Seuraa 
Viestejä45973

Maailmankaikkeuden syntymästä on esitetty erilaisia teorioita, jotka voivat olla oikeassa tai yhtä hyvin väärässä. Tämänkään teorian tarkoituksena ei ole esittää mitään lopullista ratkaisua. Tämä on teoria yksi tuhansien joukossa.

Maalaisjärjellä ajateltuna maailmankaikkeus syntyi edellisestä loppuräjähdyksestä, kun kaikki tai suuri osa maailmankaikkeudesta luhistui mustaan aukkoon ja tiivistyi tiheään tilaan. Kun energia pakkautui yhteen, se tiivistyi ja tiivistyi. Lopulta se räjähti, tapahtui siis tämä alkuräjähdys, jonka jälkeistä aikaa nyt ihmettelemme.

Kun taas aikojen kuluessa tähdet kuluttavat energiansa loppuun ja sammuvat, niin alkaa uusi tiivistyminen. Syntyy musta aukko, joka imee kaiken sisäänsä, niin pimeät kuin valoisatkin aineet - sekä antimateriat. Tässä energiassa säilyvät kaikki lait, jotka ohjaavat tulevan maailmankaikkeuden kehitystä. Maailmankaikkeuden on näin uusiuduttava ja kerättävä välillä kaikki energia yhteen, saadakseen siitä uutta voimaa. Ikäänkuin hengitettävä.

Tiedän kyllä tämän entropian, jonka sanotaan saavan vallan tässä syklisessä maailmankaikkeusmallissa, mutta minäpä en siihen usko. Mitä entropiaa siitä voisi syntyä, jos kaikki aine uusiutuu?

Tietenkään tämä maailmankaikkeus ei ole ainoa. Niitähän on ääretön määrä ikuisuudessa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Mikä saa kaiken pakkautumaan... Tuo on silkka mahdottomuus ellei ulkopuolella ole jättiläismäisiä puskutraktoreita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat