Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Minkälainen yrittäjä on Ilkka Luoma? Kun avaa historia ja yhteiskuntaosion, niin Ilkka Luoma hyppää silmille! Varsinkin näin vaalien alla. Kun pistää kuukkeliin hakusanan "ilkka luoma" niin saa yli 15000 sivua! Miten yksikään yrittäjä voi ehtiä pyöriä kaikissa mahdollisissa keskustelufoorumeissa niin paljon, kuin Ilkka Luoma tekee? Millä aikaa hän ehtii yrittää?

Minä en ymmärrä! Valaiskaa minua...

Kommentit (2)

Niin, kysymyksesihän on ihan aiheellinen. Ilkka Luoman toimintatapoihin kuuluu "tekstin" tuottaminen päivittäin ja sen lähettäminen ensin kaikkien hänen tuntemiensa lehtien yleisönosastoille. Tämän jälkeen hän roskapostittaa sen kaikille keskustelupalstoille joille hän on liittynyt välittämättä siitä liittyykö kirjoitus millään tavoin näiden palstojen sisältöön. Näitä keskustelupalstoja lienee ainakin useita kymmeniä. Lisäksi hän julkaiseen nämä "kirjoituksensa" myös omassa blogissaan.

Kuten varmasti kaikki jo tajuavat, tuskin normaalin töitätekevän ihmisen aika ei tällaiseen riittäisi. Kyseisenlainen roskapostitus alkaa ilmeisesti herättää keskustelua jo muillakin foorumeilla. Tällaiset ilmiöt ovat avoimen hyvinvointiyhteiskuntamme varjopuolia, kun sananvapauteen ei helposti voi puuttua.

Toivokaamme että uusia hallitus saa aikaan paljon uusia työpaikkoja ja sitä kautta aika häiritä keskustelupalstoja vähenee.

asdf
Seuraa 
Viestejä11694
Liittynyt16.3.2005
Tahvo
Kyseisenlainen roskapostitus alkaa ilmeisesti herättää keskustelua jo muillakin foorumeilla.

Kyllä. Asiasta on keskustelua ja kommentointia pitkin suomenkielisiä foorumeja ja blogeja. Kerran törmäsin hauskaan "Ilkka Luoma sai tällä viikolla enenmmän palstatilaa kuin pääministeri" -tekstiin. Linkittäisin, mutta sitä ei enää ole.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat