Seuraa 
Viestejä1399

Muistatteko vielä leffan "The Day After" vuodelta 1983? Seuraavana vuonna ilmestyi BBC:n "dokudraama" joka löytyy: http://video.google.com/videoplay?docid ... ion%3Along

Suosittelen & varoitan karmivuudesta.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Sinuna lopettaisin tuon naurettavan pelottelun. Ihmiskunta TARVITSEE ydinsotaa maapallon väestön ja rajun kulutuksen hillitsemiseksi, sekä saadakseen kaikki sotaa lietsovat pellet lopullisesti kuriin. Kaksi maailmansotaa ei riittänyt, vaan vielä kolmas on tulossa. On vain antanut oikein kunnollaa odottaa itseään. Kumminkin, meillä on ollut nyt jo aivan liian pitkä rauhan kausi, ja sen myös todella NÄKEE ihmisten ja hallitusten toimista. Tässä vaiheessa ydinsota tekisi imiskunnalle todellakin pelkkää hyvää

Lisäksi kyseiset elokuvat ovat silkkaa rasistista propagandaa, koska kummassakin kuvataan Nevostoliitto AINA hyökkääjjänä ja agression aiheutajana(huomattavasti teknisesti ylivoimaisempaa ja vahvempaa NATO:a vastaan)Herää jo pahvi! Länsimaissa on kyllä tonneittan ministereitä, kansanedustajia ja kenraaleja, jotka aloittaisivat ydinsodan vaikka Ala-Burmalaisen öljyputken rikkoutumisesta. HERÄTKÄÄ hyvät ihmiset poliittisesta horroksestanne! Kummatkin leffat ovat 1980-Reagan ajan propagandaa!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katsoin koko rainan, tuolta ydinsota varmaan näyttäisi. Filmi ei ole
silti lähellekään yhtä kauhea kuin aidot kuvat ja Hiroshiman uhrien
piirustukset. (niissä näkyy uhrien tunteet) Minusta dokumentin sanoma
oli lähinnä pasifistinen, kukaan ei olisi voittaja.

Final showdown kirjoitti:

Ihmiskunta TARVITSEE ydinsotaa maapallon väestön ja rajun kulutuksen hillitsemiseksi, sekä saadakseen kaikki sotaa lietsovat pellet lopullisesti kuriin. Kaksi maailmansotaa ei riittänyt, vaan vielä kolmas on tulossa. On vain antanut oikein kunnollaa odottaa itseään. Kumminkin, meillä on ollut nyt jo aivan liian pitkä rauhan kausi

Juuri ydinaseiden ansiosta meillä on ollut näin pitkä rauhan kausi. Ilman ydinaseita olisimme käyneet jo kolmannen ja neljännenkin maailmansodan.
Eri mieltä kanssasi olen tuosta, että ihmiskunta tarvitsee ydinsotaa. Sitä emme tarvitse, vaan ainoastaan ydinaseita. Ne juuri estävät ydinsodan alkamisen.

Jos nämä linkit mitenkään pitävät paikkansa, niin tuomiopäivän viisari taisi värähtää hieman tuossa noin kuukausi sitten.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 00032.html
http://earthboppin.net/talkshop/nationa ... 59386.html

http://thepatriots.us/
"We in the U.S. military would never consider a military coup, removing an elected president and installing one of our own. But following our oath of office, obeying the Nuremberg Principles, and preventing a rogue president from committing a war crime is not a military coup. If it requires the detention of executive branch officials, we will not impose a military dictatorship. We will let the Constitutional succession take place. This is what we are sworn to. This is protecting the Constitution, our highest obligation. In 2007, this is what is meant by “Duty, Honor, Country.”"
Kovaa tekstiä.
Ja jos tosiaan linkit pitävät paikkansa, niin ei tarvi muuta kuin kiittää jenkkien sotilaallisia päättäjiä, etteivät ohjukset päätyneet Lähi-Itään.

penni
Seuraa 
Viestejä8182

Sanottiin että jenkkien ydinsota nappulan takana oli useita kohteita Suomessa. Esimerkiksi Kokkolan Outokummun tehtaat jossa väitettiin tehtävän raskasta vettä ryssien ydinmälliteollisuuteen.

”There is a crack in everything, that’s how the light gets in”
Leonard Cohen

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Finlandes
Muistatteko vielä leffan "The Day After" vuodelta 1983? Seuraavana vuonna ilmestyi BBC:n "dokudraama" joka löytyy: http://video.google.com/videoplay?docid ... ion%3Along

Suosittelen & varoitan karmivuudesta.


Tapanani on joskus ottaa selville elokuvin keinoin jotain skenariota miten jotain aihetta käsitelty. Joku vuosi sitten tutustuin ydinsotateemaan ja miten elokuvien keinoin tätä aihetta käsitelty. The day after on ihan hyvä tapaus.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1835

Ihan kyllä sitä mieltä että saa aloittaa uudenkin ketjun jos edellinen on kuuden vuoden takaa.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Se on jännä tunne kun samalla tietty osa aivoista toivoo jotain tapahtuvaksi, mutta toinen osa taas ei. Eikä loppujen lopuksi osaa sanoa kumpaa oikeastaan toivoo. Ydinsota on sellainen juttu.

くそっ!

JoukoA
Seuraa 
Viestejä622

Ehei pojat ei!

Kyllä se on stuxnet-madon evoluutioversio -- after day caterpillar -- ADC -- se se jyrää meitin. Ja varsin coolisti halvalla. Kunhan kaikki saadaan riippuvaisiksi sähköstä niin ADC ryömii joka paikkaan missä sähköä käytetään -- piuhoilla tahi ilman piuhan piuhaa. Liikenne, viestiyhteydet, leipomot, teurastamot, makkkaratehtaat, kylmävarastot, einesten pakkauskoneet, jääkaapit, lämmitys, viilennys, vedenjakelu . . . kaikki pysähtyy.

Säilykepurkkivarastotkaan eivät pelasta nälkäkuolemalta kun purkinavaajiin ei tule virtaa. Rotat kyllä saavat purkit auki sitten, kun niiltä loppuu ihmisraatoravinto. Siistiä -- niiq.

Kiikkustuoliskeptikko

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat