Seuraa 
Viestejä45973

Mitä olette muuten mieltä tuosta "maan mainiosta" Windows Vistasta? Vähän huolestuttavaa, että tuota järjestelmää ollaan heti pukkaamassa kaikkii valmiiksi asennettuihin koneihin. Jenkkilässähän mm tekijänoikeuksien valvonta on jatkuvasti menossa rankempaan suuntaan, eli kuka meistä haluaisi näiden ihmisten nuuskivan koneenne sisältöä heidän "voittamattoman" käyttöjärjestelmänsä välityksellä?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/6384673.stm

Kommentit (6)

Kokeilin sitä kehitysversiota viime vuonna tosin ajurien saatavuus oli silloin vielä niin retuperällä, että se ei kovalevyllä viihtynyt kuin 1 viikon. No käyttiksenä vista oli aika XP jossa oli mukana uusia "hienoja ja siistejä" ominaisuuksia.

Olisin odottanut kyllä noin pitkän kehitysprosessin tuloksena jotain mullistavampaa. Tietty nuo kaikki uudet prosessit varaa enemmän muistia ja prosessoritehoja jolloin kone hidastuu ja syö enemmän virtaa.. Ja Pentti Perussurffarille Vista tulee ajankohtaisesti vasta vuosien päästä.

Vista on beta tavaraa jonka testaajat kärsivät monista ongelmista.

Testaavat vieläpä ilmaiseksi omaa tyhmyyttään. 1-2vuotta ja toimii

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sininen
Mitä olette muuten mieltä tuosta "maan mainiosta" Windows Vistasta?
Olen sitä mieltä, että tulee Microsoftille kalliiksi, ainakin näin alkuun, kun käyttikselle ei ole mitään erityistä tarvetta. Joutuvat aluksi rahastamaan juuri noilla esiasennuksilla, kun muuten kysyntä olisi aika laimeata.

Itse käytän yli 7 vuotta vanhaa MS-käyttistä, joka toimii edelleen paremmin kuin XP. XP:lle on ollut tarvetta ainoastaan silloin, kun Premiere Pro ei toiminut 2000:ssa. Nopean kokeilun jälkeen Premiere Pro osoittautui helposti kaatuilevaksi ulkonäöltään ehostetuksi 6-versioksi. Sitten lähti XP ja Premiere.

Firmojen puolelta tilaus Vistalle on kuluttajiakin laimeampaa. Kaupalliset firmat eivät hirveästi viitsi panostaa työasemiin. Kevyin ja halvin mahdollinen, jossa on hyvä huoltosopimus, riittää. Kun jo XP:hen siirtyminen näkyi koneen toiminnan takkuilemisessa, niin Vistaa ei tarvitse haaveilla vielä moneen vuoteen.

Ellei sitten tule jotain niin erikoista softaa, joka kaikkien on pakko saada ja joka vaatii Vistaa toimiakseen. Kukaan kolmas osapuoli tuskin sellaista kehittää.

Jotenkin tuntuu, että Vista jää Microsoftin viimeiseksi tekeleeksi. Tai sitten ne kehittävät jonkun super suojatun käyttöjärjestelmän ensi kerralla, ja uhkaavat jonkun USA:n korkeimman oikeuden päätöksellä hakkeroida ja kaataa kaikki koneet, joilla on "laitonta materiaalia" Siinä vaiheessa vanha Bill ja Melinda vaimo hörppäävät ananaslimua omalla henkilökohtaisella saarellaan Karibianmerellä. USA:n ohjelmistoyritykset alkavat epäilyttävästi muistuttaa Neuvostoliiton raskasta teollisuutta 1980-luvulla

risat
Tänne softaamaan nörtit tietsikka juttuja. Mulla o iha tavis tietska, mut mikä se käyttis on?

Täss o vaa hiiri ja näyttis

Käyttis on Kaikkitietävä Äestäjä Ynseä Taiteensuosija ja Tavallaan Ilmeikäs Sanataituri

Ainaki sudenpentu nimi generaattirin mukaan

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat