssa.
Vai onko paljon mammoja jotka istuu sohvalla ja miettii et hitto kun haisee paikat nyt pahalle, noh ei maha mitään - ja sit syttyy lamppu kun näkee ko. mainoksen? Inhottaapahan vähän.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

En tiedä mutta elokuvateatterissa se vasta kivaa kun alussa tule 15 minuuttia samoja mainoksia kun televisiosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En katso edes tuota paskaa toosaa kun sieltä ei tule kuin mainoksia ja niiden jälkeen 45min paskaa saippuasarjaa

taiteilijatyyppi

"Mitäs moskaa se tyttö meidän pojalle oikein syöttää? Kyllä se nyt on parempi että minä otan nämä mukaani"

Uskomattoman seksistinen mainos. "Eihän tällaista voi raavas mies syödä!!" Hauskasti tuossakin ylläpidetään tiettyä sukupuoliodotusta, siitä mitä "raavas mies" saa syödä, mitä ei, ja jos mies mies syö, ei hän olekaan enää raavas. Niin kuin miehisyys olisi tuollaisesta kiinni, älkää nyt naurattako! Väitän, että Vitalineaa syövällä miehellä voi olla paljon enemmän maskuliinisuutta, ns. "munaa", kuin Vitalinean väliin jättävällä.

Ja toisaalla sitten mussutetaan naisten seksistisestä kohtelusta. Tästä maasta puuttuu miehiin kohdistuvaa seksismiä vastustava(t) taho(t), tai sitten he eivät ole läheskään tarpeeksi äänekkäitä.

Tuli juuri uusintana noita vanhoja mainoksia telkusta. Siinä äijä tulee postiin ja postimies sanoen "tälläisen se emäntä tilasi", lyö pöytään pitkulaisen paketin joka alkaa päristen kiertää pöytää.

En tajuu miksi ne ei näyttäneet mitä siinä paketissa on. Tuli ihan vaalit mieleen.

Kaikki muistikuvat jotka tuotteesta ostetaan auttavat erottumaan. Esimerkiksi "Bonbons" -karkkien ällöt mainokset ja koko liikeidea. (Syöttävät lapsille paskaa..rehellisesti?)

Ihminen kuitenkin ostaa melko usein tuotteen koska se on tuttu jostain.

Toimivan mainoksen pitäisi olla hauska tai ärsyttävä, jotta se jäisi hyvin mieleen, ja ärsyttävyys "Minä olen hänen henkinen vireytensä..." on paljon helpompaa.

Mutta voittaja: Menkää ja kuunnelkaa!
http://www.s-kanava.net/sok100/fin/media/4050_70.swf

Mäkkärin mainos: ooh aah uuh eikä hesen! En ole pilkunnussija Ja lactal auttaa jos pimpero löyhkää... ei tarvi edes käydä suihkussa viikkoon, lactaalia vaan tussuun, diskokuteet päälle ja menoksi.

Mäkkärin mainos: ooh aah uuh eikä hesen! En ole pilkunnussija Ja lactal auttaa jos pimpero löyhkää... ei tarvi edes käydä suihkussa viikkoon, lactaalia vaan tussuun, diskokuteet päälle ja menoksi.

Mäkkärin mainos: ooh aah uuh eikä hesen!
En ole pilkunnussija
Ja lactal auttaa jos pimpero löyhkää... ei tarvi edes käydä
suihkussa viikkoon, lactaalia vaan tussuun, diskokuteet
päälle ja menoksi.

Mäkkärin mainos: ooh aah uuh eikä hesen!
En ole pilkunnussija
Ja lactal auttaa jos pimpero löyhkää... ei tarvi edes käydä
suihkussa viikkoon, lactaalia vaan tussuun, diskokuteet
päälle ja menoksi.

Sotkan jenkkivuodesohvamainokset aiheuttavat yleensä primitiivireaktion ensin etsimään kaukosäädintä, sitten tukevavartista teleskooppikaulinta

Mobilatin mainos, jossa muovisen hymyn omaava tekopirteä ja niin-kiireinen Posti-Pasi länkyttää jotain keinotekoista teennäisellä äänellään Juuh, kyllä Mobilat auttaa.. juuh..tungen sitä aina iltaisin joka rakoon

Kieltämättä myös Lactalin ruotsinsuomalaisella aksentilla ja lämpimällä lampaan äänen väsyneellä henkäyksellä päästämä "Kärsitkö pahanhajuisista alapäävuodoista?" saattaa aiheuttaa herkimmille sappinestevuotoja jopa pään alueelle.

Olen avautunut. Ugh.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Grandiosan pizzaperjantai-laulumainos. Todellinen 2000-luvun "Jano kun talkkarilla". Ja sitten se "Meidän äiti tekee teidän äideistä ruokaa", vai miten se nyt menikään.

Taannoinen mäkkärin mainos jossa possu huutaa kadulla: "Syökää kanaa! Syökää kanaaa!"

Rassaava. Meinasin tehdä jojon kun joka puolella toisteltiin tuota.

Kyllä valtaosa mainoksista on niin huonoja että alkaa oma tuotteiden boikottilista huonoista mainoksis vaikeuttaa jo elämää. Ja miettikääs sitä, että moni kaveri vetää aika tuntuvaa liksaa niiden suunnittelusta.

Osa veikkauksen mainoksista on niitä harvoja jotka on jääny mieleen hyvinä mainoksina. Parhaana luonnollisesti se keilapallon puskeminen

Erityisen surkeita mainoksia on nuo mäkkärin ja mobilatin mainokset

Zero-mainokset ovat tällä hetkellä ylivoimiasia ykkösiä ärsyttävyydessä.

Minusta tuntuu, että lähes kaikki tv-mainokset tehdään murrosikäisille ja nuoremmille. Mainosala on nuorekas ja trendikäs ala ja kaikki mainostoimistoissa töissä olevat haluavat korostaa tätä ominaisuutta. Tuntuu, että he eivät lainkaan ajattele asiakkaan tuotteen myyntiä, vaan yrittävät tehdä jotain ***** mainostaidetta. Koko ala on unohtanut sen tosiasian, että suuri osa kuluttajista, joilla on oikeasti ylimääräistä rahaa ovat ikäryhmää 50+. Mitä heille myydään muuta kuin lääkkeitä?

Japsi ne vasta huvittavia ovatkin
pari esimerkkiä:
http://www.youtube.com/watch?v=lVxwf0Iujfo&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=FLT0HrwO-u8

mutta itse aiheeseen. eniten kyrpii Mobilatit ja muut särkyvoide mainokset, joissa muka näytetään kuinka aine toimii. "katso kuinka aine imeytyy/vaikuttaa päläpälä" pois tällaiset roskat
myös muutama vuosi takaperin tulleet Passeli mainokset saivat kiehahtamaan. erityisesti se, jossa joku nuori tyttö selittää jollekin pojalle, kuinka mainio softa se Passeli on.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat