Seuraa 
Viestejä45973

Chemtrails -projektit!
Teoria, jonka mukaan USA:n puolustusvoimat harjoittavat salaisia ruiskutus/sumutuslentoja suurista suihkukoneista. Teoriat kemikaalivanoista väittävät, että täysin tunnuksettomien ja tuntemattomien lentokoneiden jättämistä vanoista ei voida selittää yleisillä tavoilla (hyönteismyrkytys/ lannoitus/ sammutus ym, vaan osa niistä on jotain tuntematonta kemikaalia tai biologista ainetta, jota on tarkoituksella levitetty.
http://www.lightwatcher.com/chemtrails/smoking_gun.html
Chemtrails-lentojen jälkeen on löytynyt keuhkoja ja ihoa vahingoittavia bioaktiivisia polymeerejä. Noista myrkyllisistä kuiduista löytyy oikein kuviakin ollaan sitten noista kuvista ihan mitä mieltä vain.
http://www.rense.com/general39/chem.htm
http://www.rense.com/general39/vat.htm
http://www.rense.com/general21/conf.htm
Myös noista lennoista on kuulemma tullut kuitujen mukana epäilyttävää mikrobiologista elämää. Onko menossa joidenkin ihmisten vilkas mielikuvituksen suihkinta vai suihkiiko jokin taho ilmaan jotain testikoettaan? Ovathan jenkit toisaalta aikoinaan militaarimielessä kokeilleet "Agent orange"-myrkkyä ja muuta vastaavaa ihan tuosta vain.
http://www.carnicom.com/bio1.htm
http://www.carnicom.com/bio2.htm

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Kun hallituksen mielenhallintasäteet osoittautuivat tehottomiksi foliohattuja vastan, on siirrytty mielenhallintakaasun käyttöön.

Ei vaisinkaan. Mutta varmasti kohta syntyy hörhölahkoja, jotka sekä vuoraavat talonsa alumiinifoliolla että kuljeksivat vuorokaudet ympäri kaasunaamari kasvoillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja Japanin bakteerikokeet ja ihmiskokeet kiinalaisilla II maailmansodan aikana kiinnostivat amerikkalaisia niin suuresti, että he sopivat päästävänsä japanilaiset (julmuuksia tehneet) tiedemiehet rangaistuksetta mikäli he luovuttaisivat nuo tiedot amerikkalaisille. Näin tunnetusti kävikin, mikä on aiheuttanut jostain syystä lievää ärtymystä Kiinassa.

Mitä järkeä olisi tehdä randomina ihmiskokeita? Tutkimatta tarkasti
ihmisiin kohdistuneita vaikutuksia ja minkä ihmeen takia? Ei ole mitään
taloudellista saatikka poliittista hyötyä salassa tehtävistä kokeista, ei
toimi edes pelotteena. Ihmisten määrä ei tuolla tavoin vähene,
tappaminen ei pitemmällä tähtäimellä vaikuta väestönkasvuun, edes
HIV ei sitä ole merkittävästi hidastanut, vain pikkuisen viivästänyt.
Tässä hiukan reaaliteettitestausta, jos ahdistaa..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat