Seuraa 
Viestejä45973

Tämä puuhakas kokoomuspoliitikko ilmoitti jo viime vuonna, ettei hän pyri enää eduskuntaan. Vaikka kokkarit on oppositiossa, alkoi muhkea häärä, jotta kopiomaisterille löytyisi tarkeeksi komia palli.

Ensin poikaa ängettiin johonkin YK-virkaan, mutta ei siihen loppujen lopuksi otettu ketään.

Nyt hallitus nimitti hänet ulkoasiainneuvokseksi, tosin piti myöntää erivapaus pätevyysvaatimuksista. UM:n henkilökunta päästi pahan parun, ilman vaikutusta. Seuraavaksi hänet sitten nimitettäneen suurlähettilääksi Unkariin.

En tiedä, tokko suurlähettiläät EU-maissa ovat koristenukkia tärkeämpiä, mutta mitä varten hallitus näkee niin suuren vaivan nuoren reippaan oppositioedustajan työllistymisessä?

Taisi olla kokoomuksen ainoa edustaja Lapista, joten pedataanko tässä nyt vapaata kiitorataa jollekin uudelle siniselle lappilaisbroilerille?

Pohjoisen politiikan tuntijat, valaiskaapa etelän aljua.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Johan selkis

Lapin ikivieteri Väyrynen pitäisi saada eduskuntaa,mutta niin ettei kukaan nykyisistä kansanedustajista (mm. kuntaministeri Manninen) putoaisi. Niinpä Vileeni ostetaan ambassaadintittelillä ulos ja kärkytään neljättä kansanedustajapaikkaa hänen äänestäjistään.

Mielenkiintoinen tilanne.

Hah-hah-hah... Väyrynen ....

Mies, joka ehdotti uutta 50 vuoden YYA-sopimusta
samalla viikolla kun neukkula sortui ..

Jokaista voi huijata kerran, tyhmimpiä kahdesti ja lappilaisia
loputtomasti !

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat