Seuraa 
Viestejä45973

Eikö olisi ottaa jo kissa pöydälle ja kieltää masturbaatio? Moni eduskuntaehdokas ei tietenkään uskalla siitä puhua, ettei ura mene pilalle. Jokainen varmaan tietää tieteellisesti todistetut haitatkin. Masturbaatio ei tapa, vaan se tuhoaa! Masturbaationhan aiheuttaa aivojen tuhoutumista, käsien karvoittumista ja ties mitä. On se kumma jos viina ei riitä! 1/4 suomalaisesta tuntee runkkarin! Toivottavasti tämä rappiollinen toiminta saadaan tuhottua, ennen kuin on myöhäistä. Toivottavasti poliisit saisivat lisää rahaa runkkareiden kotietsintään. Itsekin epäilin naapurini runkkaavan ja soitin poliisit.

Sivut

Kommentit (80)

Ennen kieltoa pitäisi perustaa kansallinen Anonyymit Masturboijat ry, jotta ahdingossa olevat pääsisivät kokoontumaan ja puhumaan asioista vertaisryhmässä. AM-kerhon ovet olisivat auki 24 tuntia vuorokaudessa, sillä runkkaamisen himo voi iskeä milloin vain ja missä vain.

Vapaaksi runkkaamisesta: "kurssi pitää sisällään 6 askelta, joiden tarkoituksena on tuksea runkkaria vapautumaan runkkaamisesta."

1. Askel: Tunnusta sairautesi vertaisryhmässä, että olet runkkaaja.

2. askel: Pyydä tyttöystävältä/vaimolta/äitiltä anteeksi käytöstäsi.

3. askel: Kerro kaikille sukulaisille ja tutuille kuuluvasi Anonyymeihin Runkkaajiin, jotta voit vapautua salailun kahleista.

4. askel: Pyri auttamaan muita runkkareita pääsemään tavotteisiinsa vapautumisessa runkkauksesta.

5. askel: Opettele nauttimaan vain oikeasta seksistä ja läheisyydestä, vaikka runkkaaminen olisikin mielessä pyri tyydyttämään itsesi toisen ihmisen avulla.

6. askel: Mikäli 5 askel lipsuu, soita vertaisryhmään ja pyydä sieltä joku kohtalotoveri itsellesi naitavaksi.

Ei kun parempaan päin ja paranemaan tuosta sairaudesta. Tervettä kevättä kaikille runkkareille.

Terveisin: Runkkarit ry:n PJ Unto Tuhnu

Heitäppä tuohon vähän varteenotettavia todisteita. En minä ainakaan kovin useasti ole nähnyt karvaisia kämmeniä missään, joten ei taida olla tuo homma kovin yleistä oikeasti. Ettet vaan itsekkin harrastaisi tuota ja piilottelisi karvaisia kämmeniäsi näppylähanskojen sisällä? Tai en oikeastaan halua edes tietää.

Minä en tunne yhtään "runkkaria". Olenkohan siis häiriintynyt? Siunaako kirkko minut? Pääsenkö taivaaseen vai alakertaan vai kenties suljetulle osastolle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älkääs nyt pojat, kaikki sitä tekee. Niin parisuhteessa elävät kuin munkitkin jossain luostarin sopukoissa. Naisetkin sitä jopa harrastavat mutta silloin on kyseessä onanointi. Eli onania kunniaan!

Peksu
Heitäppä tuohon vähän varteenotettavia todisteita. En minä ainakaan kovin useasti ole nähnyt karvaisia kämmeniä missään, joten ei taida olla tuo homma kovin yleistä oikeasti. Ettet vaan itsekkin harrastaisi tuota ja piilottelisi karvaisia kämmeniäsi näppylähanskojen sisällä? Tai en oikeastaan halua edes tietää.

Minä en tunne yhtään "runkkaria". Olenkohan siis häiriintynyt? Siunaako kirkko minut? Pääsenkö taivaaseen vai alakertaan vai kenties suljetulle osastolle?

Vieläkö väität haitattomaksi!

Kyllä veti hiljaiseksi. Cellog, joka loi kuuluisat riisimurot, oli pedofiili. Tykkäsi vieläpä pikku-pojista.

Aina kun mä syön muroja mun tekee miel päästä painaa jotai poikaa

Ei perkel... Kaikki oireet täsmäävät! En ole kuitenkaan ikinä masturboinut tai "kosketellut hekumallisesti sukuelimiäni". Mistä tässä voi nyt olla kyse?

Onko "sooloseksi" sama kuin nuo kauheat itsesaastutus, runkkaaminen, onania ja mastusbaatio? Eikat sentään? Eihän...?

Masturbaatio tulee sallia ainostaan tietyllä, valtion hyväksymällä tavalla.
Tämä pitää saada verolle. Tavan tulee olla sellainen, että vielä seuraavana päivänäkin on paikat kipeenä, eikä ole toivoakaan päästä sängystä.

Poliisin tulee valvoa muuta masturbaatiokäyttäytymistä. Jos jää kiinni jollain muulla tavalla suoritetusta masturbaatiosta tulee häiriintynyt runkkari toimittaa kolmeksi päiväksi putkaan, jona aikana poliisin tulee penkoa koko talo ja takavarikoida mm. näppylähanskat, rannettuet ja käsirasvat.

Oikeuden määrämän nimellisen sakon lisäksi pitää huomioida, että runkkari ei voi mitenkään olla yhteiskuntakelpoinen, joten hänen on menetettävä työnsä /opiskelupaikkansa. Tietenkään masturbaatioon syyllistynyt ei voi jatkossa toimia virassa, jossa on tekemisissä lasten kanssa tai missään nuhteettomuutta vaativassa toimessa. Lisäksi hänen ajolupansa tulee perua sillä olettamalla, että runkkari ei voi ajaa autoa ilman, että masturboi samalla tai on vielä edellisen masturbaation vaikutuksen alainen. Ajoluvan voi säilyttää, jos suostuu masturbaatiotarkkailuun, joka tosin on itse kustannettava.

Miten kauan menee että voi mennä rattiin kun on masturboinut. Etsin googlella mutta ilmeisesti on sen verran salaista tietoa ettei löytynyt.

nimimerkki: bussillako töihin?

Vaahtis
Miten kauan menee että voi mennä rattiin kun on masturboinut. Etsin googlella mutta ilmeisesti on sen verran salaista tietoa ettei löytynyt.

nimimerkki: bussillako töihin?

Riippuu aivan siitä, että miten olet runkannut ja kuinka paljon. Jos olet tehnyt sitä lempeimmällä mahdollisella tavalla, niin voit jäädä kiinni vielä useiden viikkojenkin päästä itse teosta. Onneksi testi on vielä niin hidas, että normaali ratsioissa sitä ei suoriteta, mutta jos näytät siltä, että olet runkannut, niin eiköhän nakki napsahda...

Ennen vanhaa lapsille laitettiin ranteisiin pienet kellot, jotta peiton alla ei voinut runkata jäämättä kiinni.

Nykytekniikalla ihmisten ranteisiin voisi istuttaa bio-runkkauspaljastimet, jolloin biotunnistin alkaisi huutamaan kuin palosireeni.

Runkkaamisen esto voitaisiin aloittaa afriikkalaisten keskuudessa Ambomaalla, jotta heidän seksikulttuuri saataisiin normalisoitua.

Raiskaajille heppiin asennettaisiin sähköiskuvempain: Aina kun neekeri yrittää suomalaista naista ilman lupaa, jysähtäisi kiveksille 20 000 volttia raakaa jännitettä

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473

Tässäpä sitten tällainen tapaus, ottakaa opiksenne "rupikullit".

Pekka meni lääkäriin ja esitteli kaluaan. Esinahka oli pahasti nilellä ja
terska veresti.
- Voisikos tohtori sanoa mistä tämmöinen voi johtua?
- Jaaha, jaaha, ei hyvältä näytä. Vaikeata on sanoa näin yhtäkkiä. Onko
teillä tyttöystävää?
- On mulla parikin.
- Jaaha, ja kuinkas usein te olette heidän kanssaan sukupuoliyhteydessä?
- No, kyllähän mä nain kumpaakin pari kertaa päivässä.
- Jaaha, mutta kyllä tämä värkki on sillä lailla luotu että sen pitäisi
kestää sellainen.
- Joo, mutta tohtori, mulla on varastossa yks naispuoleinen apulainen...
- Jaaha, ja mitenkäs usein te häntä...
- Aamulla töihin tultua kerran, aamiaistunnilla kerran ja ennen töistä
lähtöä kerran.
- Jaaha, onhan se aika paljon yhteensä, mutta...
- Joo mutta tohtori, mä käyn ennen töihin menoa huorissa ja sitten uudelleen
töistä päästyäni ennen kotiin menoa.
- Jaaha, kyllä sen sitten siitä täytyy johtua.
Pekka pani kädet kyynärpäitä myöten ristiin ja huokaisi:
- Luojan kiitos ja mä kun luulin että se johtuu runkkaamisesta.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Mitäs mieltä olette porttiteoriasta. Minä uskon että pedofiilit ovat varmasti itsesaastuttaneet. Tuosta voimme vetää loogisen ja järkevän johtopäätöksen, että itsesaastutus johtaa pedofiliaan, homoseksuaalisuuteen ja eläimiin, kun ei se itsesaastutus enää riitä!

Vai saa itsesaastuttaminen kädet karvaisiksi?

Kuinkahan paljon sitten pitäisi runkata, että käsiin ilmestyisi karvoja? Minä kun olen varmaan koko maan karvattomin mies.

Tuossa kirjassa esitetyn "löyhäpäisyyden" lisäksi itsesaastutus aiheuttaa mm. vähämielisyyttä, vetelä-älyisyyttä, irtopäisyyttä, leutomielisyyttä, loivajärkisyyttä, karva-aivoisuutta, pienjärkisyyttä, matalamielisyyttä, hapanälyisyyttä sekä kreationismia ja monia muita vastaavia tauteja. Tämän takia suuressa ja hienossa Ameriikassa suurin osa poikalapsista silvotaan jo nuorena tämän paheen välttämiseksi.

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887
Viinalla ja kissalla saa pään ihan sekaisin, ei siihen mitään muuta tarvi!

Ei vittu, nauran tälle vieläkin...

Joo, onhan se runkkaaminen vaarallista, se voi johtaa irtopäisyyteen, tai kreationismiin.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat