Seuraa 
Viestejä45973

Jos joku haluaa katsoa YLE:n kanavia, maksakoon niistä kortilla YLE:lle. Jos haluaa katsoa muidenkin kanavia, maksakoon niistä taas erikseen kyseisille TV:yhtiöille.

Mutta tässä menee nykyään YLE:llä ja valtiolla pieleen. Jos joku ei halua katsoa ollenkaan YLE:ä vaan pelkästään muita, niin sehän taas ei käy YLE:lle ollenkaan laatuun: YLE pakottaa maksamaan yhden telkkarin hinnan vuodessa pelkästään siitä ilosta, että kuluttaja saa omistaa oman rahalla ostetun telkkarinsa, ja että hänellä on pelkkä mahdollisuus katsoa YLE:n ohjelmia.

YLE:llähän oli taannoin tämä hassu kamppanja, jossa laskettiin yhteen kaikki YLE:n TV- ja radiokanavien lähettämät tunnit vuodessa (luku on epäilemätttä hämmästyttävän korkea). Tämä luku sitten jaettiin vuoden tuntien määrällä (8760), ja saatiin tulokseksi jokunen sentti/tunti! Erittäin halpaa hupaa, jos kellään olisi kykyä ja mielenkiintoa katsoa ja kuunnella kaikkia YLE:n ohjelmia yhtäaikaa kaikilta kanavilta 24 h/vrk. Siis pelkästään YLE:n.

Mutta koska YLE on valtion laitos, sen ei tietenkään tarvitse toimia järkevillä periaatteilla. Riittää että rahastus pelaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat