Seuraa 
Viestejä45973

Kyseessähän tietenkin on Suomen herrojen ja hallitusvallan toimet.

Jokin aika sitten itseTarja Halonne tapasi Ranskan presidentin, Tälle
Tarja-täti esitteli, että Suomi kävi 1939 - 1945 erillissotaa. Pariisin rauhansopimuksen 1947, allekirjoittanut myös Ranska, johdannon mukaan Suomi oli taistellut Hitlerin eli fasistisen Saksan rinnalla.
Myös Suomessa on käytetty sanaa aseveli, joskaan ei " liittolainen".

Tuoko oli se tärkeä asia, joka globaalisen näkemyksen edustajana esiintyvän Tarja-tädin mieltä painoi,. Eikös hänen olisi pitänyt esitellä globaalia (vrt. Baal) eli maapallonäkemystään, ja kuinka meidän kaikkien sitä noudattaen tulee puolustaa rauhaa ja vähäosaisia?

Ja miksi nuo väitetyt Venäjän koneiden loukkauksetr peräti muutaman kilometrin Suomen merirajan sisälle olivatnyt niin tärkeitä. Mikä on Tarja-tädiin ja koko hallitsevan poppoon todellinen tulkinta?

Eräs tutkija Salomaa, luultavasti vaselisti, lämmitti pian uudestaan tuon loukkaususjutun. Kuule karju, peritaattessa minun kannaltani ei ole estettä lämmittää miten kuumaksi vain, jo sinä ja kaikki Suomen herrat niian haluatte. Pitkään aikaanhan Suomi ei ole sotinut. Aletaan , historiallisen suuren perinteenjmukaisesti, siis uusi sota?

Tänään kuitenkin paperialan selkkaus satrtaa päättyä. Sen sijaan Suomen
hallitus itse ei ole osoittanut mitään valmiutta rajavartijalakon päättämiseen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Tuommoisenkin aiheen avasin 23.5.2005. Vastaukisa tähän mennessä ei yhtään, lukijoita 310.

Kuin koulun historian open tai vaikka yo-kirjoitusten reaalin tehtävä. Vertaile kansainvälistä tilannetta ja Suomea siinä silloin ja nyt. Mitä on muutoksia, mitkä seikat pysyneet samoina?

Mitä voi tehdä silloin ja mitä nyt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat