Seuraa 
Viestejä45973

Tiedoksi

Kansainvälinen Henkinen Forum (International Spiritual Forum (ISF)) – Tämä on mahdollisuus vapaaseen henkiseen keskusteluun planeetallamme. Tämä on tilaisuus luoda uutta energiaa, tämä on tilaisuus yhdistää monien erilaisten potentiaalien voima. Tämä on suunnitelma kaikille avoimesti kiinnostuneille ihmisille, jotka ymmärtävät yksittäisten Henkisten Potentiaalien yhdistämisen tärkeyden. (perinnön)

Jokaisella on oma henkilökohtainen elämänsä. Me kuulumme erilaisiin kansallisuuksiin, erilaisiin henkisiin traditioihin ja kaikkein tärkeintä on nousta meidän omien rajoittavien oppijärjestelmien yläpuolelle, jotka ovat ainoastaan osa Totuutta. Joten me yritämme ja olemme toiveikkaita, että onnistumme löytämään salaisen tiedon ja lähestymme Totuutta, jotta me voisimme tulla uudeksi ihmiskunnaksi.

Me ehdotamme erilaisten henkisten, hengellisten linjojen tutkimista ja yhteisen Lähteen etsimistä monien muiden ravitsemiseksi. Tämä tapa ei ole pelkureita varten.

Me kaikki lähetämme Sydämen energiaa avaruuteen/maailmankaikkeuteen. Me lähetämme sitä jokaiselle, joka voi elää avoimin sydämin ja joka voi jakaa sisäisiä kokemuksiaan muiden kanssa sekä jakaa mielipiteitään ihmisille kaikkialla maailmassa löytäen toinen toisensa. Avaten meille ovia, jotka ovat eroittaneet meidät Pyhän Hengen Maailmasta.

Maailmassamme on paljon ihmisiä, jotka omaavat korkean henkisen potentiaalin, jota he voivat välittää, säteillä kaikkialle ympäristöönsä. Me olemme ehdottaman varmoja, että niin on. Me tiedämme, että täällä on ihmisiä, jotka vilpittömästi ja pyyteettömästi tekevät tätä työtä. He ovat puhtaita niin mieleltään kuin sydämeltään.

Tämän suunnitelman tarkoituksena on: onnistua keskusteluissa, jakaa teidän kaikkien ideat muiden kanssa, jakaa teidän vahvuuttanne ja kokemustanne toisten kanssa, tämä on teille mahdollisuus kommunikoida asiantuntemuksella.

Me uskomme, että ainoastaan yhdessä näiden ihmisten kanssa voimme saada häivähdyksen kaikkein tärkeimmästä tuntemuksesta rikastuttaaksemme kehoamme, sieluamme sekä henkeämme. Niin, nämä ihmiset voivat olla Uuden Universaalisen Lähteen löytäjiä. Ja tämä Lähde haluaa olla vapaa aatejärjestelmistä sekä kansalliskiihkoisista sekaannuksista.

Koko tämä prosessi voi muuttaa planeettamme evoluution suuntaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat