Seuraa 
Viestejä45973

Mikä on terveellistä, mikä ei? Ihmisen luulo hyvästä ruuasta on vääristynyt. Mitä nykyään uskaltaa syödä? Kaikki on valmiiksi valmistettua ja kaikki ruoka tulee kaupasta. Paitsi dyykkareille... Mutta hetkinen, hekin syövät kaupan ruokaa, sitä vain ei kukaan muu halunnut. Onneksi olkoon, ei tullut ruualle paha mieli.

Kaikilla pitäisi olla oma kasvimaa ja lammasaitaus. Hehe! Minullapa on.

Ainakin mummolassa...

Kommentit (4)

Njäh. Luomuruokahan on melko luonnolista ja puhdasta. Eikä Suomessa saa laittaa peruselintarvikkeisiin lisäaineita (Esim. tiskiltä myytävään lihaan ja maitoon).

Jokainen voi kyllä ihan itse valita millaista ruokaa suuhunsa laittaa. Tietysti raha rajoittaa tässäkin kohtaa, mutta yleensä on kyllä halvempaa tehdä itse kunnon tuokaa kuin ostaa kamalia valmis-eineksiä *yäk*.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei voi syödä kohtuudella. Ainoastaan ne joiden kilpirauhaset eivät toimi oikein, lihovat. Ei tässä ole mitään järkeä. Älkää syökö silloin, kun ei ole nälkä. Ja, jos on nälkä, syökää kinkku, ei koko sikaa.

Te, ette edes tiedä mitä nälkä on..

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249

Jos olet läski, sinulla on todennäköisesti vähän aina nälkä. Leptiini ja muut hormonit, noita myös rasvakudoksesi tuottaa, pitää sinut läskinä. Ihmisellä on paljoon mekanismeja jotka ehkäisevät painon putoamista, mikä ei ole mikään yllätys yhdellekään, joka tietää mitä evoluutio tarkoittaa.

Kuidunsyönti ja proteiini pitää nälkää loitolla. Suosittelen täysjyvä REALia ja kanaa/kalaa. Ruis on muutoinkin meidän parhaita vientituotteita funktionaalisten elintarvikkeiden saralla, myös marjat ovat usein ravinteikkaampia. Rukiin ominaisuuksista:

http://www.amica.fi/templates/Fazer_New ... anguage=FI

http://www.tohtori.fi/?page=0706965&id=3929165

Karppi
Njäh. Luomuruokahan on melko luonnolista ja puhdasta. Eikä Suomessa saa laittaa peruselintarvikkeisiin lisäaineita (Esim. tiskiltä myytävään lihaan ja maitoon).

Luomuruoassa on myös usein ravinteita enemmän kuin lannalla kasvatetuissa kasviksissa. Suomen maaperä on kuitenkin joidenkin hivenaineiden osalta aika köyhä, joten vaihtelu ja eräät lisäravinteet ovat tässä avuksi.

Sitten on se ravinnon monipuolisuudella jeesustelu, vaikka aniharva oikeasti ohjeita noudattaa. Näin puutosta esiintyy mm. D-vitamiinista etenkin maaseudulla miesten keskuudessa talvisin. En tiedä onko tilanne edes olennaisesti parantunut viime vuosina.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat