Seuraa 
Viestejä45973

Pakko nyt laittaa tästä äänestysaihe, anteeksi jo etukäteen tämmöinen seksuaalisuuteen liittyvä pakkopulla, mutta siis aiheena jo kerran aiemmin mainitsemani fantasiatyyppi ja sen sidonnaisuus sukupuoleen.

Ja siis masturboidessa, miksei yhdynnässäkin, mutta siis minkä tyyppisiä fantasioita ihmisillä on?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Entä jos fantasioi tietynlaisesta tilanteesta? Tällöin se hahmo on kait kuvitteellinen, mutta se hahmo on siinä sinällään sivuseikka.

Armitage kirjoitti:
"Pakko nyt laittaa tästä äänestysaihe, anteeksi jo etukäteen tämmöinen seksuaalisuuteen liittyvä pakkopulla, mutta siis aiheena jo kerran aiemmin mainitsemani fantasiatyyppi ja sen sidonnaisuus sukupuoleen."

Ei mitään anteeksipyyntöjä. Tule vaan mukaan pervojen seuraan.
Mutta tuo alentuva sävy... hmmm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tää ei oo mikään fantasia vaan uni muutama yö sitten.

Kumma kun tiedefoorumin jutut tulee uniin....p.rkele...

Näin unta,
Olin alakouluaikaisen ihastukseni vieressä molemmat puolialastomina, nyt nelikymppisinä ja naisen kasvoissa olis silmäkulmissa jo pieniä ryppyjä. Naisen senaikuinen ihastus oli mukana. Olimme kolmisin, nainen oli nyt kiinostunut minusta ja edellinen kaveri katseli vierestä ja antoi asioiden tapahtua. Huolehdimme naisesta yhdessä. Olimmehan skidinäkin kavereita...

Outoa tajunnanvirtaa, nykyiset yhteiskuntasuhteet ja asetelmat ovat vaihtuneet totaalisti, mikään ei ole niinkuin se oli sillon, kun kaikki oikeasti tapahtui.

Uni jatkui,
Vedin pälle sellasen MD:n lähettämän helkkarin ison kortongin, muuten oli hyvä muttä päästä pikkasen löysä, mistä alunperin valitin tiukkuuden muodossa, ihmettelin myös, että onhan näissä se spermankeruupussi.
Sain kortsun päälle ja näytin kalua juhlakunnossa sille meillä viikko sitte krillijuhlissa ollelle lesbonaiselle. Nainen alko tempoa kalusta kaksin käsin kortsu päällä...
Jotenkin tiesin, että tätä naista ei saa panna siitä tulee harmia...

Uni loppui...

Ensirakkauteni olen yrittänyt ottaa mukaan fantasioihini.
Ei onnistu. Tulee vaan nolo olo.
Uniin hän tulee mukaan, mutta me ollaan vaan ja keskustellaan jostain.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat