Seuraa 
Viestejä45973

Televisiosta tuli juuri kiintoisa asiaohjelma Cassini-Huygens-luotamesta, joka tavoitti Saturnuksen Titan-kuun, otti sieltä valokuvia ja lähetti puolet niistä ihmisille. Ohjelmassa kerrottiin, että Titaniin saattaa mahdollisesti kehittyä elämää.

Jos Titaniin kehittyykin elämää aina erilaisiiin eläinlajeihin asti, mitä sinne syntyvät ajattelevat yksilöt keksivätkään kuvitella, kun ne jonakin päivänä kaivavat kuopasta esiin täysin tuntematonta alkuperää olevan kasan metallia nimeltä Huygens? Uskovatko Titanin historioitsijat sen olevan primitiivisten titanilaisten rituaaliesine? Tuleeko siitä keräilyharvinaisuus ja alkavatko titanilaiset etsiä niitä lisää? Vai olisikohan se kenties mitä suurinta nautintoa tuottava anustappi?

Kukaties meidän maapallollamme sijaitseva Stonehengekin on toisen avaruuslajikkeen tänne lähettämä tyrehtynyt luotain. Varmaan joku tuolla pilvenreunalla naureskelee tyhmille ihmisille. Ähäkutti!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Tuskin se Stonehenge on minkään vieraan sivilisaation tuotoksia... Kyllä se on täyttä kiveä koko muodostelma, joten kyseessä ei varmasti ole mikään luotain.
Enkä usko, että Titaniin ehtii kehittyä niin älykästä elämää joka kykenisi käyttämään Huygensia edes anustappina...

jos täältä löytyisi joku "luotain" joka olis vanhempi, kuin ihmiskunta, niin voisimme jopa epäillä, että olemme syntyneet siitä, eli siinä olisi vaikka ollut ihmisen DNA:ta, jonka kenties toiset ihmiset olisivat jostain lähettäneet.

Mutta varmasti, kun joskus miljoonien tai miljardien vuosien kuluttua Huygens löydetään uudestaan titanin metaanijäästä , niin löytäjän pupillit ainakin laajenevat, oli se sitten maan ihminen tai joku muukalainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat