Kossusta likööriä

Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Löysin kivan sivun missä kerrotaan viinojen maustamisesta.

http://www.yrttitarha.com/tietopankki/k ... naohj.html

Kommentit (10)

Vierailija

Veikko Huovinen pohti muistaakseni 70-luvulla ilmestyneessä - en muista missä, vodkan maustamista mm. salmiakkipastillella. Myöhemmin Alko lanseerasi salmiakkikoskenkorvan.

Vierailija

Serkkukunkku tislaili aikoinaan omaksi iloikseen keittiön sähköhellalla hienolla laitteistolla riemujuomaa, joka oli niin laadukasta, jotta maustettuaan sen eri esansseilla sitä ei alkuperäisestä ilman vertailukohdetta toisessa lasissa erottanut.

IhmeKunkku...

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
tiäremiäs
Syksyllä rupeen tekeen yrttiviinaa, meen ostaan siemeniä että vois kasvattaa mausteyrttejä.

Kannattaa hakea vaikka Virosta vahvaa vodkaa pohjaksi, vaikka 80%:sta - sillä uuttaa jo mukavasti makuja. Ja juomanhan voi sitten jälkeenpäin makeuttaa ja/tai lantrata hyvällä puhtaalla vedellä sopivaksi.

Vierailija

Kossusta ei saa likööriä tekemälläkään.

Sen sijaan drinkkien pohjaksi se sopii.

Legendaarisen raikkaan fisun saa yhdistämällä pussillisen fishersman friendiä, puoli litraa kossua ja yli yön odotuksen.

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
Liittynyt19.6.2005

Itse olen kokeillut hiirenkorvaviinan tekoa. Suosittelen. Tosin raaka-aineiden tulee olla todellakin juuri avautuvia hiirenkorvanlehtiä. Pari päivää myöhemmin syntyy karvasta "myrkkyä".

Uusimmat

Suosituimmat