Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mikä siinä on, kun juon sitruuna teetä tai jotain muuta sitruunapitoista juomaa, niin kusettaa kuin palokunnan hevosta? Tänä aamuna join kupillisen tällaista teetä ja olen nyt käynyt kusella vartin välein, ja vesi lentää ihan oikeasti.

Kommentit (8)

Tietyillä hedelmä- tai kasviuutteilla on hiirillä ja rotilla osoitettu olevan diureettista (virtsan eritystä lisäävää) vaikutusta Samoin eristetyllä leiokarposidilla on osoitettu rotilla diureettista vaikutusta. Leiokarposidilla oli myös rotilla ja hiirillä tulehduksen vastaista ja kipua lievittävää vaikutusta. Myös terveillä vapaaehtoisilla koehenkilöillä esim. kultapiisku selkeästi lisäsi erittyneen virtsan määrää (27 %) verrattuna plaseboon (tehottomaan lumelääkkeeseen). Virtsatietulehduksen oireet paranivat 76 %:lla potilaista sen jälkeen kun he olivat saaneet 5 ml kultapiiskutinktuuraa (65 % etanolia, 0.57 g tuoretta kasvia/g tinktuuraa) päivässä.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14235
Liittynyt23.6.2005

Ykköstyypin.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat