Seuraa 
Viestejä10370

[size=150:206hp0ct]Mitkä ovat Matti Vanhasen perimmäiset tarpeet ja päämäärät?[/size:206hp0ct]

[ ... YLE 1.n Lauantaiseura haastatteli 24.2. pääministeri Matti Vanhasta oletuksella, että kansa valitsee Keskustan suurimmaksi puolueeksi, koska Vanhasta haastateltiin kuten jo etukäteen valittua Vanhanen II hallituksen pääministeriä, tosin Vanhanen itse mainitsi kamppailun käytävän SDP:n ja Keskustan välillä ... ]

Kuinka pitkälle kanslaisten olisi hyvä tietää ja ymmärtää millaisen henkilön he valitsevat eduskuntaan ja mahdolliseksi uudeksi pääministeriksi? Dilemma, joka on syntyy yksityisyyden hyvin perustellusta suojasta sekä suuressa mielenkiinnossa olevasta sensaatiokirjoittelusta toisen henkilökohtaisena arviona - on merkille pantavaa. Kuinka paljon henkilö omasta yksityisyydestään peilaa tapojaan yhteisten asioiden hoitoon, on jo kansalaisia kiinnostava seikka.

Matti Vanhanen on peruskansalainen, aikaisempi puolijournalisti, joka on valmennettu hyvin meneillään olevaan vaalitaisteluun. Mitään merkittävää uutta ei puheesta silti heijastunut. Päämääränä on jatkaa omaa aloitettua linjaa, jossa toimitusjohtajan rooli on korostunut ja sisällöltään hämärtynyt. Eurooppalaisena toimitusjohtajana Vanhanen saisi todellisen osakeyhtiön selvitystilaan nopeasti, sillä osakeyhtiöiden kuten muidenkin yritysten vahvuudet ja menestykset lähtevät työntekijöistä ja heidän motivaatiosta, kannustuksesta, huolehtimisesta sekä lujasta johtajuudesta.

Suomi nimisessä "osakeyhtiössä" työntekijä - so. kansalainen voi monin paikoin huonosti, koska meneillään on jatkuva "YT-neuvottelu" kuinka yhteisöön kuulumisen oikeuksia jaetaan ja mahdollisuuksia järjestellään. On perusteltua sanoa, että "Suomi osakeyhtiössä" on satoja tuhansia tipahtaneita, luopuneita ja osattomiksi jääneitä - tuo määrä on suurempi, mitä subjektiivisesti - sumean logiikan läpi katselevat - nykyhallituksen vastuunkantajat näkevät. Siinä mielessä Vanhanen on toimitusjohtaja tyyppiä, sanoaessaan haastattelussa tulos tai ulos -menetelmän olevan yksi instrumentti hallitustyöskentelyssä - olisiko juuri tuolla instrumentilla vieraantunut ja syrjäytynyt 300-400.000 suomalaista paitsioon ja tukiverkostojen ulkopuolelle? Toisaalta nykyiset oikeat osakeyhtiöt surutta ulkoistavat työt ja laittavat vanhat tekijänsä kilometritehtaalle - tässä Vanhasen ihastelemaan toimitusjohtaja sanaan rakastuminen voi olla kohtalokasta. Ei ne vaalipuheet, vaan hallitustyöskentelyn teot.

Lauantaiseurassa pidettiin lähtökohtana, että loppusuoralla ovat Keskusta ja SDP. Matti Vanhasta pidetään jo nyt valmiina jatkavana pääministerinä, vaikka Vanhasen sanoin yhtään ääntä ei ole annettu. Kansalaiset pitävät suurta valtaa käsissään, ja jo pelkästään perinteellinen "nukkuvien puolue" voi aktivoituessaan kääntää hallituskokoonpanon täysin ennakoitua vastakohtaisemmaksi. Liian aikainen "valtiomiesmäinen" ja galluppeihin tuudittautunut asenne voi kohtalokkaasti muodostua käännekohdaksi, sillä kansalaiset ovat oikeutetusti kerran neljässä vuodessa herkimmillään ja välittävät tuntonsa numeroina äänestyslippuihin. Paikkoja hallituksessa on vielä turha jaella, ei Keskustan eikä SDP:n.

YLE otti asenteeksi olla Vanhasen takana, siksi kiltti oli Lauantaiseuran haastatteluyritelmä [Hannu Lehtilä]. Keskustelusävy oli jo kumarrus vanhan siirtymiseksi uudeksi, minkään muuttumatta. YLE valitsi säilyttäjän roolin haastattelun juonnossa. Vasta kansalaiset ratkaisevat asetelmat. Onkin oletettavaa, että kansalaisten havaitessa puoluepolitiikan jyräysmenetelmät, kääntävät he selkänsä koko nykykaltaiselle puolueajattelulle - jo nyt käy suuri joukkopako puoluejäsenyyksistä.

Kansakunta valmistautuu kansalaisaktivismiin ja ohjaksien aktiivisempaan käsiin ottamiseen. Huomisen systeemeissä ei valittu hevonen juoksekkaan mielivaltaisesti, vaan jatkuvan seurannan ja vaikuttamisen myötä kansalainen ottaa suoravaikuttamisen menetelmät ohjatakseen valittujaan aktiivisemmin koko nelivuotiskauden.

Matti Vanhanen on säilyttäjä, joka on ulkoiselta habitukseltaan rehellinen julkiasussaan, puhe on selkeää miltei sisällyksetöntä tyypillispoliittista riskitöntä sananvalintaa. Kuinka helposti sanotut sanat muuntuvat jää laajemmalta nähtäväksi. Hyvänä esimerkkinä ajatusmielialojen muutoksesta oli Vanhasen toteamus Sipoo-Helsinki kysymyksen siirrosta sittenkin uudelle hallitukselle, nyt ei löytynytkään aikaa sen käsittelyyn edes toimitusministeriössä. Sipoo liikkeen saamaa laaja kansalaiskannatus - jopa Helsingissä, jossa tutkimusten mukaan enemmistö ei halua Sipoosta liitettäviä osia - muutti Vanhasen ajatukset pelkona äänten menetyksestä. Vanhanen on asettunut suuren Helsingin puolelle maanvaltauksessa pientä maaseutumaista kuntaa vastaan. Vanhanen otti Sipoo kysymykseen viisaan aikalisän. -- Kuinka paljon Vanhasen ajatukset ja teot muuttuvat, kun todelliset vaikeudet kasautuvat kansankunnan ohjastamiseen? Nythän tapahtuneet taloudelliset menestykset ovat johtuneet pitkälti hallituksesta riippumattomista tekijöistä.

Eduskuntavaalit lähestyvät ja kansalaiset siirtyvät uurnille - toivottavasti runsaslukuisina - valitsemaan itselleen ylimenokauden hallituksen, sillä vasta neljän vuoden kuluttua veri punnitaan. Seuraava nelivuotiskausi menee yliheittona vanhoilla taseilla sekä varannoilla. Uusi galluptodennäköinen hallitus ei tulle tekemään merkittäviä päätöksiä. Mikäli taas kansa antaa vahvan valtakirjan uudistajille, saamme erilaisen räväköitäkin päätöksiä tekevän hallituksen. Nyt ovat kuitenkin vastakkainen perinteellisyys ja miltei perinteellisyys - uuden kansalaisaktiivisuuden kausi eduskunnassa alkaa vasta neljän vuoden kuluttua.

Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.com

--------------------------------------------------------------------------------

[size=75:206hp0ct]Kuva:
DSC_4614.JPG. 17. elokuuta 2006, klo 14:57. Copyright by Ilkka Luoma 2006. Kuvaa saa käyttää vapaasti ylläolevan tekstin yhteydessä.

Kuvalinkki:
-- http://www.flickr.com/photos/ilkkaluoma/400554958/ --

Kuvateksti:
Eduskunnan uudessa osassa heijastelee huomisen politiikan hoidon - siis yhteisten asioiden - uusi aalto. Kuinka hyvin täällä toteutuu kansakunnan perimmäiset tahtotilat, jäävät nähtäväksi. Nyt valitaan eduskunta ja seuraavien neljän vuoden aikana näemme kuinka toiveemme toteutuvat näissä vallan portaikoissa ja herrahisseissä. Tuleeko edustajistamme meidän palvelijoita ja työntekijöitä, kuten heille annetut valtakirjat pitäisivät määrittämän.[/size:206hp0ct]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (36)

Mies,joka tekee kannassaan täyskäännöksen 24 tunnissa ( EU:n päästö-
tavoitteen toivottavuus Suomelle ) ei ole sopiva pääministeriksi. Matti
on kuin tuulimylly, kääntyy aina myötätuuleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eiköhän Matti tavoittele samoja asioita kuin miehet yleensä?

Sitä on hyvä deittailla kun on pääministeri! Katteeks käy, surettaa kuin eukot juoksee vallan ja maineen perässä.

Ilkka Luoma
Kansalaiset pitävät suurta valtaa käsissään, ja jo pelkästään perinteellinen "nukkuvien puolue" voi aktivoituessaan kääntää hallituskokoonpanon täysin ennakoitua vastakohtaisemmaksi.

Mitä tarkoittaa "ennakoitua vastakohtaisempi hallitus"? Tarkoitatko, että hallituksen sisällä olisi enemmissä määrin toistensa vastakohtia? Miten äänestys määräisi tämän? Tarkoitatko, että jos äänet jakautuisivat vaikka siten, että enemmistöhallitusta olisi mahdotonta muodostaa ilman toisistaan rankasti eroavien puolueiden mukanaoloa? Mutta silloin ei olisi pakko tehdä enemmistöhallitusta, myös vähemmistöhallitukset ovat selvinneet, vaikka tilanne onkin hankala.
Ilkka Luoma
Paikkoja hallituksessa on vielä turha jaella, ei Keskustan eikä SDP:n.

Eli mitä? Luulen, että tuo kannattaisi kirjoittaa väliviivalla, niin tulisi paremmin selväksi, että vain muiden kuin SDP:n ja Keskustan on turha jaella hallituspaikkoja.
Onkin oletettavaa, että kansalaisten havaitessa puoluepolitiikan jyräysmenetelmät, kääntävät he selkänsä koko nykykaltaiselle puolueajattelulle - jo nyt käy suuri joukkopako puoluejäsenyyksistä.

Varmasti, mutta se ei muuta sitä, että systeemissämme vaikuttaminen tapahtuu puolueiden kautta. Jopa kansalaisliikkeiden on, vaikuttaakseen parlamentaarisesti, vaikutettava puolueiden linjoihin. En sano mitenkään, etteikö muutos olisi tarpeen.

Matti on ylivarovainen ja sitten taas mopo karkaa käsistä. Hurahtaminen Kurosen kaltaiseen naaraaseen osoittaa, ettei Matilla ole arvostelukykyä silloin, kun sillä olisi jotakin merkitystä.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10370
Arnold Goyakla
Matti on ylivarovainen ja sitten taas mopo karkaa käsistä. Hurahtaminen Kurosen kaltaiseen naaraaseen osoittaa, ettei Matilla ole arvostelukykyä silloin, kun sillä olisi jotakin merkitystä.

...........

Masalla on oikeus yksityiselämäänsä, ainoastaan äänestäjällä olisi oikeuss siitä tietää se, kuinka siviiliasioidenhoito peilautuu yhteisten asioiden hoitoon, tämä julkisuus poliitikkojen täytyy sietää, koska he myös tietävät tämän poliitikoksi ryhtyessään.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Arnold Goyakla
Matti on ylivarovainen ja sitten taas mopo karkaa käsistä. Hurahtaminen Kurosen kaltaiseen naaraaseen osoittaa, ettei Matilla ole arvostelukykyä silloin, kun sillä olisi jotakin merkitystä.
Matilla nimenomaan on arvostelukykyä kun jätti ko. bitchin. Eipä siinä, mukava varmasti oli painella, eronneelle ukkomiehelle ihan inhimillistä tuollainen.

Mielestäni Vanhanen on pätevä poliitikko ja sopiva pääministeri. Vai kuka sitten?

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10370
nuori_urho
Arnold Goyakla
Matti on ylivarovainen ja sitten taas mopo karkaa käsistä. Hurahtaminen Kurosen kaltaiseen naaraaseen osoittaa, ettei Matilla ole arvostelukykyä silloin, kun sillä olisi jotakin merkitystä.
Matilla nimenomaan on arvostelukykyä kun jätti ko. bitchin. Eipä siinä, mukava varmasti oli painella, eronneelle ukkomiehelle ihan inhimillistä tuollainen.

Mielestäni Vanhanen on pätevä poliitikko ja sopiva pääministeri. Vai kuka sitten?

...............

Eläkeläiset saattavat intoutua äänestämään Salea, Jykä saa Siilinjärveltä ja ympäristöstä 9.000 ääntä ja Sale Uudeltamaalta 35.000, tulee paineistusta Jykälle, vaikka Sale "tukee" häntä pääministeriksi, jos Kokoomus saa vaalivoiton.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249

Mitkä ovat Ilkka Luoman perimmäiset tarpeet ja päämäärät floodata erityisen ankarasti juuri vaalien alla?

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10370
Neonomide
Mitkä ovat Ilkka Luoman perimmäiset tarpeet ja päämäärät floodata erityisen ankarasti juuri vaalien alla?

..................

Olen lähettänyt avauksia ja vastauksia tasaisesti lokakuusta 2005 lähtien, ....sinänsä jokainen aikahetkihän on vaalien alla

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

nuori_urho
Arnold Goyakla
Matti on ylivarovainen ja sitten taas mopo karkaa käsistä. Hurahtaminen Kurosen kaltaiseen naaraaseen osoittaa, ettei Matilla ole arvostelukykyä silloin, kun sillä olisi jotakin merkitystä.
Matilla nimenomaan on arvostelukykyä kun jätti ko. bitchin. Eipä siinä, mukava varmasti oli painella, eronneelle ukkomiehelle ihan inhimillistä tuollainen.

Mielestäni Vanhanen on pätevä poliitikko ja sopiva pääministeri. Vai kuka sitten?

Luulisi, että omasta puolueesta olisi löytynyt joku vanha luotettava paineiden purkaja. Vanhanen ei ollut varautunut eron mahdollisuuteen ja sen tapahduttua turvautui paniikkiratkaisuun. Ja siitähän harvoin hyvää seuraa. Tämä juuri osoittaa Vanhasen kyvyttömyyttä katsoa eteensä. Fiksu mies putoaa aina jaloilleen. Jos Vanhanen osoitti kyvyttömyytensä näin yksinkertaisessa asiassa, niin miten sujuvat isommat kuviot. Mitä Vanhanen esim. teki, kun Halonen romutti Suomen puolustusta typerällä miinakiellolla? Miksi Vanhanen ei julistanut jyrkkää erimielisyyttä selvässä asiassa? Naiset näyttävät yllättävän Vanhasen kerta toisensa jälkeen housut kintuissa.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10370
Arnold Goyakla
nuori_urho
Arnold Goyakla
Matti on ylivarovainen ja sitten taas mopo karkaa käsistä. Hurahtaminen Kurosen kaltaiseen naaraaseen osoittaa, ettei Matilla ole arvostelukykyä silloin, kun sillä olisi jotakin merkitystä.
Matilla nimenomaan on arvostelukykyä kun jätti ko. bitchin. Eipä siinä, mukava varmasti oli painella, eronneelle ukkomiehelle ihan inhimillistä tuollainen.

Mielestäni Vanhanen on pätevä poliitikko ja sopiva pääministeri. Vai kuka sitten?
Luulisi, että omasta puolueesta olisi löytynyt joku vanha luotettava paineiden purkaja. Vanhanen ei ollut varautunut eron mahdollisuuteen ja sen tapahduttua turvautui paniikkiratkaisuun. Ja siitähän harvoin hyvää seuraa. Tämä juuri osoittaa Vanhasen kyvyttömyyttä katsoa eteensä. Fiksu mies putoaa aina jaloilleen. Jos Vanhanen osoitti kyvyttömyytensä näin yksinkertaisessa asiassa, niin miten sujuvat isommat kuviot. Mitä Vanhanen esim. teki, kun Halonen romutti Suomen puolustusta typerällä miinakiellolla? Miksi Vanhanen ei julistanut jyrkkää erimielisyyttä selvässä asiassa? Naiset näyttävät yllättävän Vanhasen kerta toisensa jälkeen housut kintuissa.

..................

uusmaalaiset äänestäjät kertovat lippujensa kautta kuinka hyvin Vanhanen putosi jaloilleen

"Naisethan aina yllättävät miehensä housut kintuissa" --

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10370
offender
matti vanhanen haluaa kusettaa kansaa ja riistää sitä

Ihmiset äänestävät silti matti vanhasta

Missä kohtaa Masa kusettaa? Saanee uudeltamaalta paljon ääniä - ehkä 15.000...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
offender
matti vanhanen haluaa kusettaa kansaa ja riistää sitä

Ihmiset äänestävät silti matti vanhasta
Missä kohtaa Masa kusettaa? Saanee uudeltamaalta paljon ääniä - ehkä 15.000...

kyllä mutta miksi? miksi kukaan äänestäisi vanhasta, kertokaa minullekin?

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10370
offender
Ilkka Luoma
offender
matti vanhanen haluaa kusettaa kansaa ja riistää sitä

Ihmiset äänestävät silti matti vanhasta
Missä kohtaa Masa kusettaa? Saanee uudeltamaalta paljon ääniä - ehkä 15.000...kyllä mutta miksi? miksi kukaan äänestäisi vanhasta, kertokaa minullekin?

.............

Saa sympatiaa naisilta - uuniperuna on kova sana, kuin myös suhteellisen selkeä kieliasu kun selostaa Kepun vaaliargumentteja, mutta se 100.000 uutta työpaikkaa on aika paha - ne ovat pätkästäkin pätkempiä rupeamia..., mutta lienee juuri tätä päivää.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Matti on kyllä saanut kiitosta yli puoluerajojen. Hän on sellainen yhteistyökykyinen ja asioita hoitava virkamiestyyppinen poliitikko, joka ei luonnostaan ärsytä ketään. Tuo sopii hyvin politiikkaan, ja erityisen hyvin se sopi siihen tilanteeseen jossa Matista tuli pääministeri. Olivat nimittäin Jäätteenmäen-Lipposen vuoksi välit kireät suuntaan ja toiseenkin.

Mielestäni Matti esiintyi eilisessä vaalitentissä viimeisen päälle edukseen, piinkovaa ammattitaitoa edustaen. Vaikka Matin luonteella on hankala päästä tuonne huipulle (mediaseksikkäämmät persoonat kiilaavat eteen), niin kyllä tuollaista osaajaa on hankala kammeta pois kun on kerran sinne päässyt. Toisaalta tähän asti Masa ei ole herättänyt intohimoja, vaan on ollut "tylsä", ja pressanvaaleissa kävikin ilmi ettei hän innosta ihmisiä uurnille. Seuraavissa pressanvaaleissa tilanne on jo toinen: Kurosen ansiosta matin uuniperunat ja saunan, ruuan ja seksin yhdistelmä tunnetaan ulkomaita myöten. Lisäksi miehelle on kerääntynyt niin vakuuttava valtiomiespankki kokemuksen myötä, ettei häntä Heinäluomat ja Kataiset pysty haastamaan. Niinistön ja Tuomiojan kanssa enemmänkin samalla viivalla.

Kurosesta en jaksa kritisoida. Olen itsekin haksahtanut väärään naiseen, ja minuakin on pidetty tylsänä, joten sympatiseeraan tältä osin mattia. Asioitani tosin ei ole revitelty innolla pitkin mediaa sellaisen naisen toimesta josta julkisuus tuntuu "inhottavalta". Narttu tienaa ministerirakkaudella, ja kohta saadaan elokuvakin. Uskomattominta jutussa oli se, että Matin nikki netissä oli Euroopan Presidentti. Tämän ajatuksen (siis nikin) heitin itse ilmoille aikanaan keskustelupalstalla kun juonin Matille salasuhdetta! Ettei vaan Mauri lukenut tuota viestiäni... Kuka nykyään uskaltaa väittää että Matti on väritön?

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10370
Tsagatai
Matti on kyllä saanut kiitosta yli puoluerajojen. Hän on sellainen yhteistyökykyinen ja asioita hoitava virkamiestyyppinen poliitikko, joka ei luonnostaan ärsytä ketään. Tuo sopii hyvin politiikkaan, ja erityisen hyvin se sopi siihen tilanteeseen jossa Matista tuli pääministeri. Olivat nimittäin Jäätteenmäen-Lipposen vuoksi välit kireät suuntaan ja toiseenkin.

Mielestäni Matti esiintyi eilisessä vaalitentissä viimeisen päälle edukseen, piinkovaa ammattitaitoa edustaen. Vaikka Matin luonteella on hankala päästä tuonne huipulle (mediaseksikkäämmät persoonat kiilaavat eteen), niin kyllä tuollaista osaajaa on hankala kammeta pois kun on kerran sinne päässyt. Toisaalta tähän asti Masa ei ole herättänyt intohimoja, vaan on ollut "tylsä", ja pressanvaaleissa kävikin ilmi ettei hän innosta ihmisiä uurnille. Seuraavissa pressanvaaleissa tilanne on jo toinen: Kurosen ansiosta matin uuniperunat ja saunan, ruuan ja seksin yhdistelmä tunnetaan ulkomaita myöten. Lisäksi miehelle on kerääntynyt niin vakuuttava valtiomiespankki kokemuksen myötä, ettei häntä Heinäluomat ja Kataiset pysty haastamaan. Niinistön ja Tuomiojan kanssa enemmänkin samalla viivalla.

Kurosesta en jaksa kritisoida. Olen itsekin haksahtanut väärään naiseen, ja minuakin on pidetty tylsänä, joten sympatiseeraan tältä osin mattia. Asioitani tosin ei ole revitelty innolla pitkin mediaa sellaisen naisen toimesta josta julkisuus tuntuu "inhottavalta". Narttu tienaa ministerirakkaudella, ja kohta saadaan elokuvakin. Uskomattominta jutussa oli se, että Matin nikki netissä oli Euroopan Presidentti. Tämän ajatuksen (siis nikin) heitin itse ilmoille aikanaan keskustelupalstalla kun juonin Matille salasuhdetta! Ettei vaan Mauri lukenut tuota viestiäni... Kuka nykyään uskaltaa väittää että Matti on väritön?

................

Katainen jää Niinistön varjoon ja YLE:n toimittajat ovat tämän hoksanneet Heinäluoma taas ei ole koskaan "pärjännyt" Tuomiojalle....

Matilla on taas käynyt uskomaton flaksi...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat