Seuraa 
Viestejä45973

Kuinka moni on tutustunut edesmenneeseen salaliittoteoreetikkoon nimeltä William Cooper? Tutustuin Internetissä kyseisen henkilön pitämiin puheisiin ja kirjoituksiin ja ällistyin asioista, joita hän paljasti tietävänsä. Kyseinen kaveri onnistui esittämään paljastuksensa myös niin karmivan rehellisesti ja vakuuttavasti, että oli vaikea olla uskomatta häntä – en tiedä sitten, olenko vain herkkäuskoinen.

Seuraavassa tekemäni yhteenveto tästä kaverista ja hänen paljastuksistaan:

“Meille on opetettu valheita”

Cooper väittää tietonsa perustuvan omiin kokemuksiinsa, virallisiin ja salaisiin dokumentteihin sekä kuviin, joihin hän on päässyt käsiksi työskennellessään Yhdysvaltain ilma- ja merivoimissa.

- JFK tapettiin, koska hän uhkasi paljastaa maailmalle totuuden Ufoista: avaruusolennot ovat todellisia ja tekevät yhteistyötä Yhdysvaltain hallituksen kanssa.

- JFK:n tappoi hänen autonkuljettajansa

- Vuoden 1949 Roswellin alaspudonneesta UFO:sta vangittiin elävä avaruusolento (olento löydetttiin vaeltelemassa autiomaassa), jolle annettiin nimi EBE. EBE sairastui vuonna 1951 ja kuoli 1952. Ennen kuolemaansa EBE:ä kuulusteltiin ja häneltä saatu tieto oli järkyttävää (kuulustelu ei sujunut aluksi hyvin, koska EBE:llä oli taipumus valehdella).

- Presidentti Eisenhower tapasi avaruusolennot 20.helmikuuta 1954, jolloin kirjoitettiin muodollinen sopimus avaruusolentojen ja Yhdysvaltojen välillä

Sopimuksessa ja myöhemmin sovittiin, että

- avaruusolennot eivät puuttuisi yleensä ihmisten asioihin ja etteivät ihmiset puuttuisi vastaavasti avaruusolentojen asioihin,

- avaruusolennot toimittaisivat Yhdysvalloille edistynyttä teknologiaa ja auttaisivat teknologian kehittämisessä

- Yhdysvallat pitäisi avaruusolentojen läsnäolon salaisena

- avaruusolennot saisivat ryöstää ihmisiä rajoitetusti ja ainoastaan lääketieteellisen tutkimuksen kannalta, ilman ihmisten vahingoittamista (ihmiset palautettaisiin takaisin ilman muistikuvia tapahtuneesta)

- avaruusolennot ja Yhdysvallat vaihtaisivat keskenään 16 henkilöä tarkoituksena “toisilta oppiminen”: avaruusolennot jäisivät maahan “vieraina” ja “ihmisvieraat” matkustaisivat avaruusolentojen alkuperäiseen paikkaan tietyksi ajaksi

- avaruusolentojen käyttöön rakennettaisiin maanalaisia tukikohtia ja kaksi tukikohtaa tulisi avaruusolentojen ja Yhdysvaltain hallituksen yhteiseen käyttöön: yhteisissä tukikohdissa vaihdettaisiin teknologiaa.

- avaruusolentojen tukikohtia rakennettaisiin Utahiin, Coloradoon, Uuteen Meksikoon ja Arizonaan ja yksi rakennettaisiin Dreamlandiksi (koodinimeltään Area 51) kutsutulle alueelle

- kaikki avaruusolentojen alueet ovat merivoimien (Naval department) tiukassa valvonnassa

- dokumenttien mukaan ainakin 600 avaruusolentoa asui kokoaikaisesti Dreamland-alueella yhdessä tiedemiesten ja CIA:n henkilökuntaan kuuluvien kanssa (implanttien saamisen pelosta vain tiettyjen ihmisten sallittiin olla tekemisissä avaruusolentojen kanssa)

- Kuussa on avaruusolentojen, Yhdysvaltojen ja Venäjän yhteinen tukikohta

- Apollo-astronautit ja Lunar Orbiter -luotain kuvasivat “Luna”-tukikohdan kuussa: Nasan virallisissa valokuvissa näkyy kupoleita, torneja, korkeita ja pyöreitä rakennelmia, jotka näyttävät kuin siiloilta, valtavia T-muotoisia kaivosajoneuvoja, jotka jättävät jälkiä kuun pintaan ja yksi valtavan suuri sekä pieni avaruusalus.

- Marsissa on maasta peräisin oleva siirtokunta, joka koostuu tarkkaan valituista ja eri ammatteihin kuuluvista ihmisistä

- Yhteistyö avaruusolentojen kanssa on johtanut sellaisen teknologian saamiseen, joka meneen villeimpien unelmiemme toiselle puolelle. Meillä on tällä hetkellä Nevadassa ydinkäyttöinen antigravitaatio-tyyppinen alus, jolla voidaan lentää. Pilottimme ovat tehneet planeettojen välisiä matkoja näissä aluksissa ja ovat olleet Kuussa, Marsissa ja muilla planeetoilla. Meille on valehdeltu Kuun, Marsin ja Venuksen todellisesta luonteesta ja siitä, minkälaista teknologiaa meillä on todellisuudessa hallussa tällä hetkellä.

- Kuussa on alueita, joissa kasvaa kasveja ja jotka jopa vaihtavat väriä vuodenaikojen mukaan. Vuodenaika-efekti johtuu siitä, ettei Kuu aina, kuten väitetään, näytä tarkalleen samaa puolta maapallolle tai auringolle.

- Kuun pinnalla on useita ihmisten tekemiä järviä ja lammikoita ja sen atmosfäärissä on havaittu ja kuvattu pilviä.

- Kuulla on painovoimakenttä ja ihminen voi kävellä sen pinnalla ilman avaruuspukua, kun hän hengittää happipullosta ja on käynyt läpi paineen alentamisen samalla tavoin kuin kuka tahansa syvänmeren sukeltaja.

- Käynnissä on suunnitelma, jonka päämääränä on valmistaa julkinen yleisö lopulta tapahtuvaan vastakkainasetteluun avaruusolentojen kanssa. Julkista yleisöä pommitetaan elokuvilla, radiolla, mainonnalla ja TV-ohjelmilla, jotka pyrkivät kuvaamaan melkein kaikista näkökulmista avaruusolentojen todellista luonnetta – niin hyvät kuin huonot puolet.

Katso YouTubesta Cooperin 10-osainen puhe, jossa hän kertoo edellä mainitut asiat itse:

Osa 9:

http://www.youtube.com/watch?v=PL53tbUl ... ed&search=

Tai lue kokonaisuudessaan tekstinä:

http://www.abovetopsecret.com/pages/ufocoverup.html
http://www.v-j-enterprises.com/cooper.html

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näille huu-haa tarinoille on aina yksi motiivi: RAHA.

Suuressa maassa,kuten USA löytyy aina riittävästi hörhöjä uskomaan
ja ostamaan vaikka minkälainen tarina ja rahantulo on taattu.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720
Hannibal the kannibal
Näille huu-haa tarinoille on aina yksi motiivi: RAHA.

Suuressa maassa,kuten USA löytyy aina riittävästi hörhöjä uskomaan
ja ostamaan vaikka minkälainen tarina ja rahantulo on taattu.

Toinen vaikutin siihen, että kertoo tämän tyyppistä on se, että halutaan päteä muiden silmissä ja olla jotenkin erityisiä ja valittuja. Mielenkiintoista miten usein näitten avaruusolentojen sieppaamat ihmiset eivät ole esim. älyltään tai fyysisestikään lajinsa parhaimmistoa, vaan joku sivuseudun tavallinen vähemmän koulutettu ja mielellään erakoitunut mies-tai naistyyppi. Näissä jutuissa sitten naurettavimmillaan ylimaallisen kauniit/komeat avaruusoliot haluavat harrastaa seksiä näitten henkilöiden kanssa jne.

Jos ajattelee noin älylliseltä kannalta ottaenkin, niin eiköhän se kannattaisi siepata joku hieman fiksumpi tyyppi, jolla on pääsy erinäisiin alienien kannalta mielenkiintoisiin paikkoihin. Samaten ehkä erikoistunutkin tieto jostain alasta on paikallaan, vaikka uhri aivopestäisiinkin ennemminkin kuin jollekin mistään tietämättömälle annettaisiin tehtävä. Olettaa kuitenkin sopii, että tänne asti tulevilla on sen tasoinen teknillinen koulutus ja muutenkin tietäväisiä, että osaavat valita kannaltaan helpoimmin käytettävät. Siksi toisekseen, eivät luultavasti koe fyysisesti ihmisiä mitenkään sukupuolisesti kiihottavinakaan. Nämä jutut ihmistä fyysisesti muistuttavista tyypeistä ehkä ovat sitten jostain muusta syystä kaikkien huomiota hakevien puppua ja minkä takia avaruusmatkailuun pystyvien pitäisi muutenkaan tuntea vetoa johonkin peräkylän Almaan tai Jooseppiin, jolla ei ole vastakkaisen sukupuolen seuraa ollut aikoihin saati kysyntääkään asian tiimoilta...

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Niin, kenties myös huumeilla on osuutensa asiaan, kun vedellään LSD:a,
johan alkaa ufoja vilistä. Pelottavinta ovat väitteet siitä, että tällaisia
hallusinogeenejä joko kokeilumielessä tai vain tahallaan sekoitettaisiin
täysin sivullisten ruokaan tai juomaan, tästä taas urbaanilegenda CIA:n
LSD-testistä suurelle joukolle opiskelijoita, jopa suomalaisillekin.

TheLastNinja
- Kuussa on alueita, joissa kasvaa kasveja ja jotka jopa vaihtavat väriä vuodenaikojen mukaan. Vuodenaika-efekti johtuu siitä, ettei Kuu aina, kuten väitetään, näytä tarkalleen samaa puolta maapallolle tai auringolle.

Onko joku edes väittänyt, että kuu näyttäisi aina samaa puolta auringolle? Siis kuun päivän pituus on wikipedian mukaan 27 päivää ja vähän päälle.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuu

Vuodenaikoihin varmaankin vaikuttaa tuo akselin kaltevuus 1,5° (wikipediasta) (Maan akselin kaltevuus on 23,4°)
Onkohan tuo akselin kaltevuus sitten suhteessa maahan vaiko aurinkoon? Joten voikohan vuodenaikoja sittenkään päätellä tuosta.

Olipa hassua juttua!

Mitähän aineita tuo on käyttänyt? Vaikuttavat kohtuu tehokkailta. Jos tietäis, niin vois kokeilla itsekkin. Itsellä tulee nähtyä houreita lähinnä tolkuttomassa humalatilassa tai krapulatärinöissä. Toisaalta mukavahan se tietysti olisi kirmailla kuun vihreillä nummilla alien-naisten kanssa.

Mistä näitä salaliittoteorioita aina löytyy ja riittää...

Tässä vielä lisää vettä myllyyn.

Kuvatodisteita kuussa olevasta tukikohdasta ja muusta toiminnasta!

“Harmaa, neliönmuotoinen rakennus kuvan keskellä” (Clementine-satelliitti)
http://www.cmf.nrl.navy.mil/clementine/ ... 560768.gif

“Musta, neliönmuotoinen rakennus kuvan keskellä” (Clementine-satelliitti)
http://www.nrl.navy.mil/clementine/clib ... 750768.gif

“Tuntematon kuuajoneuvo vai vierinkivi, josta on jäänyt jäljet?” (Lunar Orbiter 5 -satelliitti)
http://www.astrosurf.com/lunascan/boulder.htm
http://www.theforbiddenknowledge.com/ha ... track1.jpg

“Pilviä kuussa?” (katso sivun alaosasta, jossa on kuvia kirjasta 'We discovered Alien Bases on the Moon II')
http://www.gafintl-adamski.com/html/Moon.htm

http://www.astrosurf.com/lunascan/187H2.htm (Lunar Orbiter 4 -satelliitti)

Clementine-satelliitin linkit näköjään lopettivat toimintansa.
Tässä toinen tapa päästä kuviin kuun tukikohdista.

Mene osoitteeseen http://www.cmf.nrl.navy.mil/clementine/clib/
jolloin avautuu Clementine Lunar Image Browser 1.5 -niminen
sivu. Syötä sivulle asetukset seuraavasti:

“Harmaa, neliönmuotoinen rakennus kuvan keskellä” (Clementine-satelliitti)

Desired resolution
1 pixel = 1 kilometer

Image size in pixels
768x768

Latitude: -1
Longitude: 311

Paina lopuksi "Use Lat/Long"-painiketta, jolloin näet kuvan.

“Musta, neliönmuotoinen rakennus kuvan keskellä” (Clementine-satelliitti)

Desired resolution
1 pixel = 1 kilometer

Image size in pixels
768x768

Latitude: 10
Longitude: 56

Paina lopuksi "Use Lat/Long"-painiketta, jolloin näet kuvan.

William Cooperin antama todistus kuulostaa kieltämättä naurettavalta ja antaa kuvan, että tämä kaveri on seonnut ja yksin omien salaliittoteorioidensa kanssa, käyttää aineita tai tekee kaiken rahan vuoksi.

Mutta entäpä, kun pöytään isketään iso joukko korkea-arvoisia henkilöitä Yhdysvaltain hallinnon eri alueilta, jotka haluavat tulla ulos kaapistaan ja kertoa maailmalle samat asiat?

Tervetuloa kaikki heidän mukanaan Disclosure-paljastusprojektiin!

“Ilmavoimien entinen majuri, George Filer, väittää, että Yhdysvaltain ilmavoimien McGuiren tukikohdassa ammuttiin vuonna 1978 alas avaruusalus, josta tuli ulos avaruusolio, jota eräs sotilaspoliisi ampui. Olion kuollut ruumis löydettiin kiitoradan päästä.”

Löysin Internetistä todella kiinnostavan Disclosure-nimisen, ei-kaupallisen, projektin, jonka päämääränä on selvittää kaikki tosiasiat UFO:ista, avaruusolioista ja salailuista, jotka ovat jatkuneet jo yli 50 vuotta. Projektissa pyritään vetoamaan kongressiin ja painostamaan laillisesti kaikkia Yhdysvaltain viranomaisia, jotta nämä paljastaisivat tosiasiat UFO:ista. Projektissa on tällä hetkellä mukana yli 400 todistajaa mm. Yhdysvaltain hallituksesta, armeijasta ja tiedustelupalvelusta, jotka paljastavat järkyttävästi että UFO:t ja avaruusolennot ovat totta. Kaiken takana on kuulema niin suuri salailu, että asiasta eivät tiedä presidentti, kongressi tai edes CIA:n johtaja, vaan ainoastaan ne, jotka ovat mukana näissä erittäin salaisissa projekteissa.

Disclosure-projektin web-sivut löytyvät seuraavasta osoitteesta:
http://www.disclosureproject.com/

Katso myös Wikipediasta: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Disclosure_Project

Disclosure-projekti järjesti vuonna 2001 merkittävän julkisen tilaisuuden Washingtonissa, jossa yli 20 korkea-arvoista henkilöä eri hallinnon alueilta antoi todistuksen siitä, että UFO:t ja avaruusolennot ovat totta! Todistajat ilmoittivat olevansa valmiita kertomaan samat asiat myös kongressille. Katso kooste tästä tilaisuudesta:
http://www.youtube.com/watch?v=RFsSKCax2CY

Laitoin tähän erilleen kaksi mielenkiintoista ja kokonaista todistusta tuosta tilaisuudesta:

12.todistaja, Karl Wolf, kersantti ja insinööri.
Työskenteli Top Secret -valtuuksilla Langleyn ilmavoimien tukikohdassa Virginiassa ja pääsi vuonna 1965 mukaan NASA:n kuututkimuksen Lunar Orbiter -projektiin. Sai käsiinsä NASA:n kuun takaa ottamia valokuvia, joista paljastui kuussa oleva tukikohta. Kuvissa näkyi selvästi rakennuksia, jotka olivat sienen ja pallon muotoisia, ja joissa oli kaksi tornia.

Kuuntele Karlin koko todistus: http://www.youtube.com/watch?v=EJPD_emd ... ed&search=

13.todistaja, Donna Hare , Nasan entinen työntekijä.
Työskenteli NASA:lla, rakennuksessa 8, kuukarttojen kuvittajana ja piirtäjänä. Pääsi käymään “kielletyllä alueella” olevassa NASA:n valokuvauslabrassa, jossa hänelle näytettiin eräs valokuva UFO:sta. Samalla hänelle paljastettiin, että NASA:lla “sumutetaan” aina valokuvista pois kaikki UFO:ihin liittyvä ennen kuin kuvat päästetään julkisuuteen. Tunsi erään henkilön NASA:ssa, joka oli ollut “karanteenissa” Apollo-astronauttien kanssa, kun nämä olivat tulleet kuusta. Astronautit olivat kertoneet hänelle, että he olivat nähneet kuussa avaruusaluksen heti laskeutumisensa jälkeen, mutta heitä oli käsketty olemaan hiljaa tapahtuneesta.

Kuuntele Donnan koko todistus: http://www.youtube.com/watch?v=XLJuC8ia ... ed&search=

Jos sinua vielä kiinnostaa, kuuntele Disclosure-projektin vetäjän Steven Greerin kaksi videopätkää, jossa hän mm. kertoo, miten salailu on tehty niin hyvin ettei edes korkea-asemassa olevat pääse perille asiasta ja miten jopa CIA tunnustaa, että sille valehdellaan, kun se on yrittänyt selvittää totuutta.

Osa 2:

http://www.youtube.com/watch?v=sLZm_llGg_s

Osa 3:

http://www.youtube.com/watch?v=GUTqxZxt ... ed&search=

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat