Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kommentit (9)

Liekö siinä samalla alueella joku keihäitä käyttävä heimo? Tuntuu todennäköisimmältä että ovat hävyttömästi plagioineet patentoidun menetelmän.

Voi pelle, linkki threadiin jossa on yksi postaus ja yksi linkki, et vain voinut copy pastettaa itse linkkiä omaan threadiisi.

Ihmisen kulkiessa kohti tuhoaan, on luonto jo rakentamassa uutta hallitsevaa eläinlajia. Tarvitaan ehkä vain muutama tuhat vuotta ja tämä apinalaji osaa tappaa toisiaan jo ydinasein.

Kenen mielestä eläimien pitäisi olla tyhmiä. Onhan niillä paljon vaistonvaraista viisautta sekä jonkin verran oppimiskykyä. Luoja loi aluksi kaiken viisaasti. Sitten syntiinlankeemus turmeli sen ja eläimetkin käyttää kykyjään edellä kuvatuilla tavoilla.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005
Aslak
Paistakaa tuo Palestine ja heti.
Mitä varten tuommosia tänne päästethän ?

Luultavasti siksi, kun ovat unhoittaneet laittaa tuonne kirjautumisvaiheeseen sellaisen systeemin, mikä vaatii ihmisälliä, eli sen sekametelisotkukuvan, mistä tunnistellaan silmin niitä merkkejä.

Laitanpa pasteten tuon Jukterin uutisen, sillä jossain vaiheessa se kuitenkin muuttaa osoitetta ja kukaan ei enää tiedä, mistä tässä oikein olikaan kyse...

Iltalehti.fi, Uutiset
Tutkijat: Simpanssit metsästävät puoliapinoita keihäillä
22.2.2007 13:40

Iowan yliopiston tutkijoiden mukaan simpanssit valmistavat metsästysvälineiksi teräviä keihäitä. Keihäillä ne saalistavat ruuaksi pieniä puoliapinoita, kuten makeja.

Antropologi Jill Pruetzin johtaman ryhmän mukaan Fongolin seudulla Senegalissa simpanssit metsästävät säännöllisesti. Keihäät syntyvät puunoksista, jotka eläimet teroittavat hampaillaan.

Tutkimusryhmä havaitsi, että simpanssit hyökkäävät makien nukkumaluolien aukoille ja yrittävät keihästää uhrinsa kuoliaiksi.

Vaikeaa puuhaa

Havainnoiduista 22 metsästysyrityksestä onnistui kuitenkin vain yksi.

Metsästysvälineiden valmistusta on aiemmin pidetty tyypillisenä vain ihmisen varhaisille sukulaisille, kuten Australopithecus-ihmisapinalle. Simpanssien on kuitenkin tiedetty murskaavan pähkinöitä kivillä ja metsästävän ilman apuvälineitä.

STT

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat