Seuraa 
Viestejä45973

IRC-Gallerian 15 suosituinta ehdokasta
Julkaistu: 2.3.2007 19:00

Helsingin Sanomat

Äänestyksen kärkeä pitää valtakunnallisesti Sauli Niinistö ja Kokoomuksen Marko Paalavuo on kahdeksantena.

Oulun vaalipiirissä Paalavuo oli kaikkien puolueiden vertailussa kärjessä.

Varjovaalien äänestyksen järjestys perjantai-iltapäivänä:

Sauli Niinistö (kok), Uusimaa.

Jyrki Kasvi (vihr), Uusimaa.

Seppo "Steen1" Lampela (skp), Helsinki.

Joonas Lepistö (sd), Pirkanmaa.

Oras Tynkkynen (vihr), Pirkanmaa.

Timo Soini (perus), Uusimaa.

Lotta Backlund (kok), Helsinki.

Marko Paalavuo (kok), Oulu.

Paavo Arhinmäki (vas), Helsinki.

Ben Zyskowicz (kok), Helsinki.

Jussi Halla-aho (perus), Helsinki.

Hennariikka Andersson (kok), Keski-Suomi.

Johanna Sumuvuori (vihr), Helsinki.

Tommi Hämäläinen (vihr), Kymi.

Kerttu Hakala (vihr), Oulu.

Lähe: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/IRC-Gallerian+15+suo situinta+ehdokasta/1135225527930

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nettigallupeiden perusteella Niinistön olisi pitänyt valloittaa pressanlinna. Kun uurnille pääsevät pihalla olevat vanhukset yms., niin johan alkaa meno näyttää erilaiselta.

Täytyy sanoa, että tuli niin hyvä mieli kun katsoi tänään TV1:n iltauutiset, jossa Soini oli maakuntakierroksellaan. Kuinka Soinille sopikin se sini-valkoinen kaulaliina.

Ja Ajankohtaisessa kakkosessa oli .....

niin, komee mies! Nam.

Niinistö on lian magaaberi hahmo Suomen tasavallan presidentiksi.

Niinistön työhistoria on vaikuttava, mutta henkilönä, jollaisena hänet nähdään presidentti-pelissä ei sillä pärställä ja puheilla minnekkään linnaan pääse.

Niinistö tätä mieltä jo vuonna 2002:

"Hän korostaa, ettei valtion menojen kasvun vahtiminen tarkoita, että hän "aina ja himokkaasti haluaisi kaventaa julkista sektoria".

Siis milloin ei? Mitä ovat julkisen sektorin tehtävät?

"Totta kai siihen kuuluvat peruspalvelut ja perustoimeentulon takaaminen niille, jotka eivät siihen itse kykene. Mutta julkisen sektorin keskeinen tehtävä myös on - ja tällaisena epävarmuuden ja nopean muutoksen aikana se korostuu - luottamuksen ja vakauden elementin luominen yhteiskuntaan. Että ihmiset ja yritykset voivat luottaa, että tonne päin kun menee, on edes varmalla pohjalla", Niinistö suomentaa.

Yksi esimerkki Niinistön mukaan on Suomen selkeästi paalutettu EU-politiikka. Toinen on julkisen talouden vakauttaminen ja tämän varjelu. Kolmas on huolehtiminen kansakunnan osaamisesta.

"Käytännössä tämä tarkoittaa työn arvostamista. Tuloverotuksen alentaminen antaa signaalin, että yhteiskunta arvostaa työn tekemistä ja että sille polulle ihmisten kannattaa suuntautua. Jos nyt pannaan huithapeliksi, tämä luottamuksen elementin rakentaminen vaarantuu."

http://www.talouselama.fi/doc.te?f_id=308942

Olisikohan EU-puheenjohtajuuden lasku ollut niin suuri, jos Niinistö olisi ollut mukana Suomen politiikassa?

http://www.niinisto.net/blogi/2007/03/06/11

Pian kaikki saavat

Tiistai 6.3.2007 klo 11:04 - Sauli Niinistö

Eero Heinäluoman mukaan Suomen talous on kukoistanut, kiitos hänenkin, eikä ollenkaan vähästä.

Maanantai-illan MTV tentissä Eero oli kuitenkin huolissaan; suomalaiset ikääntyvät ja siihen on varauduttava, jo seuraavalla vaalikaudella, hän huolehti.
On se hyvä, että vanhennutaan vasta huomenna! Muuten olisimme vanhentuneet jo tällä vaalikaudella, johon Eero ei ollut ollenkaan varautunut.

Kesti vain tunti, ja Eero oli huolissaan uudelleen ruudussa, ruotsinkielisessä: Lapset, heistä meidän on huolehdittava, jo seuraavalla vaalikaudella.
On se hyvä, että syntyy vasta huomenna! Muuten olisi syntynyt jo tällä vaalikaudella, johon Eero ei ollut ollenkaan varautunut.

Tulee vielä varmaan sekin vaalitentti, jossa Eero kertoo, että lapsuuden ja ikääntymisen välissä on ikäväli, josta hän on erityisen huolissaan, ensi vaalikaudella.

Jäikö tuosta vielä jaettavaa!

Näin eduskunta törsää

Liki 250000 euron juhlakirja, kolmen miljoonan tutkimusinstituutti, juhlaoopperoita sadoilla tuhansilla euroilla, ulkomaanmatkoja yli kahdella miljoonalla. Puhemies Paavo Lipposen ja pääsihteeri Seppo Tiitisen mukaan eduskunta on päättänyt juhlia 100-vuotistaivaltaan komeasti ja kalliisti, mutta yksin juhlavuosi ei selitä eduskunnan iloista varainkäyttöä. Kun valtion budjetti on tarjonnut kaikille niukkuutta ja säästöjä, on eduskunta saanut kasvattaa menojaan rauhassa viime kymmenen vuotta. Vuonna 1996 eduskunnan menot olivat euroissa 41,8 miljoonaa. Tänä vuonna sama vertailukelpoinen budjetti on jo kohonnut 91,9 miljoonaan. Valtiovarainministeriö ei ole uskaltanut puuttua eduskunnan tuhlailuun. Nyt kuitenkin eduskuntaryhmissä haluttaisiin painaa jarrua.

Ilta-Sanomat 19.4.2006 http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id1160605

Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini puhui Uudenkaupungin syysmarkkinoilla 6.10.2006 mm. seuraavaa:

Ei avointa piikkiä EU-puheenjohtajuudelle

Julkisuudessa esitettyjen tietojen mukaan Suomen EU-puheenjohtajuuskauden budjetti on repeämässä taivaisiin. On käsittämätöntä, että puheenjohtajuuskauden muutenkin hulppeat kulut voivat jopa kaksinkertaistua budjetoituun nähden. Hallituksen on viipymättä annettava selitys.

Hallitus vetoaa aina kärkkäästi budjettikehyksiin, kun on kysymys tavallista kansaa koskevista asioista. Perussuomalaiset eivät hyväksy, että EU-puheenjohtajuuskaudelle annetaan avoin piikki ja että kaikki kulut takakäteen siunataan lisäbudjetilla. Hallitus ja valtiovarainministeri Heinäluoma ovat Suomen kansalle selityksen velkaa.

http://www.perussuomalaiset.fi/ajankoht ... ukset.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat