Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuin SDP:n johtoportaan mässäilystä. Lipponenhan se pöydän päässä istui!

Sivut

Kommentit (115)

Eikai? Hieno mainos, provosoiva toki. Luulisi yksinhuoltajan ymmärtävän ketä äänestää vaaleissa. Moni lupaa, vaikkei ole aikomuskaan niitä lunastaa.

iisti
Eikai? Hieno mainos, provosoiva toki. Luulisi yksinhuoltajan ymmärtävän ketä äänestää vaaleissa. Moni lupaa, vaikkei ole aikomuskaan niitä lunastaa.

Ei ainakaan sdp:läisiä. Niiden paskanpuhujien lupauksista on monella yksinhuoltajalla kovasti kokemuksia. Ja monella muulla. Oikeastaan koko kansahan on saanut kärsiä sdp:läisten leveän elämän takia!

Jos puhutaan siitä mainoksesta, missä kaksi pikkupoikaa on koulun ovella ja sisään pääsee se, joka tarjoaa paksua setelitukkoa. Omenaa tarjoava jää ulkopuolelle.

Minusta mainos on nerokas ja kertoo pähkinänkuoressa sen, mistä "hyvinvointivaltiossa" on kyse. Useimmissa maailman maissahan tilanne on aina ollut ja tullee olemaan mainoksen kaltainen. Kouluun menevät ne, joiden vanhemmilla on varaa maksaa siitä. Kuinka monella tämän foorumin maisterilla olisi tutkinto, jos esim. yliopisto-opetus olisi täysin kaupallinen tuote.

Myös SAK:n mainos oli naulan kantaan osuva ja lisäksi varsin hauska. Ei suomalaisen työläisen asema olisi yhtään sen parempi kuin kiinalaisen, jos se olisi "omistavasta luokasta" kiinni. Työn ja pääoman ristiriita ei katoa mihinkään, vaikka lapsellinen Katainen mitä lässyttäisi.

Arnold Goyakla
Työn ja pääoman ristiriita ei katoa mihinkään, vaikka lapsellinen Katainen mitä lässyttäisi.

Miten sitten ammattiyhdistysten ja muiden sosialistien helvetissä rapakon takana palkkataso varsinkin osaajilla on pilvissä verratuna napapiirin valtioihin? Entäpä varallisuus, joka Suomessa varsinkin on olemattomalla tasolla?

Imagine
Arnold Goyakla
Työn ja pääoman ristiriita ei katoa mihinkään, vaikka lapsellinen Katainen mitä lässyttäisi.Miten sitten ammattiyhdistysten ja muiden sosialistien helvetissä rapakon takana palkkataso varsinkin osaajilla on pilvissä verratuna napapiirin valtioihin? Entäpä varallisuus, joka Suomessa varsinkin on olemattomalla tasolla?

Tietääkseni USA:ssa on paljon väkeä, joiden palkka ei kunnolla riitä elämiseen. Joillakin on tietysti hyvä palkka, toimitusjohtajien ja muun yritysjohdon palkkataso on 400 kertaa suurempi kuin keskituloisella työläisellä. Ero on kasvanut 20-kertaiseksi vuodesta 1965.

Varallisuus on tulkinnanvarainen asia. Minä lasken "varallisuuteen" myös yhteiskunnan yleisen turvallisuuden, suhteellisen pienet varallisuuserot, vähäisen lahjonnan, sairausvakuutuksen, melko toimivan oikeuslaitoksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, ympäristönsuojelun jne. Näissä kaikissa ja monissa muissa asioissa USA jää Suomea köyhemmäksi. Siksi haluan asua Suomessa enkä USA:ssa. Jos USA olisi parempi maa, asuisin siellä.

Tämä haastattelu riittää minulle opiskelijana syyksi, etten demareita äänestä:

Ylioppilaslehti
Opintotuen enimmäismäärä opintolainoineen on nyt 760 euroa kuukaudessa. Se riittää vuokran jälkeen juuri ja juuri ruokaan. Mitä terveisiä lähettäisitte opiskelijoille?

Sen terveisen, että opintotuki, mukaan lukien laina, käytettäisiin hyväksi. Sillä syntyy mahdollisuus täyspäiväiseen opiskeluun.

Sillä 760 eurolla?

Siinä ei tainnut olla asumislisä mukana?

Kyllä oli. Asumislisä, opintoraha ja opintolainan maksimiosuus.

Ja maksimissaan kaikki?

Kyllä.

Joo. No tässä täytyy tehdä vertailu muiden ryhmien minimietuuksien tasoon Suomessa ja opintotukeen kansainvälisesti, että mikä on opintotukijärjestelmien taso muissa maissa.
Sitten vaalikeskustelussa tuen jatkoparannukset varmasti nousevat puheeksi. Isompien ratkaisujen osalta se menee kyllä ensi vaalikauteen.

Tuossa löytyy todella monta syytä olla äänestämättä SDP:tä:

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.

Niin, kyllä se ihmetyttää että mainostetaan koko ajan olemassa olevia asioita tulevassa muodossa mikäli äänestetään jotakin muuta kuin SDP:tä.

Totuus kun on että asiat tulevat pysymään samana ja vielä kurjistumaan siitä mitä ne nyt ovat.
Sinänsä huvittavaa, että suuret puolueet ovat kuitenkin yhdessä maamme jaman tällaiseksi saaneet, SDP toteuttaa syrjintäpolitiikkaansa muiden myötäillessä perässä. Eri eduskunnan äänestyksissähän tuo on hyvin näkynyt, yhtä suurta perhettä...

Kuten on jo esiin muuallakin tullut, on tälle vuodelle lasketusta budjetista ja sen äänestyksestä kulunut reilut kaksi kuukautta. Tuossa äänestyksessä kaikki hallituspuolueet olivat sitä mieltä, että maassamme on kaikki hyvin.

Nyt ei yht'äkkiä olekaan... Siis heidänkään mielestä.
Kyllä tuo on niin törkeätä pilkkana pitämistä ettei paremmasta väliä.

Mestariampuja PiPi
Arnold Goyakla
Missä maassa asiat ovat paremmin? Minä voisin muuttaa sinne, kunhan vain kerrotte.Etkö muuta keksinyt?

Itse et tunnu lähtevän kulumallakaan vaikka kirjoituksistasi päätellen elät helvetissä.
Hanki mies niin olisi sinullakin jotain tekemistä.

A. Ankka
Itse et tunnu lähtevän kulumallakaan vaikka kirjoituksistasi päätellen elät helvetissä.
Hanki mies niin olisi sinullakin jotain tekemistä.

Sekö on ratkaisu maan laajuiseen työttömyyteen ja köyhyyteen? Kuulun siihen köyhien ryhmään, joten ei ole varaa maksaa miehelle!

Olikohan mainoskampanjan suunnittelijana sama firma, mikä teki Niinistöstä duunarin? Siinä tapauksessa omat tryffelinhaistajat puraisivat. Kennelin kunnioittajana pidän tällaisesta sivistyneestä haukunnasta. Koska eroja eikä vastakkainasettelua enää ole, ei pitäisi kalikankaan kehenkään silloin osua, kun sikakapitalisteja tai riistoporvareita pilkataan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat