Seuraa 
Viestejä45973

Rakennetaan tuhannen valovuoden pituinen avaruusalus, jonka molempiin päihin asennetaan atomikellot.

Rakennetaan valosekunnin pituinen avaruusalus, jonka molempiin päihin asennetaan atomikellot ja tuo alus tuhannen valovuoden pituisen aluksen sisälle sen keulaan.

Kiihdytetään tuhannen valovuoden pituinen alus tasaiseen lähes valonnopeuteen, niin että sen atomikellot ja valosekunnin pituisen aluksen atomikellot etenevät tässä vaiheessa vain yhden sekunnin meidän vuodessa.

Kiihdytetään valosekunnin pituinen alus tuhannen valovuoden pituisen aluksen sisällä tasaiseen lähes valonnopeuteen kohti tuhannen valovuoden pituisen aluksen perää, niin että valosekunnin pituisen aluksen aikaa kuluu vain yksi sekunti tuhannen valovuoden pituisen aluksen vuodessa

Kun valosekunnin pituinen alus saapuu tuhannen valovuoden pituisen aluksen perälle, voivat molempien aluksien matkustajat todeta, että valosekunnin pituisen aluksen aikaa ei ole kulunut juuri ollenkaan suhteessa isomman aluksen aikaan.

Kun tuhannen valovuoden pituinen alus hidastaa vauhtiaan ja pysähtyy suhteessa meihin, havaitsemme, että sen aikaa on kulunut paljon vähemmän kuin meidän aikaa.

Ja loogisesti ajateltuna valosekunnin pituisen aluksen aikaa olisi pitänyt kulua vielä paljon vähemmän kuin tuhannen valovuoden pituisen aluksen, vaikka yhtä loogisesti ajateltuna tuon valosekunnin pituisen aluksen ajan olisi pitänyt edetä yhtä nopeasti silloin kun se liikkui tuhannen valovuoden pituisen aluksen perää kohti tasaisella lähes valonnopeudella, koska silloin se pysyi paikoillaan suhteessa meihin.

Ja jos joku haluaa spekuloida tätä, niin on aivan turhaa esittää miten aluksen matkustajat havaitsevat toistensa ajan etenevän silloin kun koe on kesken, koska kelloja voidaan vertailla jälkeenpäin.

Ja edelleen muistuttaisin, että satelliittien kellojenhan on havaittu jätättävän maapallon kiertoradalla ja liene se ja sama kumpaan suuntaan satelliitit kiertävät maapalloa.

Ja edelleen muistuttaisin, että tuhannen valovuoden pituisen aluksen sisällä kaikki koetaan nykyisen fysiikan mukaan normaalisti, vaikka se liikkuukin tasaisella nopeudella niin lähellä valonnopeutta, että sen aikaa kuluu vain yksi sekunti meidän vuodessa, jolloin on ihan sama kumpaan suuntaan aluksen sisällä liikutaan lähes valonopeudella, että aluksen sisällä liikkuvan aluksen atomikellot jätättävät suhteessa isomman aluksen atomikelloihin.

;):)

Ps. tämä epäloogisuus poistuu kun ymmärretään, että atomit ovat laajenevia energiakeskittymiä, joiden ulospäin työntyvillä energia-aalloilla on myös hiukkasluonne.

;):)

Ja Lorentzin matemaattisille simslapim. muunnoskaavoille en ottaisi edes pontikkoo.

Toisin kuin eräälle uudelle fysiikalle, joka tulee Kuopiosta päin, jolle voikin jo ottaa sitä shamppanjaa.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (166)

Tep
Seuraa 
Viestejä827

Lähdepä heti rakentamaan aluksiasi äläkä tule takaisin ennenkuin kaikki on valmista ja koe on tehty. Mikset rakentaisi samalla miljoona kertaa pitempää alusta!

Tuohan valosekunnin ( muuten 300 000 km) mittainen aluksesi valovuoden mittaisessa, sehän on vain sinun omaa mielikuvitustasi. Joten, esittämiesi päätelmienkin todistusvoima on vain kuvitteellinen.

Ukko Einstein nuorena miehenä jo totesi, että valon nopeudessa ei kulu aika. Joten, valon nopeudessa kulkevissa fotoneissa ( ei reaalisessa aluksessa) ei voi mikään alus kulkea ulkoisesti paikallaan pysyen kohti perää. Mikään ei liiku valon nopeudella kulkevissa kiteissä.

Minä en hihku täällä suhteellisuusteorian puolesta. Einsteinille annettiin Nobel 1921 valon hiukkasluonteen osoittamisesta. Einsteinin suhteellsiuusteorian ottivat omakseen suurvallat Saksa Ja USA. Hitleroin Saksassa kyllä Einstein todettiin epäkelvon rodun edustajaksi. Kaksi asiaa kuitenkin tunnustan suhteellisuusteoriasta. Kaava E=mc^2 pätee myös ydinhiukkasten gammakvantteihin. Valon nopeudessa aika ei kulu, ei mikään voi siinä sisäisesti liikkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tep
Lähdepä heti rakentamaan aluksiasi äläkä tule takaisen ennenkuin kaikki on valmista ja koe on tehty. Mikset rakentaisi samalla miljoona kertaa pitempää alusta!

Ainahan sitä mielikuvituksella voi rakentaa mitä vain ja tehdä myös loogisen yksinkertaisia kokeitakin, niin ettei tarvitse mitään matemaattisia kaavoja, saatikka simsalapimkaavoja.

Vaan jos joku osaa noita kaavoja, niin sanokaapa, pysyykö tämä meidän valosekunnin pituinen alus paikoillaan suhteessa meihin, silloin kun sen aikaa kuluu vain yksi sekunti tuhannen valovuoden pituisen aluksen vuodessa? Vai pitääkö valosekunnin pituisen aluksen vauhtia kiihdyttää vielä enemmän, että se pysyy paikoillaan suhteessa meihin?

Tuhannen valovuoden pituisen aluksen aikaahan kuitenkin kuluu tuhat vuotta, ennenkuin valo ehtii aluksen keulasta aluksen perälle ja meidän aikaa taas kuluu vain reilut 500 vuotta.

Myös tässä on epäkohta, koska tuhannen valovuoden pituinen alus liikkuu tasaisella lähes valonnopeudella, niin että sen aikaa kuluu vain yksi sekunti meidän vuodessa eli kun me havaitsemme aluksen sisällä kohti aluksen perää liikkuvan valon saapuvan perille meidän aavistuksen yli 500 vuodessa, niin silloin aluksen aikaa onkin kulunut vain aavistuksen yli 500 sekuntia, jolloin valo ei mitenkään ole ehtinyt tuhannen valovuoden pituisen aluksen matkustajien mielestä aluksen perälle tai sitten se on liikkunut heidän mielestään yli valonnopeudella.

Ja edelleen teidän mukaan tuhannen valovuoden pituinen alus olisikin lyhentynyt, jolloin aluksen keulasta kohti sen perää menevä valo ehtisikin perille vielä nopeammin.

??????

hmk
Seuraa 
Viestejä1125
E=tila

Vaan jos joku osaa noita kaavoja, niin sanokaapa, pysyykö tämä meidän valosekunnin pituinen alus paikoillaan suhteessa meihin, silloin kun sen aikaa kuluu vain yksi sekunti tuhannen valovuoden pituisen aluksen vuodessa? Vai pitääkö valosekunnin pituisen aluksen vauhtia kiihdyttää vielä enemmän, että se pysyy paikoillaan suhteessa meihin?
Suhteellisuusteoreettinen nopeuksien yhdistäminen:
http://math.ucr.edu/home/baez/physics/R ... ocity.html

Opiskelepa hieman, ja kerro sitten mitä sait vastaukseksi.

E=tila

Tuhannen valovuoden pituisen aluksen aikaahan kuitenkin kuluu tuhat vuotta, ennenkuin valo ehtii aluksen keulasta aluksen perälle ja meidän aikaa taas kuluu vain reilut 500 vuotta.Logiikan mukaan väite "A ja B" on väärin, jos ainakin toinen väitteistä A ja B on väärin. Niinpä tuo yllä oleva on väärin. Ota huomioon aluksen pituuskontraktio:
http://www.glenbrook.k12.il.us/gbssci/p ... el/lc.html

E=tila

Myös tässä on epäkohta, koska tuhannen valovuoden pituinen alus liikkuu tasaisella lähes valonnopeudella, niin että sen aikaa kuluu vain yksi sekunti meidän vuodessa eli kun me havaitsemme aluksen sisällä kohti aluksen perää liikkuvan valon saapuvan perille meidän aavistuksen yli 500 vuodessa, niin silloin aluksen aikaa onkin kulunut vain aavistuksen yli 500 sekuntia, jolloin valo ei mitenkään ole ehtinyt tuhannen valovuoden pituisen aluksen matkustajien mielestä aluksen perälle tai sitten se on liikkunut heidän mielestään yli valonnopeudella.Väärin. Se lukema, mitä aluksen perällä olevan havaitsijan kello näyttää valon (tai pikkualuksen) saapuessa hänen luokseen, ei riipu valitusta koordinaatistosta. Mutta se lukema, mitä aluksen perällä olevan havaitsijan kello näyttää valon (tai pikkualuksen) lähtiessä aluksen keulasta **RIIPPUU** valitusta koordinaatistosta!

E=tila

Ja edelleen teidän mukaan tuhannen valovuoden pituinen alus olisikin lyhentynyt, jolloin aluksen keulasta kohti sen perää menevä valo ehtisikin perille vielä nopeammin.

??????

Eipä ole suhteellisuusteoriaa vieläkään kumottu. Eikä se kumoudu vaikka gedanken(-los) experimenteissäsi lisäisit aluksen pituutta kuinka paljon vaan -- tai nopeutta kuinka lähelle c:tä tahansa.

In so far as quantum mechanics is correct, chemical questions are problems in applied mathematics. -- H. Eyring

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Tässä spekulaatiossa kannattaa ottaa sekin asia huomioon, että itse suhteellisuusteoria ei tarvitse valon nopeutta. Ei sen vakioisuuttakaan. Valon nopeuden vakioisuutta tarvitsevat Maxwellin yhtälöt. Suhteellisuusteoria ei tarvitse Maxwellin yhtälöitäkään.

Ainoa yhteinen tekijä on ristiriita, joka syntyy suhteellisuusteorian ja Maxwellin yhtälöiden kesken, jos valon nopeus ei ole vakio ja äärellinen.

Eli koettakaahan noissa spekulaatioissa menetelmiä ilman valon läsnäoloa.

Enkä minä tätä keksinyt. Lueskelin illalla viimeistä Tähdet ja avaruus-lehteä. Valtaoja siinä kertoilee suhteellisuusteorian kymmenestä väärinymmärryksestä. Kuten senkin, että jokin litistyisi lähellä valon nopeutta.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Tep
Seuraa 
Viestejä827

->Paul M. Joo luin tuon saman jutun. Valon nopeudesta puhutaan aina kun Einsteinkin se teki. Itse suhteellisuusteoria toimii ilman sen vakioisuutta.
Mutta suhteellisuusteoriassa ON äärellinen, invariantti vakionopeus c. Tämä nopeus liittyy hiukkasiin, joiden lepomassa on nolla.
Toistaiseksi fotonille ei ole löydetty nollasta eroavaa lepomassaa, joten mittaustarkkuuden rajoissa valolla on vakionopeus c.
Maxwellin yhtälöissä on sisäänrakennettuna tämä nopeus c. Jos fotonille löytyy lepomassa, pitää Maxwellin yhtälöt korjata vastaavasti.
Tuo Tähdet ja avaruuslehden jutun oli kirjoittanut näköjään Leena Tähtinen. Minusta oli vähän hutiloiden tehty.
Ainakin kohdassa 7 puhutaan kappaleen litistymisestä vauhdissa eli Lorentz- kontraktiosta. Väitetään, etteivät kappaleet litisty vauhdissa. Litistyy ne. On toinen juttu miltä ne näyttää. Suhteellisuusteoriassa kappaleen pituus mitataan lukemalla kappaleen alku- ja loppupään paikka samanaikaisesti mittaajan kannalta. Tällöin pituus mitataan lyhentyneeksi nelöjuuritekijällä.
Toinen juttu on näköhavainto (jos nopeasti liikkuvaa kappaletta ehtii nähdä) Jonakin hetkenä havaintovehkeeseen tuleva valo on lähtenyt eri aikoina kappaleen eri osista. Kun tämä otetaan huomioon näyttää kappale entisen pituiselta ja kääntyneeltä. Piti oikein tarkistaa lähteistä, mutta näin se on Huolimattomasti on Tähtinen kertonut Valtaojan sanomaa tai on sanoma suodattunut partaan.

Einsteinin varsinainen tiedesaavutus oli valon hiukkasteoria 1905, ja aivan oikein Ruotsi myönsi fysiikan Nobelin nimenomaan siitä. Suurvalloissa Sajsassa ja varsinkin USAssa ponssaroitu tiede asetti jalustalle suhteellisuusteorian. Ja on kuin uusimpana Tep ei tuntisi ollenkaan valon hiukkasteoriaa. Sen mukaisesti valohiukkasillakin on ainemassa.

Nuo kkasi kannattmaani asiaa, pätevyys kaavan I=mc^2 ydinenergiankin gammakvantteihin, ja että valon nopeudessa aika ei kulu, nehän oiekastaan tulevat valon hiukkasteoriasta, sen laajentamisesta.
Se varsinainen suhteellisuuteoria niiden päälle on vain ideaalikamaa, jola ei ole suoraa tekmistä todellisen eli reaalisen, siis aineisen, kanssa.

Jos aine on 0-nopeustilassa, mikään ei siinä liiku, joten mitään lepo- tai liikkuvaakaan massaa ei voi ilmetä. Eli tuota kautta ilmnemisen suhteen olette oikeassa, sen sijaan ainemassan eli tilan täytön suhteen ette.
Muistkaa määritelmäni: ainene omianisuus on täyttää avaruuden jokin tyhjä tila, ja aine ilmenee liikkeenään. Jälleen sm-hiukasissa ja ftoneissa 0-nopustila savutetaan uudelleen siten, että lähtevä sykäys jähmettyy kiteeski vain valon nopeuteen. Ette voi matkallaaan olevalta valoltakaan itata mitään massa-arvoa. Se tulee vain lähtöpoistumasta tai saapumisesta aineeseen.

Luin sitä minäkin tuon tähdet ja avaruus lehden jutun siitä miten Einsteinia ymmärretään väärin. Minä en ehkä edes voi ymmärtää Einsteinia väärin, kun en sitä suhteellisuusteoriaa edes ymmärrä.

Sitä paitsi, oli niin ympäripyöreesti taas vastailtu Valtaojalta, että voi voi. Oikaisi olevinaan asioita, mutta jätti vielä enemmän auki asioita. Liekö tarkoitus, että porukka sitten ostaisi paremmin Enqvistin uutta kirjaa?

Vaan eipähän alkuräjähdysteorian kannattajat itsekkään ymmärrä sitä ylimääräistä ulottuvuutta, johon USKOVAT.

Johon minä taas en USKO.

Jos avaruusalus liikkuisi valonnopeudella, niin ilmeisesti aika Einsteinin mukaan pysähtyisi, johon Valtaoja taas sanoisi "ettei pysähtyisi", ja selittäisi jotakin ympäripyöreesti ja jättäisi kaiken edelleen auki.

Vaan jos kerta aika pysähtyy, niin pysähtyykös valo valonnopeudella liikkuvassa aluksessa?

Aluksen perältä keulaan päin menevä valo ilmeisesti ihan loogisesti pysähtyisi, mutta keulasta perälle päinkin menevän valon pitäisi mielestäni pysähtyä meidän mielestä, jotka havannoimme tuota valonnopeudella liikkuvaa alusta, jossa kaikki toiminta on pysähtynyt.

Mutta teidän simsalapim matemaattisilla muunnoskaavoillahan se valo saadaan liikkumaan kohti aluksen perää, vaikka aika onkin pysähtynyt.

HAH HAH

;):)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46503
E=tila
Rakennetaan tuhannen valovuoden pituinen avaruusalus, jonka molempiin päihin asennetaan atomikellot.

...

Toisin kuin eräälle uudelle fysiikalle, joka tulee Kuopiosta päin, jolle voikin jo ottaa sitä shamppanjaa.

;):)

Hemmetin hyvä idea. Koska me laitostiedemiehet emme kykene tuollaista alusta rakentamaan, teepä sinä korkeammassa viisaudessasi se malliksi meille. Sen jälkeen kun vähän lentelet aluksellasi, kukaan ei epäile teoriaasi. Eli ei muuta kun rautakauppaan ostamaan hitsauskonetta. Rautaa saa romukaupasta halvalla. Ja kieretään se Kuopion Alko kaukaa, ettei mene samppakaljan kiskomiseksi ja paskapuheeksi tämäkin homma.

Ei minun tarvitse enää sitä rakentaa, minähän olen sen jo useaan otteeseen omassa mielessäni rakentanut ja aina vaan ne kellot jätättää. Nimittäin tämän teidän nykyfysiikan mukaan.

Vaan loogisuus tuosta nykyfysiikasta puuttuu.

Yritetäänköhän tällä peittää jotakin, vai oletteko todellakin niin aivopestyjä, ettette näe, että keisari on alasti?

;):)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
E=tila
Ei minun tarvitse enää sitä rakentaa, minähän olen sen jo useaan otteeseen omassa mielessäni rakentanut ja aina vaan ne kellot jätättää. Nimittäin tämän teidän nykyfysiikan mukaan.Siis mielikuvitus-avaruusraketissa kellot jätättää meidän nykyfysiikan mukaan? Ei vaan mielikuvituksesi jätättävät nykyfysiikan kellojen mukaan ja ikään kuin ne olisivat avaruusraketissa.

E=tila
Vaan loogisuus tuosta nykyfysiikasta puuttuu.No kannattaako sun sitten kiusata asialla päätäsi enemäpää?

Ja sikäli kun et ole oman kirjoitteluhistoriasi aikana maininnut jollakin logiikan käsitejärjestelmällä loogiseksi todistettavaa asiaa mistä helvetistä edes tiedät, että mitä logiikka tarkoittaa?

E=tila
Yritetäänköhän tällä peittää jotakin, vai oletteko todellakin niin aivopestyjä, ettette näe, että keisari on alasti?

Niin no koskapa nykyfisiikka ei keisarin vaatteista edes kerro on nykyfysiikassa tarkoituskin ettei niitä vaatteita edes löydy.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46503
E=tila
Ei minun tarvitse enää sitä rakentaa, minähän olen sen jo useaan otteeseen omassa mielessäni rakentanut ja aina vaan ne kellot jätättää. Nimittäin tämän teidän nykyfysiikan mukaan.

Turhaan sitten rehvastelet. Minulla on mielikuvituksessani kaksi kertaa isompi ja paljon nopeampi alus kuin sinulla. Ja siellä eivät kellotkaan jätätä, ovat meinaan sveitsiläistä laatutyötä eivätkä mitään Kuopion torimustalaisen rihkamaa. Aluksessani on lisäksi lasertykki, joka höyrystäisi sinun aluksesi mikrosekunnissa.

Hävisit, läl läl lää.

heh, rikkoikos Jukteri aka E=tila taas suhteellisuusteorian pelkällä epälogiikalla ja mukafilosofialla

Mieleeni herää taas kerran kysymys että miten ihmeessä voit kumota jotain mitä et edes pintapuolisesti ymmärrä? Mielestäni se on vähän sama asia kuin keskustelu periaate-erimielisen asennevammaisen kanssa joka inttää vastaan vaikkei ole kuunnellut ainuttakaan vasta-argumenttia Antoisia keskustelutuokioita sinne vaan

Pistetään se tuhat valovuotta pitkä alus kiihdyttämään vauhtiaan ja valosekunnin pituinen alus kiihdyttämään samaan aikaan vauhtiaan isomman sisällä vastakkaiseen suuntaan, niin että pienempi pysyy koko ajan paikoilaan suhteessa meihin.

Nyt teidän teorianne mukaan isomman aluksen matkustajat kokevat kaiken normaalisti ja näin he havaitsevat miten valosekunnin pituinen alus etenee huimaa vauhtia kohti isomman aluksen perää.

isomman aluksen perällä on atomikello, joka on samassa ajassa kuin isomman aluksen keulassa oleva kello.

kun isompi alus alkaa hidastamaan vauhtiaan, niin myös valosekunnin pituinen alus alkaa hidastamaan vauhtiaan isomman sisällä samassa suhteessa, niin että se edelleen pysyy paikoillaan suhteessa meihin.

Nyt ette voi kiemurella minkään kiihdytyksen, ettekä muunkaan simsalapimkaavan taakse, koska emme tarvitse kaavoja tähän päättelyyn´.

teidän teorianne yksiselitteisesti väittää, että isommassa aluksessa kaikki koetaan kuten maapallolla ja näin pienemmän aluksen kellojen on pitänyt jätättää suhteessa isomman aluksen kelloihin.

Samalla teidän teorianne yksiselitteisesti toteaa, että isoman aluksen kellojen on pitänyt jätättää suhteessa meidän kelloihin.

ja edelleen teidän teorianne mukaan valosekunnin pituisen aluksen kellojen olisi pitänyt edetä samassa suhteessa kuin meidän kellojen, koska se on koko ajan pysynyt paikoilaan suteessa meihin.

Ja että mitenkäs ja millä simsalapimkaavalla te tästä yritätte kiemurrella ulos?

HAH HAH ja hyvät juhannukset.

Vaan täällä Kuopiossa sitä otetaankin shamppanjaa ja ei kylläkään millekkään simsalapimteorioille.

;):)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
E=tila
Pistetään se tuhat valovuotta pitkä alus kiihdyttämään vauhtiaan ja valosekunnin pituinen alus kiihdyttämään samaan aikaan vauhtiaan isomman sisällä vastakkaiseen suuntaan, niin että pienempi pysyy koko ajan paikoilaan suhteessa meihin.

Nyt teidän teorianne mukaan isomman aluksen matkustajat kokevat kaiken normaalisti ja näin he havaitsevat miten valosekunnin pituinen alus etenee huimaa vauhtia kohti isomman aluksen perää.
Meidän teoriamme mukaan kaipaat psykiatrista apua tuon avaruusaluksesi kanssa.

Jukteri
Ja että mitenkäs ja millä simsalapimkaavalla te tästä yritätte kiemurrella ulos?

Ei meidän kaikkien tarvitse sillä osa meistä on oikeasti olemassa eikä vain kuvitelmissasi.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

E=tila
Pistetään se tuhat valovuotta pitkä alus kiihdyttämään vauhtiaan ja valosekunnin pituinen alus kiihdyttämään samaan aikaan vauhtiaan isomman sisällä vastakkaiseen suuntaan, niin että pienempi pysyy koko ajan paikoilaan suhteessa meihin.

Nyt teidän teorianne mukaan isomman aluksen matkustajat kokevat kaiken normaalisti ja näin he havaitsevat miten valosekunnin pituinen alus etenee huimaa vauhtia kohti isomman aluksen perää.

isomman aluksen perällä on atomikello, joka on samassa ajassa kuin isomman aluksen keulassa oleva kello.

kun isompi alus alkaa hidastamaan vauhtiaan, niin myös valosekunnin pituinen alus alkaa hidastamaan vauhtiaan isomman sisällä samassa suhteessa, niin että se edelleen pysyy paikoillaan suhteessa meihin.

Nyt ette voi kiemurella minkään kiihdytyksen, ettekä muunkaan simsalapimkaavan taakse, koska emme tarvitse kaavoja tähän päättelyyn´.

teidän teorianne yksiselitteisesti väittää, että isommassa aluksessa kaikki koetaan kuten maapallolla ja näin pienemmän aluksen kellojen on pitänyt jätättää suhteessa isomman aluksen kelloihin.

Samalla teidän teorianne yksiselitteisesti toteaa, että isoman aluksen kellojen on pitänyt jätättää suhteessa meidän kelloihin.

ja edelleen teidän teorianne mukaan valosekunnin pituisen aluksen kellojen olisi pitänyt edetä samassa suhteessa kuin meidän kellojen, koska se on koko ajan pysynyt paikoilaan suteessa meihin.

Ja että mitenkäs ja millä simsalapimkaavalla te tästä yritätte kiemurrella ulos?

HAH HAH ja hyvät juhannukset.

Vaan täällä Kuopiossa sitä otetaankin shamppanjaa ja ei kylläkään millekkään simsalapimteorioille.

;):)

Vaikeneminenhan oli myöntymisen merkki, joten voinemme olettaa, että olen kumonnut Teidän teorianne?

;):)

Vaikeneminen on myöntymisen merkki, eli ArKosin, meidän materialistien, teoria on vaietessasi ainoa ja oikea.

Kun valon nopeudella kulkevissa kiteissä, olkootpa vaikka kiteiksi jähmettyneitä valaanpyyntilaivoja, ei kulje aika, ei liiku mikään, ei niiden sisällä liiku mitkään muuta aluksetkaan, tai valaat.

E=tila
Pistetään se tuhat valovuotta pitkä alus kiihdyttämään vauhtiaan ja valosekunnin pituinen alus kiihdyttämään samaan aikaan vauhtiaan isomman sisällä vastakkaiseen suuntaan, niin että pienempi pysyy koko ajan paikoilaan suhteessa meihin.Eli pienempi alus ei oikeasti kiihdy meihin nähden koska pysyy paikallaan,
isompi alus luulee pienemmän kiihtyvän kohti perää koska itse kiihdyttää.

E=tila

Nyt teidän teorianne mukaan isomman aluksen matkustajat kokevat kaiken normaalisti ja näin he havaitsevat miten valosekunnin pituinen alus etenee huimaa vauhtia kohti isomman aluksen perää.

isomman aluksen perällä on atomikello, joka on samassa ajassa kuin isomman aluksen keulassa oleva kello.
Juuri tässä mennään metsään. On totta että isomman aluksen mielestä
kellot ovat samassa ajassa, mutta meidän ja pienemmän aluksen mielestä
ne eivät ole. Kun kuljemme pienen aluksen mukana ison aluksen keulasta perään, keulan kello näyttää jätättävän ja myös perän kello. Mutta kun saavumme perään näyttää kello aikaa jonka mukaan aika isossa aluksessa on käynyt nopeammin kuin meidän. Ikäänkuin ollesssamme keulassa perän kello olisi ollut edellä keulan kelloa.

E=tila

kun isompi alus alkaa hidastamaan vauhtiaan, niin myös valosekunnin pituinen alus alkaa hidastamaan vauhtiaan isomman sisällä samassa suhteessa, niin että se edelleen pysyy paikoillaan suhteessa meihin.

Nyt ette voi kiemurella minkään kiihdytyksen, ettekä muunkaan simsalapimkaavan taakse, koska emme tarvitse kaavoja tähän päättelyyn´.

teidän teorianne yksiselitteisesti väittää, että isommassa aluksessa kaikki koetaan kuten maapallolla ja näin pienemmän aluksen kellojen on pitänyt jätättää suhteessa isomman aluksen kelloihin.

Samalla teidän teorianne yksiselitteisesti toteaa, että isoman aluksen kellojen on pitänyt jätättää suhteessa meidän kelloihin.

ja edelleen teidän teorianne mukaan valosekunnin pituisen aluksen kellojen olisi pitänyt edetä samassa suhteessa kuin meidän kellojen, koska se on koko ajan pysynyt paikoilaan suteessa meihin.

Mikä tässä nyt on vastoin suhteellisuusteorian logiikkaa ? Kummatkin osapuolet väittävät toistensa kellojen jätättävän kuten pitääkin.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
cyco
Mikä tässä nyt on vastoin suhteellisuusteorian logiikkaa ? Kummatkin osapuolet väittävät toistensa kellojen jätättävän kuten pitääkin.

Koska se ei kerro keisarin vaatteista simsalapim kaavoilla sikäli kun savolaisen logiikka ei toimi ilman niitä. Itseasiassa jos saat keisarin ja vaatteet on savolaisen logiikka huomattavasti enemmän samaa mieltä kanssasi mutta ilman niitä trollaaminen jatkuu. Myös punahilkkatarina saattaa toimia. -nämä vain pienenä huomiona mitä tässä E=tilan ja lukuisisssa aikaisemmissa "jukterin" sepustuksissa hänen logiikkansa vaatisi, jotta hänen mielikuvituksensa valovuosien pituisista aluksista eivät menisi koko ajan itsensä kanssa ja pituussuunnassa solmuun.

Tosin sanoen suhteellisuusteoria, josta savolaisen logiikka on täällä puhunut ei ole missään tekemisissä luonnontieteissä tunnetun saman nimisen teorian kanssa. Eikä hänellä ole yleisen häiriön aiheuttamisen lisäksi muuta agendaa tällä taikka muullakaan netin keskustelupalstalla.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat