Seuraa 
Viestejä45973

Noita maailmanloppujahan tulee aina silloin tällöin, tässä taas yksi jonka satuin löytämään.

Nuclear War Starts 9-12-2006
http://www.youtube.com/watch?v=8Sjf4ELVeX8

Päivämäärä on esitetty amerikkalaisittain. Siis 12. syyskuuta 2006 kuulemma olisi pitänyt alkaa ydinsota, jossa kuolee kolmannes ihmisistä. Johtuu siitä että ei pidetä Jahven lakeja arvossa. Ja ihmiskunta tulee sitä seuraavissa tapahtumissa tuhoutumaan lähes täysin, koska Jahvea ei edelleenkään oteta vakavasti.

Tuo videokommenteissa käyty keskustelu on kiinnostava. Videon esillepanija on säntillisesti laskenut tuomiopäivän tj:tä tyyliin "36 days to go". Kommentoinnissa on käyty yli 400 (Youtube-)sivua kiivasta väittelyä aiheesta - vaihtelevantasoisin argumentein, yhtenä parhaista "lol God doesn't exist". Säännöllisesti esiintyy myös profeetan muistutus käydä sivulla yisraylhawkins.com jotta ymmärtäisi Raamatun sanomat.

Tarkempi kommenttien lukeminen jäi, mutta dead-linen mentyä videonpostaaja nähtävästi alkoi väittää että tästä vasta alkaa 13 kuukauden jakso joka johtaa tuohon ydinsotaan.

You need to read the August 2006 newsletter again. The House of Yahweh is not wrong on these prophecies. This thirteen months, which started September 12, 2006, is the starting point for nuclear wars that will kill a third part of man over a fourth part of the earth in and around the great river Euphrates but it will not stop there. To understand how these thirteen months will progress, you must apply all prophecies concerned.

Viimeiset keskustelut koskevat sitä ovatko Pohjois-Korean asiat rauhoittumaan päin vai alkaisiko sieltä kipunointi. Tämä siis silloin kun ei vielä oltu saatu tuoreita uutisia USA:n ja P-Korean neuvotteluista koskien suhteiden normalisointia. Kommentointi onkin hiipunut ja kolmeen kuukauteen ei ole postattu mitään...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Tuo video oli kyllä hirveintä ikinä. Minä en tiedä miten tuollaisiin idiootteihin pitäisi suhtautua?

Jaha. Tutustuin tuohon viralliseen lähteeseen jota videoprofeetta mainosti. Nyt yisraylhawkins.com uutisoi seuraavaa:

Soon, a nuclear baby
--
This nuclear baby was conceived September 12, 2006 and just as with a woman with child, nine months later the delivery is due, which will bring us to June 12, 2007. --

Sopivasti jätetty tulkinnanvaraa, ei sanota mitään suoraan tapahtumista vaan käytetään vertauskuvia. Aikaisemmassa artikkelissa on kyllä selkeästi sanottu "12. syyskuuta 2007 seuraavat päivät ovat täynnä pelkoa ja lisää ydintuhoa".

Mutta Suomen armeijan saapumiserä II/07 ei ole ehtinyt armeija-aamujaan kokea, kun "ydinlapsi" jo syntyy. Epäilenpä vain että ydinlapsen pitää vielä varttua aika pitkään ennen kuin se saa mitään aikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Montako jehovan todistajien maailmanloppua on jo mennyt ohi

Herätkää veljet, vartiotorni kaatuu!

JT:n maailmanloput

1914

Vuosi jonka jokainen Jehovan todistaja tietää. Vaikka nykyisin esitetään varhaisten raamatuntutkijoiden odottaneen vain 'suurta mullistusta' tuona vuonna, niin todellisuudessa he odottivat kirjaimellista maailmanloppua, ei mitään vähempää.

1915

Charles Russel ehti muuttaa alkuperäistä ajanlaskuaan vielä vuoden 1914 jälkeen ja lykätä maailmanloppua yhdellä vuodella.

1918

Vuonna 1917 julkaistu ja suuren kohun aikaansaanut kirja Täyttynyt salaisuus lupasi, että vuonna 1918 Jehova tuhoaa kirkot ja miljoonia kristikunnan jäseniä. On mielenkiintoista, että Jehovan todistajien mukaan tähän aikaan Jeesus tuli tarkastamaan maailmaa ja valitsi mm. tämän kirjan hyödyllisen sanoman perusteella Vartiotornin 'uskolliseksi ja ymmärtäväiseksi orjaksi'. Tuskin kukaan Täyttyneen salaisuuden todella lukenut menisi väittämään mitään sellaista. Lue kirja oman seurakuntasi kirjastosta.

1925

Seuran toinen presidentti Joseph Rutherford ei halunnut olla pekkaa pahempi. Raamatuntutkijoiden määrä oli romahtanut suuren sodan jälkeen. Monet erosivat ja perustivat itsenäisiä Raamatuntutkijoiden yhdistyksiä, joten tarvittiin jotain palauttamaan innostus. Vuonna 1920 julkaistu kirja Miljoonat, jotka nyt elävät, eivät kuole koskaan ennusti lopun tulevan vuonna 1925. Vaikka niin ei käynyt, Rutherford onnistui ohessa rakennuttamaan itselleen kesäasunnon Kaliforniaan, joka oli tarkoitettu ylösnouseville vanhan ajan ruhtinaille.

1951

Toinen maailmansota ei huipentunutkaan Harmagedonin taisteluun, vaikka monet odottivat niin käyvän. Jotain piti keksiä pikaisesti tilalle. Niinpä 1940-luvun lopulla Vartiotorni käsitteli sitä, että roomalaiset joukot tuhosivat Jerusalemin kaupungin vuonna 70, 37 vuotta Jeesuksen kuoleman jälkeen ja esitti tämän jälkeen ajatuksen, että myös lopun aika kestää samat 37 vuotta. Yhä uudelleen ja uudelleen vedottiin siihen, että 37 vuotta tulevat täyteen vuonna 1951.

1975

Vartiotornin ajanlaskun mukaan Adamin luomisesta tuli vuonna 1975 kuluneeksi 6 000 vuotta, joten tuhatvuotisen valtakunnan piti myös alkaa silloin. Jos kysyt nykyisiltä todistajilta tästä vuodesta, sinulle vastataan tavallisesti, että Seura ei ikinä sanonut mitään suoranaista ennustusta vuodesta 1975. Olet tervetullut tarkastelemaan asiaa näiden lainausten ja valokopioiden valossa.

2000

Vartiotornin edustajat ovat todenneet julkisuudessa, että vuodella 2000 ei ole mitään eskalotologista (maailman loppuun liittyvää) merkitystä heille. Heidän kirjallisuudessa on kuitenkin toistuvasti painotettu lopun tulevan ennen vuosituhannen vaihdetta.

Sukupolvi

Toisen maailmansodan jälkeen todistajien kantava opetus on ollut se, että vuoden 1914 tapahtumat nähneiden ihmisten sukupolvi ei tule katoamaan ennen lopun saapumista. Todistajien keskuudessa sukupolven pituutta vuosissa on laskettu ja arvailtu toistuvasti. Vuosien kuluessa Vartiotorni viilasi sukupolven laskentatapaa uudelleen ja uudelleen, kunnes ajan loputtua vuonna 1995 Seura virallisesti luopui opetuksesta muuttamalla sukupolven määritelmän. Muutos ravisteli etenkin vanhempien todistajien uskoa, koska monet olivat odottaneet lopun tulevan vielä oman elämänsä aikana.

Lainattu osoitteesta:
http://www.jttuki.info/Loppu/index.html

This nuclear baby was conceived September 12, 2006 and just as with a woman with child, nine months later the delivery is due, which will bring us to June 12, 2007. --

Katukaa, syntiset! Ydintuho vaanii kesäkuun 12. päivässä. TJ 34!

Onkohan kyseessä Telluksen vai koko universumin loppu?

Nå, joka tapauksessa kiitos kaikille laijitovereille ja anteeksi Bushmanilta, että haukuin Häntä juuri.
Eihän Hänessä ole mitään vikaa, vikaa, vikaa, vikaa...........

I'm going down...

Siis tänään. Pitäisi vielä ehtiä käydä kirjastossa. Tejosteri koska se tapahtuu tarkalleen?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat