Seuraa 
Viestejä45973

Tuolla on ketju jossa voi kertoa ketä EI äänestä mutta kun negatiivisia ääniä ei (harmi kyllä) voi antaa niin laitetaanpa ketju siitä, ketä aiot äänestää. Voi sanoa puolueenkin tai muuta vastaavaa jos ei ole vielä päättänyt. Vaalit ovat siis 18. 3.

Itse äänestän varmaankin Christina Gestriniä. Hän on RKP:n ehdokas numerolla 74. Hän on toimiva kansanedustaja paraikaa, asuu Espoossa ja on aika nuori ihminen, -67 syntynyt. http://sfp.fi/gestrin

YLE:n äänikoneen mukaan hän vastustaa ydinvoimaa, mutta sehän on yleistä kaikille naisille puoluerajoista riippumatta. http://www.yle.fi/vaalit/2007/

Äänestämällä vaikuttaa koska nukkuvien puolueella ei ole valtaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (78)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Imagine
Oletko ruotsalainen?

En, suomalainen, enkä edes suomenruotsalainen vaikka sukulaisissa sellaisia on.

Olisitteko iloisempia jos kouluissa olisi pakkovenäjää pakkoruotsin sijaan? Voisi olla. Pitäisi olla.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Asimov

Olisitteko iloisempia jos kouluissa olisi pakkovenäjää pakkoruotsin sijaan? Voisi olla. Pitäisi olla.

Pakkovenäjästä olisi edes jotain hyötyä, ruotsista ei ole.

Demokratia ei toteudu, sillä äänestäisin Veltto Virtasta mutta asuinpaikkakuntani estää tämän. Taidan antaa ääneni aku ankalle tai kirjoittaa erään tuttuni tapaan "jumala kostaa väyryselle". Täällä ei ainakaan ole ehdokkaana yhtään kansanedustajaehdokasta, kansanelättiehdokkaita kylläkin piisaa.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Vaalikone antoi mulle Paavo Arhinmäen ykkövaihtoehdoksi, jota äänestin jo viime vaaaleissa. Ollut useissa mielenosoituksissa, joissa itsekin olen ollut. Ehkä ok, ellei ole pyrkyri. Nuori eikä kertaakan ollut. Siinä mielessä sopiva ehdokas.

Minun ehdokkaani on tyhjä lappu. En sotke lipuketta mitenkään esim. kirkkoveneen kuvalla tms, jätän vain tyhjän kauniin lapun. Ei tässä maassa kuitenkaan mikään muutu, poliitikot lupailevat ennen vaaleja maat ja taivaat ja kansa on niin tyhmää, että uskoo ja äänestää valehtelevia paskaloisia.

Perussuomalaisille on ennustettu melkoista nousua kannatuksessa. Ajattelin itsekin keskittää ääneni tuohon leiriin, vaikka vaalipiirini onkin melko epäsuotuisa pienelle puolueelle.

Toivottavasti PS:lle ei käy kuten SMP:lle 80-luvulla (hallituspaikka, kateettomat lupaukset, toimimaton työllistämisohjelma ja lopuksi vararikko). Mielestäni PS ei kuitenkaan ole käyttänyt samanlaista populismia tavoitteissaan, eli se on siis huomattavasti vakaammalla pohjalla.

***

Näkikö joku muuten perussuomalaisten puheenjohtajatentin? Toimittajat meinasivat pilata älyllisellä epärehellisyydellään koko keskustelun, mutta muuten hyvää asiaa. http://www.youtube.com/watch?v=NwIaeFJRglc

Perussuomalaisille menee ääni, vaikka läpimenomahdollisuudet (Varsinais-Suomen vaalipiiri) ovat aika huonot. Mielipiteet ratkaisee.

Asimov
Imagine
Oletko ruotsalainen?

En suomalainen, enkä edes suomenruotsalainen vaikka sukulaisissa sellaisia on.

no somaliastako sitten?

Heh, johan ne on äänestämisen helpoksi tehneet. Ei muuta kun oma värkki naamavaalikoneeseen. http://www.naama.fi Ohjelmisto vertaa näitä piirteitä tietokantaan talletettuihin ehdokkaiden piirteisiin, ja antaa tulokseksi sen ehdokkaan, joihin lasketut piirteet parhaiten täsmäävät. Omalla kuvalla lähtis demari eduskuntaan

fmiles

Näkikö joku muuten perussuomalaisten puheenjohtajatentin? Toimittajat meinasivat pilata älyllisellä epärehellisyydellään koko keskustelun, mutta muuten hyvää asiaa. http://www.youtube.com/watch?v=NwIaeFJRglc[/quote]

Haha, kylläpä toimittajat yrittivät olla nokkelia.

En tiedä, olenko ollut aiemmin vain sokea, mutta mielestäni Maikkari on mennyt yhä enemmän sensaatiohakuiseen suuntaan, mikä ei ole hyvä asia. En ole muutamaan vuoteen oikeastaan katsonut koko kanavaa (paitsi Idolsin alkukarsintoja ), vaikka olenkin suht aktiivinen television katsoja. Oksettaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat