Seuraa 
Viestejä45973

Kaveri heitti tällaisen ja oli kieltämättä aika hankalaa vastata.

1) Olet yksiulotteinen olento. Sinulla on siis vain yksi ulottuvuus, pituus, eli aika-avaruudessa kulkeva äärettämän pitkä ja ohut suora. Noh, sinut on helppo vangita, teet vain esteet tälle suoralle molemmille puolillesi. Et pääse pois.

2) Olet kaksiulotteinen olento. Nyt voit helposti karata, koska tunnet myös leveyden, eli voit kiertää sen pisteen. Nytpä piirrämmekin laatikon ympärillesi. Et pääse pois.

3) Olet kolmiulotteinen olento ( ihminen ). Nyt voit helposti karata, koska tunnet myös syvyyden, eli voit kiertää tuon neliön. Rakennetaanpas ympärillesi häkki. Et pääse pois.

4) Olet neliulotteinen olento. Miten pääset pois?

"Tällä voi miettiä, mitä ulottuvuuksia on jatkamalla tuota eteenpäin vitoseen, kutoseen jne."

Itse tarkastelin tätä siten että 4D olisi aika. Mutta eteen tai taakse on turha mennä, joten multiversumissa kikkailu saattaisi päästää tuon olion aikaan, jolloin tuota "kiusaajaa" ei ollut.
Ajatuksia!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Kolme ulotteinen ihminen laatikossa, joka sulkee sen sisäänsä.

Sulje silmäsi ja käännä laatikon ulkopinta sisälle ja päinvastoin ja olet vapaudessa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ylität valonnopeuden, etkä enää ole ajan kahleissa. (Väitetään, että Brezhnevin Neuvostoliitto olisi liikkunut valon nopeudella - pysähtyneisyyden aika siis.)

Toinen mahdollisuus on uskoa Jumaliin ja ikuiseen elämään, jolloin taas voitit neljännen ulottuvuuden.

Kolmas: Siirryt suoraan viidenteen ulottuvuuteen, jolloin olet kvarkki.

En tiedä.

Vierailija
Katu

4) Olet neliulotteinen olento. Miten pääset pois?

Jos oletetaan, että tilaulottuvuuksia on neljä, ja voit liikkua niissä. Ympärilläsi oleva häkki taas on kolmiulotteinen, eli sillä ei ole leveyttä neljänteen suuntaan. Noh siirryt vain neljännessä ulottuvuudessa hieman sivuun ja olet jo häkistä ulkona. (ja toisaalta ollessasi neliulotteinen joka tapauksessa suurin osa sinusta on häkin ulkopuolella, kuten kolmiulotteinen olento on sen ympärille piirretyn neliön ulkopuolella sivusuunnassa)

Katu
Jamael
4) Olet neliulotteinen olento. Miten pääset pois?Pääset pois mistä?

Häkistä..

Niin, näytä ensin kuinka sullot neliuloitteisen olennon kolmiuloitteiseen häkkiin

Juu, Bosoni kertoikin kuinka se kävisi jos ajatellaan että olisi jotenkin mahdollista saada se neliuloitteinen olento sinne häkkiin.

bosoni
Katu

4) Olet neliulotteinen olento. Miten pääset pois?Jos oletetaan, että tilaulottuvuuksia on neljä, ja voit liikkua niissä. Ympärilläsi oleva häkki taas on kolmiulotteinen, eli sillä ei ole leveyttä neljänteen suuntaan. Noh siirryt vain neljännessä ulottuvuudessa hieman sivuun ja olet jo häkistä ulkona. (ja toisaalta ollessasi neliulotteinen joka tapauksessa suurin osa sinusta on häkin ulkopuolella, kuten kolmiulotteinen olento on sen ympärille piirretyn neliön ulkopuolella sivusuunnassa)

Moi Anja, ei tilaulottuvuuksia ole kuin kolme!!!

Jokkeri

;):)

Absoluuttisen tosiolevaisuudesta universaaliset maailmantasot (sisäkkäiset) toteuttavat pääkoosteista alenevia, olentoluokkien kautta suorittavina ohjaavina, hallinnollisina ja luovina hengenaineen, alkuenergian ulottuvuuksina.

Alenevat kaikkeudelliset ohjaajat, säätelijät ja toiminnoiltaan kaikki näihin verrattavat olennot, toteuttavat Jumalallista suunnitelmaa ikuisten lainalaisuuksien hallintaa olevaistavina tietoisuuksina. Ne voivat olla sisäiseltä rakenteelliselta olemukseltaan suurestikin keskinäisesti eroavia. Edelleen, kaikkeudelliseen ohjaavaan toteutukseen liittyen, jokaiselle tehtäväkerrokselle kuuluvia toiminnallisia muotoja sisältyy myös rinnakkaisiin erillisiin yhteenliitännäisiin.

Kaikkialliset olentovirrat toteutuvat kolmella tavalla; kehityksessään alaspäin kosmokseen siirtyvät olentoluokat, kullekin omille tasokerroksille olevaistetut ja alimmillaan luodut olennot, tai kehityksessään ylöspäin nousevat olentovirrat. Kaikkeudessa olevaistuu, ilmenee ja tulee luoduiksi tavattoman suuret määrät toisistaan huomattavastikin sisäiseltä- ja ulkoiselta olemukseltaan poikkeavia elämän edustajia.

Jotkin energiaolennot ovat sellaisenaan eräällä tavalla heijasteenomaisessa tilassa, mutta kun nämä aktivoituvat elämän virtapiirien kautta olentosidoksiin, tulevat he silloin ilmenemisen todelliseen tilaansa. Näin energiaolennot olevaistuvat yhdessä ulkoisten olentojen ja sisäisten elämänvirtojen yhteisvaikutuksesta, tullen siten itsenäistietoiseen aktiivitilaansa, vailla varsinaista ulkoista muotoa.
Eräitä säätelijäolentoja voidaan kuvata lähinnä energiavirta-säteinä.
Näiden voimakkuus ja sisältöinen tasoisuusvaikutus on enemmänkin elämän sisällöllistä säätelevää energiasädettä, kuin varsinaista ulkonevaa muotoa. Nämä kaikkeuden ohjaavat sädeolennot, voivat vaikutukseltaan yltää sangen monien ulottuvuuskerrosten läpi, tehtävänsä edellyttämällä rakenteellisella valmiudella.

Kaikki kaikkeuden ilmenemisen sisäkkäiset kerrokset niiden olemuksellisesta universaalisesta tehtävästä johtuen, ja sen sisällön kautta kosmoksen saman tasonkin rinnakkaiset alueet, eroavat keskinäisesti sisäiseltä ja ulkoiselta olemukseltaan. Aivan lähekkäiset rinnakkaiset sidokset poikkevat rakenteellisesti vierkkäisestä sitä enemmän, mitä kauemmaksi näissä edetään toistensa suhteen.
Sama keskinäisyys/eroavaisuus ilmenee kosmoksellisesti eteen- ja taaksepäin olevissa tasoulottuvuuksissa. Kuta lähempänä Alkuenergisyyttä kaikkeudelliset ulottuvuudet ovat, sen enemmän niihin sisältyy Henkienergiaa ja vähemmän ainetta siinä mielessä, kuin fyysisellä tasollamme sitä ymmärrämme. Samoissakin kosmoksen keerrostuman eri tasoalueissa on tiheämpiä ja harvempia Henkienergian sisällön eroavaisuuksia.

Lisäksi tulee huomioida aikailmiön sidonnaisuus-vaikutus vähemmän Henkienergiaa omaavissa aineellisissa tasoissa. Mitä lähempänä fyysistä ulottuvuuttamme jokin kosmoksen olotila on, sitä enemmän aineen hitauden värähtelyn sidos luo aikailmentymän suppeuden. Tästä seuraa laajempi, tai suppeampi energiakenttävaikutteinen sidos paikalliseen sisäiseen aikatajuntaan. Silloin ollaan olotilatasoaan vastaavalla energiamäärällä, sidottuja paikalliseen sisäiseen tiedostettuun aikaymmärrykseen.

Yleensä kaikkeuden eri kerroksien rajoilla on, suhteessa sisäosiin, mukana olemuksessaan vähemmän Henkienergian sisältävää Alkuenergian tiheyttä. Jos verrataan, niin sama pätee yleisesti ottaen, ilmenemistasot huomioiden, nuorempiin kaikkeuden sisältäviin osiin. Joissakin kohden kosmosta saattaa olla sisällön olemuksessa tietynlaista laikkuisuutta havaittavan voimakkaasti.

Maailmankaikkeus elää hitaassa ja monivaiheisessa sisällöllisessä virrassaan, perimmäisten ohjaushakuisuuksiensa kautta, saaden Jumalallisuuden sisältönsä sen avulla. Kosmiset luomisvaiheet toteutuvat äärimmäisen pitkinä jaksoina, sykleinä, kosmoksen jokaisella tasoilla ja sen kaikilla rinnakkaiselämän virtojen vaikutusalueilla. Kosmoksen ylemmät ulottuvuudet saavat muuntumisvireensä ensinnä, ja vasta sen jälkeen muuntumisheijaste alenee seuraavalle alemmalle olemisen keerrokselle. Kerrokset ovat sisäkkäin toisissaan olevia kerrostumia.

Siispä, mistä tulemme ja minne olemme matkalla?

Savor
ei tilaulottuvuuksia ole kuin kolme!!!

Itseasiassa on, tilavuus, leveys, korkeys ja syvyys.

kun tarpeeksi tiivistät kaasua niin se muuttuu nesteeksi, ja höyrystämällä vesi muuttuu kaasuksi.

Edit; vastaus Alottajalle, kun tarpeeksi pienenet niin voit karata atomejen välistä.

Jamael
Katu
Jamael
4) Olet neliulotteinen olento. Miten pääset pois?Pääset pois mistä?

Häkistä..Niin, näytä ensin kuinka sullot neliuloitteisen olennon kolmiuloitteiseen häkkiin

Juu, Bosoni kertoikin kuinka se kävisi jos ajatellaan että olisi jotenkin mahdollista saada se neliuloitteinen olento sinne häkkiin.

Neliulotteiselle olennolle kolmiulotteinen häkki ei ole hirveän pelottava. Se on hänelle sama kuin meille 2 ulotteinen häkki. Esimerkkinä 2 ulotteisesta häkistä piirtäkää ympyrä maahan. Tämän jälkeen miettikää kuinka paljon tuo ympyrä estää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat