Seuraa 
Viestejä45973

Voimakenttä, forcefield. Niin onko sellaista mahdollista rakentaa edes, tiedätte kaikki varmaan mitä tarkoitan, sellaista aluetta mitä suojaa näkymätön/näkyvä, säde tai vastaava, kiinteä kummiskin. Jos sellaisen pystyisi rakentaa, niin alkaisivatko kaikki ostamaan/tekemään ? TIETYSTI , JOTEN ON PAREMPI ETTEI SELLAISTA YRITETÄ EDES RAKENTAA, IHA VARMUUDEN VUOKSI, sodassa puolustuksessa se olisi hyvä, mutta kuvitelkaa jos panssarivaunulla olisi sellainen, niin se voisi vain ajaa kaupungin läpi ilman, että mikään estäisi...kukaan ei pystyisi.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Taitavat tuollaiset voimakentät pysyä vielä pitkään ainoastaan tieteiselokuvissa.

Voimakkaassa magneettikentässä voi tosin saada joitakin aineita leijumaan ilmassa. Esimerkiksi fuusioreaktorin ytimessä oleva plasma leijailee supervahvassa magneettikentässä, koska mikään tavallinen astia ei kestäisi plasman yli sadan miljoonan asteen lämpötilaa.

Itselle tuli kans tuo magneettikenttäsysteemi mieleen mutta siinä tulee sitten ongelmaksi tiedonsiirto ja muut sähkösysteemit, eikös ne tuppaa menemään sekaisin sellaisesta, pitäisi suunnitella pelkkä pataljoona niille yksinään ettei häiritse muita, yleensä kun ne menevät jalkaväen mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oikeastaan ehkä ainut teoreettisen fysiikan puitteissa vähemmän (marginaalisesti) mahdoton tapa on käyttää laajennettuja "madonreikiä" siten, että kohti tuleva kappale ei osu kohteeseen.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1835

voimakas antigravitaatiokenttä joka hylkii kaikkea kohti tulevaa, ikäänkuin kaksi samanapaista magneettikenttää hylkii toisiaan

tai jotain

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Mr.Bauglir

voimakas antigravitaatiokenttä joka hylkii kaikkea kohti tulevaa.

Voiko tuollaisen mukamas rakentaa, kuinka?

Antigravitaatiokentän...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat