Seuraa 
Viestejä45973

Tähän juonteeseen saa vapaasti kirjoittaa kaikki, mikä on tieteellisenä todisteena ID:n tieteen vastaisuudesta.

Tähän mennessä tiedetään kaksi tieteellistä todistetta, jotka todistavat kiistattomasti, että ID on tieteen vastainen:

[list:2p69hr20]1. Koeputkeen muodostuva sakka.
2. Aika, koska ID olisi uskottava teoria, jos se olisi tapahtunut korkeintaan miljoonassa vuodessa, mutta koska Universumin Älyllä ei ollut mitään kiirettä, niin siksi 550 miljoonaa vuotta on ehtottomasti liian kauan, koska se ylitti selvästi ihmisen evolutioimis-projektiin varatun ajan 550 kertaisesti
[/list:u:2p69hr20]

Listaan saa siis vapaasti lisätä lisää tieteellisiä todisteita siitä, ettei tiedettä voi tehdä, jos siihen sekotetaan älyä.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (23)

Todistustaakka on edelleen teorian tekijöillä. Onko siis olemassa yhtään ID:tä puoltavia todisteita? Evoluution puolesta niitä on lukuisia, ID:n puolesta taas ei.

Jahas. Miten niin evoluutio muka tarvitsee todisteita. Minä kun olen aina luullut, että se on fakta?

Kyse on tässä vain siitä, että me elämme evoluutiolla tehdyssä kehossa, ja sitä, ettei evoluution vaatimaa aikaa voi pitää minkään todisteena, koska aika ja evoluutio ovat sama asia.

Yhtä hyvin voidaan väittää, että koska Iisakin kirkon ilmestyminen kesti 30 vuotta, niin se ei voi olla älyn suunnittelema ja toteuttama, koska nykyään on niin vit*n kiire, että jo laki kieltää sellaisen rakentamisen, mikä ei tapahdu alta aikayksikön.

Huomataan siis, että jopa laki on täysin ateistinen, koska laki kieltää kaikki sellaiset rakennukset, kuten Notre Damen kirkko, jota rakennettiin 800 (kahdeksansataa) vuotta. Nykyään ei tule kenenkään lakiuskovan mieleenkään, että jonkin rakentaminen kestäisi jopa 50 sukupolvea, koska on niin vit*n kiire saada aikaan neliöitä ja suorakulmia.

Täetn listaan lisätään rakennuslaki, koska se kieltää kaiken sellaisen rakentamisen, joka kestää liian kauan. Ja liian kauan on siis tasan yksi vuosi, joten koska evoluutio jatkaa edelleen työtään, niin täten evoluutio on täysin laiton, koska se ei tuota muuta kuin vänkyrää ja kaarellisia juttuja, joita yksikään arkkitehti ei voi suvaita, koska arkkitehdit eivät saa myydyksi itseään, jos he aikansa kuluksi piirtelisivät muita kuin laatikoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Todistustaakka on edelleen teorian tekijöillä. Onko siis olemassa yhtään ID:tä puoltavia todisteita? Evoluution puolesta niitä on lukuisia, ID:n puolesta taas ei

Olisiko uskosi evoluution todisteisiin yhtä lujaa, jos evoluutio olisi tapahtunut jonkin muun ajan kuluessa? Biljooonassa vuodessa? Yhdessä vuodessa? 550 Triljoonassa vuodessa? 550 päivässä?

Miten niin juuri 550 miljoonaa vuotta on evoluution todisteisiin uskoville pyhä luku?

Mistä johtuu, etten minä edes tarvitse todisteita evoluutiosta, mutta siitä huolimatta pystyn elämään hyvää ja totuudellista elämää evluutiolla tehdyssä kehossa?

Miten voit olla uskossa evoluutioon, jos uskot vain todisteisiin? Miksi epäillyksetön minun usko evoluutioon on muka arvottomampaa kuin epäsuora evoluutioon todisteiden kautta uskominen?

Enkö olekin oikeassa, kun julistan, että todisteisiin uskovat ovat uskovaisia, kun taasen suoraan uskovat ovat faktuaalisia?

kati sinenmaa
Enkö olekin oikeassa, kun julistan, että todisteisiin uskovat ovat uskovaisia, kun taasen suoraan uskovat ovat faktuaalisia?

Et.

Odotan edelleen järjellisiä perusteita, jotka siten voidaan kelpuuttaa myös tieteen perusteluiksi.

Kuten lukijat huomaavat, niin tiede ei ole vielä perustellut, miksi ajan pitäminen todistaa evoluution olevan sattuman kauppaa. Se on tietty täysin ymmärrettävä, koska järjellä on täysin mahdotonta periustella järjettömiä, kuten sitä, että Jumala ei ole olemassa, koska evoluutio kesti niin pitkään.

Monet lukijat varmaan muistavat hyvin ajan, jolloin evoluutiouskovaiset väittivät, ettei Jumala voi olla olemassa, koska maailma luotiin seitsemässä päivässä. Tästä huomataan, että olkoon evoluution vaatima aika mikä tahansa, niin aina jumalattomat pitävät sitä todisteena omalle ennakkoasenteelleen, koska jokaisen oma ennakkoasenne on aina totta, olkoot todisteet mitä tahansa.

Järjellä ei ole koskaan mitään virkaa, kun ihminen uskoo omaan uskomukseensa.

Miksi sinulle pitäisi antaa järjellisiä perusteluja, ethän itsekään niitä anna, tai edes ole järkevä?

Miksi evoluutiouskovat julistavat evoluution todisteita?

Minä en kaipaa teidän todisteita faktoille, joten voisitteko ystävällisesti painua vitt*uun täältä tiedefoorumista julistamasta todisteluitanne.

Jos lukijat lukisivat vielä kerran ja ymmärryksen kanssa tämän juonteen avauksen, jossa selvästi osoitetaan, että nyt keskustellaan ID:n vastaisen tieteen todisteiden tieteellisyydestä.

Täällä ei siis kaivata evoluution todisteiden julistajia, koska se ei ole tieteellistä julistaa todiseita faktalle. Kyse on siitä, että mitä hemmetin järkeä on julistaa järjettömän evoluution todisteena vaikkapa sitä, että Notre Damen kirkkoa rakennettiin 800 vuotta, kun tieteen mukaan se olisi pitänyt valmistua yhdessä vuodessa.

Koska et ole tähän mennessä esittänyt ainuttakaan ID:n vastaista todistetta, niin olisi kiva, jos lisäisit tähän listaan omat todisteesi:

[list:3m636k9p]1. Koeputkeen muodostuva sakka.
2. Aika, koska ID olisi uskottava teoria, jos se olisi tapahtunut korkeintaan miljoonassa vuodessa, mutta koska Universumin Älyllä ei ollut mitään kiirettä, niin siksi 550 miljoonaa vuotta on ehtottomasti liian kauan, koska se ylitti selvästi ihmisen evolutioimis-projektiin varatun ajan 550 kertaisesti[/list:u:3m636k9p]

PS. Miten kauan sun mukaasi olisi pitänyt korkeintaan kestää ihmisen luominen? Saat kertoa täysin vapaavalintaisen ajan nollan ja ikuisuuden väliltä, jolloin ne kaikki ajat ovat yhtä pitävät todisteet sille, ettei älyä tule sekottaa ihmisen tai tekoälyn luomiseen.

Todistustaakka on edelleen sinulla, koska kannatat ID:tä, jonka olemassa olon puolesta ei ole esitetty mitään todisteita.

salai
Seuraa 
Viestejä9215
yhtämittaisia abloodeja
Listaan saa siis vapaasti lisätä lisää tieteellisiä todisteita siitä, ettei tiedettä voi tehdä, jos siihen sekotetaan älyä.

Askelkuviot ovat kyllä mielenkiintoiset. Nyt käyn suihkussa (vaikka ns. ks-maailma ei siitä pitäisikään) ja sitten pari kaljaa parantamaan "itse kerjäsit älyllistä seuraa sä sen"-taudin.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Todisteita suunnittelua vastaan:
[list:9x771y1x]
Esim. elävää bakteeria ei voi tehdä orgaanisista aineista liittämällä niitä yhteen erikeeper-tyyliin, sillä alkeishiukkasten energiatasot (tjsp, en muista enää tarkkaan) eivät pelaa yhteen. Muistaakseni sääntö oli se Heisenbergin epätarkkuusperiaate. Organisoitumisen täytyy tapahtua siis hitaasti ja sisältäpäin -> Kauffman.

Alkionkehityksessä toistuu samankaltainen ongelma: eliö tarvitsee kehittyäkseen genotyypiltään lähes identtisen systeemin perustalta muodostuneen "hautomon", olkoon se sitten muna tai kohtu. Erilaistumisenkin alku tulee kemiallisena viestinä munasolun ulkopuolelta. Muistatte varmaan Jurassic Parkin? Alussa näytettiin kuinka saatiin eristettyä hyttysen DNA:ta ja seuraavaksi siirryttiin labraan, jossa oli dinojen munia. Mistä ne alkiot munineen tulivat? Ei katalyyttiseltä aktiivisuudeltaan impotentti DNA saa elämää yksin aikaan. Dinosaurusten elvyttäminen ja eliön luominen ilman emoa/munaa on jokseenkin mahdotonta. Sen sijaan mammuttien soluja on yritetty saada kehittymään norsun kohdussa. Vielä ei olla onnistuttu. Mikä on johtopäätös? No tietysti se, että alkionkehityksen vuorovaikutteisuuden on täytynyt kehittyä sukupolvi sukupolvelta.

ID:stä ei ole todisteita maakerrostumissa. Todisteita vähintäänkin mittavista laboratorioista tms. massiivisista ratkaisuista olisi pitänyt ilmaantua. Ensimmäiset fossiilitkin 3,5 miljardin vuoden takaa ovat bakteereita, joten mitään monimutkaisuudesta alkavaa suuunnittelusignaalia ei ole havaittavissa. Elämä on fossiilireksiterin perusteella alhaalta-ylös -prosessi, ei blueprintistä-valas -suunnitelman perusteella toteutettu järjestelmällinen hanke.

Arviolta 99,99 % eliölajeista on kuollut sukupuuttoon, joten älykkäästä suunnittelusta ei voi olla kyse, jos tavoitteena on luoda kestäviä ratkaisuja. Huom. monimutkaisuus ei ole voinut paljoa olla suurempi entisaikana, vaan ekolokeroiden puutteen vuoksi eliöitä on täytynyt kuolla tasaiseen tahtiin toisten tieltä (esim. lystrosaurus -> triceratops -> sarvikuono).

"Samat rakenteet, sama toiminto" olisi helpoin toteutustapa suunnittelijalle. Sen sijaan eri eliöryhmillä ei ole lainassa toisten ratkaisuja, vaan niillä on omansa. Esim. linnuilla on sulkien varaan rakentuneet siivet, lepakoilla sormien luiden ympärille muodostuneet lenninräpylät, muinaisilla lentoliskoilla oli taasen lentopoimu raajan kärjestä kylkeen.
[/list:u:9x771y1x]

Uusia ID:n vastaisen tieteen vastaisia tieteellisiä todisteita löydettiin yllättäen:

[list:1y2l21bo]1. Koeputkeen muodostuva sakka.
2. Aika, koska ID olisi uskottava teoria, jos se olisi tapahtunut korkeintaan miljoonassa vuodessa, mutta koska Universumin Älyllä ei ollut mitään kiirettä, niin siksi 550 miljoonaa vuotta on ehtottomasti liian kauan, koska se ylitti selvästi ihmisen evolutioimis-projektiin varatun ajan 550 kertaisesti
3. Solu ja kaikki sen osat, joka on yhtä pitävää sille, että ihminen ei voi olla älykäs, koska on sorvannut mutterin, jossa on vasenkätiset kierteet.
4. Kaikki kaikkeuden osat ovat todisteena älyn vastaisen älyn vastaisuudesta.
5. Kaikki mutterit ovat ID:n vastaisen älyn todisteita, varsinkin, jos ne eivät sovi kuuden tuuman pulttiin.
6. Jos mutteri sittenkin sopii pulttiin, niin se on älyn vastainen todiste, koska sen mukaan se on vain sattumaa, joka ei todista mistään älystä, koska se todistaa vain sattumasta.
[/list:u:1y2l21bo]

Mitä tahansa sanot, niin sitä voidaan pitää ja pidetäänkin tietyissä olosuhteissa todisteena Sinua ja älyä vastaan.

Arviolta 99,99 % eliölajeista on kuollut sukupuuttoon, joten älykkäästä suunnittelusta ei voi olla kyse, jos tavoitteena on luoda kestäviä ratkaisuja. Huom. monimutkaisuus ei ole voinut paljoa olla suurempi entisaikana, vaan ekolokeroiden puutteen vuoksi eliöitä on täytynyt kuolla tasaiseen tahtiin toisten tieltä (esim. lystrosaurus -> triceratops -> sarvikuono).

Et voi väittää evoluution olleen sattumaa, kun ihmisen mahdollistama evoluutio on tapahtunut. Kyse on siitä, että ihmistä ei saada aikaan evoluutiolla, jos evoluutiossa ei tapahdu muutoksia. Ja evoluutiossa ei tapahdu muutoksia, jos kuolema kielletään. Jos kiellät sukupuutot väittäen, että ne ovat ID:n vastaisia todisteita, niin silloin sinun tulee yhtä johdonmukaisesti kieltää myös itse kuolema yksilöidenkin kohdalle, ja väittää, ettei evoluution alkuunsaattamisesa ja edistämisessä ole tarvittu älyä, koska eläinyksilöt eivät ole kehittyneet ihmisiksi!

Millä perusteella Sinä olet täällä vaatimassa sitä, että kaikki lajit pitää olla NYT elossa, tai muutoin syytät evoluutiota järjettömäksi?

Kuvitytle nyt itsekihn, mihin kohtaan mahtuisit täällä, jos yksikään laji ei olisi koskaan kuollut sukupuuttoon?

Ja jos yyksikään laji ei olisi koskaan kuollut, niin silloin ei olisi koskaan yksikään yksilökäänkuollut, joten Sinä siis et ole esittänyt ID:n vastaisia todisteita, vaan älyn vastaisuutta.

Huomatkaa kaikki, että ihminen voi olla täällä vain siksi, että 99,99 prosenttia lajeista on jossakin muualkla kuin täällä hillumassa. Ne ovat esimerkiksi Öljynä, jotta skeptikot voivat tuhota planeetan ilmakehän!

[list:gz3psej4][size=134:gz3psej4]Miksi skeptikot eivät pidä öljyä ID:n todisteena, vaan väittävät, että ei voi olla älykästä suunnittelua, koska meillä on öljyä?[/size:gz3psej4][/list:u:gz3psej4]

Lista pitenee:

[list:3mgv3syu]1. Koeputkeen muodostuva sakka.

2. Aika, koska ID olisi uskottava teoria, jos se olisi tapahtunut korkeintaan miljoonassa vuodessa, mutta koska Universumin Älyllä ei ollut mitään kiirettä, niin siksi 550 miljoonaa vuotta on ehtottomasti liian kauan, koska se ylitti selvästi ihmisen evolutioimis-projektiin varatun ajan 550 kertaisesti

3. Solu ja kaikki sen osat, joka on yhtä pitävää sille, että ihminen ei voi olla älykäs, koska on sorvannut mutterin, jossa on vasenkätiset kierteet.

4. Kaikki kaikkeuden osat ovat todisteena älyn vastaisen älyn vastaisuudesta.

5. Kaikki mutterit ovat ID:n vastaisen älyn todisteita, varsinkin, jos ne eivät sovi kuuden tuuman pulttiin.

6. Jos mutteri sittenkin sopii pulttiin, niin se on älyn vastainen todiste, koska sen mukaan se on vain sattumaa, joka ei todista mistään älystä, koska se todistaa vain sattumasta.

7. Öljy on ID:n vastaisen älyn todisteena älyttömyydestä, koska ilman öljyä meillä ei olisi mitään huolia kasvihuoneilmaston tulemisesta. Jos lajit eivät koskaan olisi kuolleet sukupuuttoon, niin meillä ei olisi öljyä, mitä käyttää luonnon tuhoamiseen

8. Sukupuutot ovat todisteena älyttömyydestä myös, koska jos yksikään laji ei olisi kuollut koskaan sukupuuttoon, niin silloin maailma olisi täynnä, eikä Jumalan olisi tarvinnut käskeä meitä enää täyttämään maailmaa. Oli siis Älyn kannalta täysin älytöntä antaa evoluution tuhota lajeja, koska ateistit voivat käyttää -ja käyttävätkin- lajien tuhoutumista älyn vastaisesti. [/list:u:3mgv3syu]

kati sinenmaa

Et voi väittää evoluution olleen sattumaa, kun ihmisen mahdollistama evoluutio on tapahtunut.

En sanonut missään välissä evoluution olevan sattumaa.

kati sinenmaa

Jos kiellät sukupuutot väittäen, että ne ovat ID:n vastaisia todisteita, niin silloin sinun tulee yhtä johdonmukaisesti kieltää myös itse kuolema yksilöidenkin kohdalle, ja väittää, ettei evoluution alkuunsaattamisesa ja edistämisessä ole tarvittu älyä, koska eläinyksilöt eivät ole kehittyneet ihmisiksi!

Aikamoista soopaa. En missään välissä kieltänyt sukupuuttoja, vaan sanoin fossiilirekisterin paljastavan, että lajien tilalle tulee toisia. Jos sinä taasen pidät evoluutiota järjellisenä prosessina, niin miksei se pysty ennakoimaan tulevaa aikaisempien esimerkkien avulla, vaan eliöitä kuolee sukupuuttoon ennen kuin ne pystyvät vastaamaan ympäristön haasteisiin?

kati sinenmaa

Millä perusteella Sinä olet täällä vaatimassa sitä, että kaikki lajit pitää olla NYT elossa, tai muutoin syytät evoluutiota järjettömäksi?

Kuvitytle nyt itsekihn, mihin kohtaan mahtuisit täällä, jos yksikään laji ei olisi koskaan kuollut sukupuuttoon?


Meinasin lähinnä sitä, että perinteisen ID:n näkökulmasta lajit eivät muutu, ja koska katastrofien varalta mm. huonosti sopeutuvat suuret ja hitaasti lisääntyvät lajit eivät niistä selviä, olisi niitä melko turha suunnitella. Fossiiliaineiston perusteella maapallolle on kuitenkin ilmaantunut jatkuvasti suuria lajeja sukupuuttojen jälkeen, joten uusien lajien takana on joko prosessi ilman päämäärää tai päätänsä seinään lyövä designeri/suunnitelma. Ihminen kuuluu muuten tähän hitaasti lisääntyvien ryhmään, ja todennäköisesti tuhoutuu sellaisesta iskusta, joka säästää mm. rotat ja torakat.

kati sinenmaa

Ja jos yyksikään laji ei olisi koskaan kuollut, niin silloin ei olisi koskaan yksikään yksilökäänkuollut, joten Sinä siis et ole esittänyt ID:n vastaisia todisteita, vaan älyn vastaisuutta.

Katin pitäisi saada logiikka kuntoon. Yksilön kuolemasta ei seuraa lajin kuolemaa, vaan lajin kuolema johtuu sellaisista muutoksista ympäristössä, joihin laji ei pysty kehittymällä vastaamaan. Minun pitäisi ensinnäkin tietää, mikä on sinun määritelmäsi ID:lle, jotta esim. kuoleman tarpeellisuudesta voisi puhua.

kati sinenmaa

Huomatkaa kaikki, että ihminen voi olla täällä vain siksi, että 99,99 prosenttia lajeista on jossakin muualkla kuin täällä hillumassa.

Joten ihmistä ei voi pitää suunnittelijan/suunnitelman päämääränä, ellei suunnittelija/suunnitelma ole tietoisesti tappanut ihmistä edeltäneitä lajeja tieltämme.

Kumma juttu, mutta tähän on kertynyt jo (ainakin Katin mielestä) kymmenen kohtaa, kun taas tuonne ID-teorian puolesta todisteita etsivään ei yhtään. Mahtaisiko se johtua siitä, että ID on hölynpölyä...

kati sinenmaa

7. Öljy on ID:n vastaisen älyn todisteena älyttömyydestä, koska ilman öljyä meillä ei olisi mitään huolia kasvihuoneilmaston tulemisesta. Jos lajit eivät koskaan olisi kuolleet sukupuuttoon, niin meillä ei olisi öljyä, mitä käyttää luonnon tuhoamiseen

Päin vastoin, jumpe armeliaisuudessaan kasasi pieneliöitä meren pohjaan, jotta pääsisimme tuhoamaan luontoa.

kati sinenmaa

8. Sukupuutot ovat todisteena älyttömyydestä myös, koska jos yksikään laji ei olisi kuollut koskaan sukupuuttoon, niin silloin maailma olisi täynnä, eikä Jumalan olisi tarvinnut käskeä meitä enää täyttämään maailmaa. Oli siis Älyn kannalta täysin älytöntä antaa evoluution tuhota lajeja, koska ateistit voivat käyttää -ja käyttävätkin- lajien tuhoutumista älyn vastaisesti.

Tässä olisi minun mielestäni järkevintä ajatella, että jumpe loi miljardeja eläinlajeja vain sen vuoksi, että voisi ne tuhota tehdääkseen tilaa ihmiselle.

Evoluutiosta on esitetty sattumaan perustuva väite, jos kielletään evoluution olevan älyn aikaan saama ja johdossa.
Sitä ei tarvitse kieltää erikseen, koska kielto tai myöntö on sisäänrakennettu jokaiseen teoriaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat