Seuraa 
Viestejä45973

...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (19)

Monet pakolaiset ovat rikollisia, rikollisjärjestöjen avulla maahan tulleita. Ainahan rikolliset ovat kovia vaatimaan ja peräämään "oikeuksiaan". Minustakin on rikollinen (etninen suomalainen) tehnyt valituksen eduskunnan oikeusasiamiehelle. Olin kuulemma vaaraksi hänen tietosuojaoikeuksilleen. Eipä johtanut valitus mihinkään.

Kaikki oppii aika nopeaan vaatimaan oikeuksiaan, aivan samoin kuin peruskansalaisetkin. Laki ja avustukset, nehän on kaikille maassa asuville melkein samanlaiset, jotta maahanmuuttajat vaatii, koska he tietää että lain mukaan heillä on oikeus samaan mitä peruskansalaisillakin. Eihän siinä sen kummempaa ole. Sitten taas se että käytetään sociaalia hyväkseen niin paljon kuin mahdollista, sellainen tietenkin on ikävää, teki sen sitten kuka tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos tulee keskeltä puutetta ja sotaa eikä ole koskaan kuullutkaan sosiaaliavusta ja julkisesta terveydenhuollosta, voi helposti kuvitella että kaikki on ilmaista ja rahaa saa kaikkeen. Tietenkään näin ei pitäisi olla. Vikahan on systeemissä, samanlaisia väärinkäyttäjiä on oma kansamme pullollaan ja jos paljastuu, että rahaa oikeasti saa ties millä verukkeilla niin kyllähän sitä hitto vie lypsetään. Voisin luetella kymmeniä esimerkkejä suomalaisista sosiaaliturvan väärinkäyttäjistä mutta se lienee turhaa, sillä he ovat valkoihoisia eivätkä näin ollen kelpaa loanheiton kohteiksi tällä foorumilla. Lienee turha myös yrittää sanoa, että kaikki maahanmuuttajat eivät ole tuollaisia.

Pura vihasi systeemiin, älä sen käyttäjiin.

Pitäähän rodun rikastuttajilla olla kunnon vermeet, kun joukkoraiskaavat suomalaisia tyttäriä. Helsingissäkin 22 vuotias rikastuttaja raiskasi 4 naista. Tuomio oli 2 vuotta ja karkotus. Koltiainen valittaa ja valtio maksaa viulut. Se pitäisi kaivaa esiin ja lynkata juna-asemalla esimerkkinä muille mutiaisille.

Sosiaali-asemalla tulkkeja tarvitseville:

Russia Maanantai 9-13

Persia Keskiviikko 8-16

Milloin vitussa me suomalaiset saadaan asian-ajaja mukaan noihin virastoihin, ettei ne saatana kuseta meitä???????????????????????

Jostain luin, että esimerkiksi pakolaissomaleista olisi suurio osa maansa sivistynyttä keskiluokkaa, joka pakeni mielipidevainoja tai sotaa tai molempia. Tästä syystä he haluavat näyttää statuksensa mukaiselta, eli jokainen ylijäävä penni pistetään sitten vähän hienompiin vaatteisiin.

Jos osaa säästellä, niin voi esittää yllättävän varakasta, vaikka olisi köyhä.

Ayla
...koska he tietää että lain mukaan heillä on oikeus samaan mitä peruskansalaisillakin.

Espoossa oli vuosikymmeniä käytössä sellainen systeemi, että suomalaiset asiakkaat saivat aikoja sosiaalivirkailijoille vain kerran viikossa olleen yhden tunnin puhelinpäivystyksen kautta. Ei millään muulla tavalla.

Tämä esti aivan varmasti lukemattomia espoolaisia saamasta heille kuuluvia sosiaalitukia, tai hidasti tuen maksamista. Maahanmuuttajille oli jo silloin mahdollisuus saada tukipäätös ilman tälläistä estettä ja selvää vittuilua.

Sitten mamuille perustettiin oma ajanvaraus: "Blacks only!"

Jos joskus mamuja aletaan Suomessa lynkkaamaan, niin en ylläty jos se alkaa Espoosta. Suomalaiset ovat toisenluokan kansalaisia omassa maassaan omien viranomaistensa päätöksellä.

Toinen tapaus Espoosta:

Hyvin tuntemani perhe häädettiin Espoon kaupungin omistamasta pientalosta, jonka kaupunki myöhemmin myi mutta ei entiselle vuokralaiselle jonka tarjousta ei otettu vastaan kiinteistövirastossa.

Monilapsiselle perheelle tarjottiin suurta ja kallista kerrostalohuoneistoa. Perheenäiti kävi katsomassa. Paikalla oli suuri joukko somaleita, ja paska haisi. Somalit olivat saamassa häätöä vuokrien laiminlyömisen takia, ja uudeksi asunnoksi Espoo tarjosi rivitaloa.

Perheenäiti meni virastoon: "Miksi meille ei tarjota tyhjää rivitaloa, joka olisi halvempikin, vaan meille tarjottu asunto tyhjennetään siirtämällä sieltä asukkaat po. rivitaloon?" Virkailija: "Ynnynnynnyn..."

Perheenäiti ei kysynyt, miksei rivaria tarjota heille, vuokransa maksaneille, vaan vuokrat laiminlyöneille jotka olivat ilmeisesti saaneet vuokrarahat sosiaalista mutta käyttäneet ne muuhun kuin vuokran makasmiseen.

Sensijaan hän kertoi ylimieliselle virkailijalle: "Siellä haisee ihmisen paska." Virkailija uhkasi syytteellä "rasismista".

Perheen lakimies kysyi äidiltä myöhemmin: "Sanoitko ihmisen-paska vai somalin-paska?" "Ihmisen paska." "Sitten ei tule syytettä, sillä 'ihminen' ei ole rasistinen ilmaus."

Kiireellä Espoo maalautti koko somalikämpän uudelleen ja vaihdatti rikotut kalusteet ja hankki uuden jääkaapin kadonneen tilalle, mistä ei ilmeisesti laskutettu huoneiston paskaannuttajia?

Tästä syystä Suomessa on korkea verotus.

meikämie
Jostain luin, että esimerkiksi pakolaissomaleista olisi suurin osa maansa sivistynyttä keskiluokkaa, joka pakeni mielipidevainoja tai sotaa tai molempia. .

Millaiseenhan kuntoon nämä diktaattori Siad-Barren afromarxilaiset jättivät ne lukaalit, joihin neukut heidät olivat majoittaneet Moskovassa ennenkuin he tulivat Suomeen?

"...muutenkin itämainen tunnelma"???

Fiisas
Kyllähän rasismin kieltäminen välillä ampuu yli. Mielestäni oli hauska tämä viime jouluna käyty keskustelu, ettei Helsingin kouluissa luettaisi jouluevankeliumia, kun muista uskontokunnista olevia lapsia on niin paljon. Hitjatti, jos valtauskonto ja Suomalaiset jouluperinteet ei mielytä, niin silloin on mielestäni mentävä sinne missä oma uskonto on pääuskontona.

Ja muutenkin, miksi kaikki maahanmuuttajat asuu Suomen Kalleimmassa kaupungissa. Eikö esim. lapissa olisi lääniä, missä voi helpommin elää suojassa rasismilta ja lähempänä luontoa, jos Afrikasta on lähtöisin, niin muutos ei olisi niin jyrkkä.


Ajatus on oikea, mutta perustelu väärä: jouluevankeliumin lukeminen pitäisi lopettaa, ei muiden uskontojen takia, vaan koska koulun ei tulisi olla uskonnollinen laitos lainkaan. Uskovaiset eurooppalaiset aina meuhkaavat vain "islamilaisesta kulttuuriperinnöstä" ja "muiden uskontojen oikeuksista". Eihän se ole pointti lainkaan. Pointti on se, että usko on yksityinen asia, eikä sitä tulisi uskonnon välityksellä sotkea julkisiin asioihin, joten jos uskontoja ylipäätään harjoitetaan, tulisi niitä harjoittaa hiljaa itsekseen, eikä sotkea lainsäädäntöön yms. (tarkoitan nyt esim. ei enää edes naurettavaa vitsiä kristillisistä arvoista EU:n perustuslaissa).

Fiisas
A. Ankka

Mutta usein tuo vaatimustaso on maahanmuuttajilla korkea. Selittyykö se jotenkin psykologialla, onko ne niin traumatisoituneita ja minävaurioisia ettei monikaan pysty nöyryyteen? Kultturierotkin kyllä tietysti vaikuttaa. Mutta itse vaan miettii, että jos tulisi keskeltä, "ei mitään". Niin sitä kuvittelisi olevansa äärettömän kiitollinen pienestäkin.. Mutta kyllä poikkeuksiakin on.. Yleisellätasolla vaan mietin.

Tottakai vaatimustaso on kova, jos on tottunut kotimaassaan olemaan diktaattorin työkaluna ja nauttimaan eduista massaa sortamalla. Kenties vähän tappoja ja raiskauksia aina välillä mielen virkistykseksi. Sitten homman kustessa väärillä passeilla liikkeelle, rikollisliigalle maksaen. Vihdoin perillä vääräuskoisten pelkurien kansoittamassa pohjolassa, jossa voi tahkota rundia Suomi-Ruotsi-Tanska-Suomi-Ruotsi-Tanska nostaen aina väärillä papereilla hyvät rahat vääräuskoisilta hutsupaskoilta.

Mikä sen mukavampaa kuin huutaa kitapurje ammollaan valkonaamoille, jotka pelkäävät mustaa väriä ja järjestävät kaiken, mitä keksii vaatia. Jos minä selviäisin elämässä yhtä helpolla huutaisin ilman muuta aina nähdessäni mustan jossain tiskin takana.

Tilanteeseen ei ole muuta lääkettä kuin vääntää hanat tiukemmalle. Tiskien taakse pitäisi saada satakiloisia tatuoituja skinejä. Multikultineidit pitäisi siirtää muihin tehtäviin.

kalmankenkku

Espoossa oli vuosikymmeniä käytössä sellainen systeemi,..............Tästä syystä Suomessa on korkea verotus.

Onhan myös heitä jotka käyttävät yhteiskunnan avustus systeemiä hyväkseen. Mätäpaiseita on sekä ulkolaisissa että suomalaisissa/ruotsalaisissa. Toiset osaa käyttää hyväkseen avustuksia ja etnistä syntyperäänsä. Tiedän. Sitä tehdään täälläkin systemaattisesti, mutta kuitenkin hallituksen tukemana/hyväksymänä.

Joo Ayla mutta kyse oli siitä että syntyperäiset Suomalaiset saavat vain tunnin viikossa ajanvaraukseen sossuun ja mutiaiset voi ravata siellä sillon kun sattuu persettä kutittamaan. Ei ihan tasapuolisesti kohdella. Sama touhu on tullut tännekkin pari vuotta sitten. Mikä oikeuttaa suosimaan kuranaamoja ja laittamaan ne kotoperäisten kansalaisten yläpuolelle? Ja siinä tunnin puhelinvarauksen aikana jää kuule monta avuntarvitsijaa saamatta sitä aikaa, jos heillä edes puhelinta on.

Fiisas
... (Mutta välillä on raivostuttavaa jos esim. bussikuski ei tiedä mitä katuja ajaa.)
Mutta miten kaikilla maahanmuuttajilla on varaa asua Helsingissä? Joskus olen kuullut että osa asuu kommuuneissakin..

-Tuo bussikuskien "tietämättömyys" on kaikkein eniten työnantajan vika; jos liian kireät aikataulut ja pitää linjalta toiselle pomppia niin on siinä yhtälailla ollut niin "suomalaiset" kuin "ulkolaisetkin" kuskit aina välillä.
Ja toiseen kysymykseesi: Etkö ole ikinä kuullut kaupungin asunnoista? Kaksion saat parhaimmillaan n. 250€ kk-vuokralla ja siitä ylöspäin ja 4h+k muistaakseni jotain 400e tietämillä itä-Helsingissä päin ja useimmiten maahanmuuttajilla on muutama pentu eikä molemmalla vanhemmalla "liian" hyväpalkkaista työtä tai työtä ollenkaan joten nopeastihan sitä kaupungilta noilla kriteereillä saa, ihan jokainen samanlaisessa tilanteessa oleva.

Antero
Joo Ayla mutta kyse oli siitä että syntyperäiset Suomalaiset saavat vain tunnin viikossa ajanvaraukseen sossuun ja mutiaiset voi ravata siellä sillon kun sattuu persettä kutittamaan. Ei ihan tasapuolisesti kohdella. Sama touhu on tullut tännekkin pari vuotta sitten. Mikä oikeuttaa suosimaan kuranaamoja ja laittamaan ne kotoperäisten kansalaisten yläpuolelle? Ja siinä tunnin puhelinvarauksen aikana jää kuule monta avuntarvitsijaa saamatta sitä aikaa, jos heillä edes puhelinta on.

Tota noin, pojuseni , en ottanut kantaa tuohon väitteeseen että suomalaiset saisi huonomman avustuksen kuin ulkolaiset. Ei ole näytetty mitään todisteita että niin olisi, ei edes pienen pientä lehtikirjoitusta ole asiasta esitetty. Siksi en ala kinaamaan tai keskustelemaan asiasta josta minulla ei ole mitään tietoa.

Jos tuo väite on totta, niin onhan se silloin epäoikeudenmukaista. Valtion, kuntien tulisi kohdella asukkaitan saman kaltaisesti, se on minun mielipiteeni.

kalmankenkku

Espoossa oli vuosikymmeniä käytössä sellainen systeemi, että suomalaiset asiakkaat saivat aikoja sosiaalivirkailijoille vain kerran viikossa olleen yhden tunnin puhelinpäivystyksen kautta. Ei millään muulla tavalla.
Tämä esti aivan varmasti lukemattomia espoolaisia saamasta heille kuuluvia sosiaalitukia, tai hidasti tuen maksamista. Maahanmuuttajille oli jo silloin mahdollisuus saada tukipäätös ilman tälläistä estettä ja selvää vittuilua.

Sitten mamuille perustettiin oma ajanvaraus: "Blacks only!"

Jos joskus mamuja aletaan Suomessa lynkkaamaan, niin en ylläty jos se alkaa Espoosta. Suomalaiset ovat toisenluokan kansalaisia omassa maassaan omien viranomaistensa päätöksellä.

Toinen tapaus Espoosta:

Hyvin tuntemani perhe häädettiin Espoon kaupungin omistamasta pientalosta, jonka kaupunki myöhemmin myi mutta ei entiselle vuokralaiselle jonka tarjousta ei otettu vastaan kiinteistövirastossa.

Monilapsiselle perheelle tarjottiin suurta ja kallista kerrostalohuoneistoa. Perheenäiti kävi katsomassa. Paikalla oli suuri joukko somaleita, ja paska haisi. Somalit olivat saamassa häätöä vuokrien laiminlyömisen takia, ja uudeksi asunnoksi Espoo tarjosi rivitaloa.

Perheenäiti meni virastoon: "Miksi meille ei tarjota tyhjää rivitaloa, joka olisi halvempikin, vaan meille tarjottu asunto tyhjennetään siirtämällä sieltä asukkaat po. rivitaloon?" Virkailija: "Ynnynnynnyn..."

Perheenäiti ei kysynyt, miksei rivaria tarjota heille, vuokransa maksaneille, vaan vuokrat laiminlyöneille jotka olivat ilmeisesti saaneet vuokrarahat sosiaalista mutta käyttäneet ne muuhun kuin vuokran makasmiseen.

Sensijaan hän kertoi ylimieliselle virkailijalle: "Siellä haisee ihmisen paska." Virkailija uhkasi syytteellä "rasismista".

Perheen lakimies kysyi äidiltä myöhemmin: "Sanoitko ihmisen-paska vai somalin-paska?" "Ihmisen paska." "Sitten ei tule syytettä, sillä 'ihminen' ei ole rasistinen ilmaus."

Kiireellä Espoo maalautti koko somalikämpän uudelleen ja vaihdatti rikotut kalusteet ja hankki uuden jääkaapin kadonneen tilalle, mistä ei ilmeisesti laskutettu huoneiston paskaannuttajia?

Tästä syystä Suomessa on korkea verotus.

Etkös sinä tyttöseni tätä tekstiä siteerannut? Sitä minä vaan täällä mussutin

Fiisas
Tämänpäivän Helsingin Sanomissa oli kirjoitettu, että työllistyvät ja muualla koulutetut maahanmuuttajat toisi Suomelle säästöjä

Kirjoituksessa ei mainittu sanaakaan rikollisuudesta ja sen aiheuttamista kustannuksista. Jeesusteltiin vain sillä, paljonko 20-vuotias suomalainen on tullut maksamaan yhteiskunnalle ja hurskasteltiin, että 20-vuotias maahanmuuttaja on ilmainen. Siihen se analyysi sitten loppuikin. Ei näkynyt laskelmia siitä, paljonko 20-vuotiaana maahan muuttanut aiheuttaa kuluja seuraavien 50 vuoden aikana, kun kaveri ei todennäköisesti tee töitä. Ja jos kaverista tulee rikollinen, niin paljonko kulut ovat siinä tapauksessa. Mikä on yhden raiskauksen yhteiskunnallinen hinta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat