Seuraa 
Viestejä45973

Kurssien sahaus jatkui tänään Shanghain pörssissä. Osakkeet päätyivät lähes kolme prosenttia miinuksella eilisen nousupäivän jälkeen.

Myös muut Aasian keskeiset pörssit putosivat tänään, mutta pahin paniikki näyttää olevan ohi. Tokion pörssi painui vajaan prosentin ja Hongkongin pörssi prosentin verran.

Tiistaina maailman pörsseihin iski paniikki, kun Shanghain pörssi romahti yhdeksän prosenttia. (STT)

Samaan aikaan kun pörssit heilahtelee kommunistivaltioissa Kauko-idän suunnalla, niin Fidel Castro iloitsee voittoa kapitalismista. Todellinen kommareiden salaliitto iskee pörsseihin lähi aikoina. Länsimaat joutuu kaokseen.

Kommunisteille on aivan sama jos piensijoittajat häviää rahansa ja yksityisiä firmoja kaatuu, mutta lännessä kaatuu koko kansantalous.

Odottakaamme tuhoisaa iskua markkinoille. Isku on keinotekoisesti järjestetty, jotta se saa mahdollisimman optimaaliset tuhot aikaan lännessä.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (3)

Heh heh! kuulostaa ihan meitsin edesmenneen (silti kaipaan sua mummi!) jehovan todistaja isoäitini ennustuksilta. Itseasiassa ylempi viesti on kun suoraan sen suusta!

risat
Samaan aikaan kun pörssit heilahtelee kommunistivaltioissa Kauko-idän suunnalla, niin Fidel Castro iloitsee voittoa kapitalismista.

Missä ihmeen kommunistivaltioissa. Kiinassa ei taida kommunismista olla jäljellä muuta kuin kuri ja valtion puuttuminen joka asiaan. Nythän niitä ei kiinnosta mikään muu kuin talouskasvun maksimointi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tli
Seuraa 
Viestejä1367
risat
Todellinen kommareiden salaliitto iskee pörsseihin lähi aikoina. Länsimaat joutuu kaokseen.

Kommunisteille on aivan sama jos piensijoittajat häviää rahansa ja yksityisiä firmoja kaatuu, mutta lännessä kaatuu koko kansantalous.

Pörssien heilahteluilla ja kapitalistisen talouden suhdannevaihteluilla ja kriiseillä ei ole mitään tekemistä kommunistien kanssa, vaan niissä on kysymys kapitalistisen talouden omista sisäisistä ongelmista, jotka generoivat suhdannevaihteluita ja kriisejä. Kriisejähän on taloudessa esiintynyt nimen omaan kapitalismin synnystä lähtien 1700-luvulta alkaen.

Voitaisiinkin sanoa, että kapitalismille on aivan yhden tekevää, miten piensijoittajille ja pienille, yksityisille firmoille käy. Kansantaloushan romahtaa lännessä aina silloin tällöin kapitalismin itse aiheuttamista syistä johtuen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat