Seuraa 
Viestejä45973

( UUTINEN )

Tämä oli odotettavissa !!!

Verottajan uusi "kansanpoliisilook" on keskittynyt mm.
yrittäjien vainoamiseen sellaisella antaumuksella, että oli
vain ajan kysymys, milloin joku alushoususilleen riisuttu
ratkeaa.

"Hannibal" ei kannata väkivaltaa minkään ratkaisuksi, mutta
sympatiani silti tuolle piruparalle, joka soitti uhkauksen !

Sosialismi alkaa saada oman terroriuhkansa-enkä ihmettele,
väkivalta siittää väkivaltaa !

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Kohde vaan on väärä ja tyhmästi ajateltu. Jos verotuksen takia pommilla uhkailee, olisi se parasta sijoittaa Eduskuntataloon. Tietävätkö ihmiset millä palkalla verotoimistossa työskennellään?

liis@
Kohde vaan on väärä ja tyhmästi ajateltu. Jos verotuksen takia pommilla uhkailee, olisi se parasta sijoittaa Eduskuntataloon. Tietävätkö ihmiset millä palkalla verotoimistossa työskennellään?

PALKASTA en tiedä, mutta pirun onnellisena ne tuota lailistettua
rosvoustaan tekevät, niiden pitäisi maksaa siitä, että saavat
vittuilla puolustuskyvyttömille uhreilleen ! Jos joskus joudut
verotarkastukseen ( kateellisen naapurin "ilmianto" stasilandiassa
riittää ), ota runsaasti rauhoittavia ennen menoa sinne ja jätä terä-
aseet kotiin. Varaudu siihen, että nämä Sirola-opistossa merkantin tut-
kintonsa suorittaneet "tarkastajat" olettavat, että kaupoissasi kate
on ollut 300%. "Tekevät vain työtänsä ?" . Joopa, niin
teki Adolf Eichmankin !!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä46591

Verovirkailijoilla, olkoonkin että he ovat huonosti palkattua väkeä, on koulutukseensa ja palkkatasoonsa kohtuuttoman suuri valta päättää asioita. Epäilemättä se saa sosiaalisesti kelvottomat kusipäät rikastumaan alalle, kuten monille muillekin julkisen hallinnon aloille, joilla pääsee olematonta palkkaa vastaan pompottamaan ihmisiä. Lait ovat kovin tulkinnanvaraisia, ja oiekusasteissa ihminen vastaan valtio -oikeudenkäynnit ovat käytännössä täysin selviä valtion voittoja, ellei sitten viranomainen ole tehnyt todella räikeää virhettä. Onhan viranomainen oikeusasteelle "puolueeton asiantuntija" vaikka onkin itse vastaajana jutussa. Räikeimmissäkin väärinkäytöksissä virkailija selviää yleensä huomautuksella, tai pahimmillaankin potkuilla, vaikka hänen silkkaa kiusanhenkisyyttään tekemä virheensä olisi suistanut mensstyvän ja täysin lakia noudattaneen yrityksen konkurssiin ja keskiluokkaisen perheen sillan alle.

Tietysti tuollainen uhkailu, joka kohdistuu kaikkiin, kunnollisiinkin virkailijoihin, on aina väärin, mutta sikäli minä ymmärrän sitä, että se on jonkun, jonka mahdollisuus tässä yhteiskunnassa kunnialliseen keskiluokkaiseen elämään on loppuiäksi tuhottu psykopaattisen virkailijan mielijohteesta, ainoa mahdollisuus antaa edes vähän takaisin.

Psykopaatteja on kaikissa ammattiryhmissä. Tuskin veroväessä enempää kuin muissakaan. Onhan se paskajuttu, jos on verotettu väärin perustein, mutta tuntien ihmisen ahneuden, on tämäkin ammattikunta palkkansa ansainnut.

Monet retostelevat pimeillä ansioillaan ja verorikoksillaan. Niitä ei mielletä rikoksiksi lainkaan. No kaikki verot pois ja yksilöt maksamaan koulutuksen y.m. tuhannet sivistysyhteiskunnan palvelut.

TÄSMÄLLEEN "Neutroni", täsmälleen !

Kun uhri sitten omaisuuden sosialisoinnin jälkeen käy kaikki
oikeusasteet läpi, nojaudutaan siellä aina vain tuohon verotarkas-
tusraportin nimellä kulkevaan merkonomitekeleeseen kuin se olisi
jumalan sana, vaikka oma lakimies olisi osoittanut siitä 99% täy-
deksi pahantahtoiseksi hölynpölyksi. Ilmeisestikään ei oikeusistuin-
ten juristien joukossa ole yhtään liike-elämää edes kaukaisesti
tuntevaa ja "varmuuden vuoksi" vahvistetaan vain edellisen asteen
samaan hömppään nojautuva päätös !

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46591
liis@
Psykopaatteja on kaikissa ammattiryhmissä. Tuskin veroväessä enempää kuin muissakaan. Onhan se paskajuttu, jos on verotettu väärin perustein, mutta tuntien ihmisen ahneuden, on tämäkin ammattikunta palkkansa ansainnut.Minä väitän, että on. Saman koulutuksen ihmiset saavat yleensä yksityisellä sektorilla parempaa palkkaa ja muutenkin paremmat työehdot kuin valtiolla tai kunnilla. Yksityisellä kuitenkin pärstäkerroin vaikuttaa työnsaantiin kaikkein eniten. Ilkeäluonteisten on vaikea päästä seulasta läpi. Lisäksi yritykset yleenä myyvät tuotteita asiakkaille. Kusipääasenteella "asiakas on aina oikeassa" ei kauaa onnistu. Sen sijaan viranomaistehtävät ovat juuri omiaan sille porukalle. Viranomaisten asikkaat eivät voi vaihtaa "palvelun" tarjoajaa, oli viranomianen sitten miten kusipäinen tahansa.

Monet retostelevat pimeillä ansioillaan ja verorikoksillaan. Niitä ei mielletä rikoksiksi lainkaan. No kaikki verot pois ja yksilöt maksamaan koulutuksen y.m. tuhannet sivistysyhteiskunnan palvelut.

Hyvin harva tekee merkittäviä veropetoksia. Tavallisen ihmisen pienet pimeät palkkiot eivät ole merkittäviä. Suurin osa niistä töistä jäisi kokonaan tekemättä, jos mahdollisuutta mitättömään veronkiertoon ei olisi. Suurin osa taloudellisesti merkittävistä veropetoksista on ammattirikollisten työtä. Ei verottaja virallisesti varattomille ammattilaisille, jotka osaavat piilottaa ja tuhlata laittomat ansiot verottajan ulottumattomiin, pysty pahaa hallaa tekemään. Sen sijaan lukematon määrä kunnollisia yrityiksiä on ajettu konkurssiin. Viranomaisten kanssa oikeusvaltion keskeinen periaate ei käytännössä toteudu. Jos viranomainen väittää sinun olevan syyllinen vilppiin, sinun on todistettava virnaomaisen tiedot vääriksi. Se voi kestää vuosia, kun taas viranomaisen maksut on maksettava heti. Yritykselle se on tuhoisaa, edessä on konkurssi, jota mahdollinen verotuksen oikaisu ei enää voi perua.

Länsimaisessa valtiossa käytännössä ihmiselle suurin epäoikeudenmukaisuuden aiheuttaja on juuri viranomaisten laitomat päätökset. Toisin kuin rikollisten uhreille, viranomaisten virheiden uhreille ei ole todellista mahdollisuutta saada oikeutta. Siksi katson, että sivistysvaltion tärkein piirre tulisi olla kansalaisten suojaaminen kaikkein suurimmalta uhalta, valtiolta itseltään. Viranomaisia pitäisi kontrolloida erittäin tehokkaasti, ja rangaista tuntuvasti väärinkäytöksistä. Luonnevikaisten pääsy viranomaisiksi pitäisi pyrkiä estämään kaikin mahdollisin keinoin. Laajat psykologiset testit poliisikoulun tyyliin ja kaikkien viranomaisvirkojen evääminen merkittäviin ja ihmisille suuria kärsimyksiä aiheuttaineisiin virheisiin syyllistyneiltä lopuiäksi pitäisi olla minimikeinoja. Asiaa varten pitäisi olla oikeasti puolueettomia oikeusistuimia. Kyllä rikosoikeuden periaate, että parempi on kymmenen veronkiertäjää vapaana kun yksi syytön sillan alla, pitäisi päteä verottajaan ja kaikkiin muihinkin viranomaisiin.

PS. Kirjoitusvirheitä on enemmän kuin verottaja sallii, se johtuu siitä että lapsi on sylissä. En jaksa korjata.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Kyllähän se on niin että suomessa verottaja on sellainen elin joka saa käyttää mielivaltaa täysin vailla pelkoa edesvastuuseen joutumista. On tiedossa valitettavan paljon tapauksia joissa verotarkastajan epäily on riittänyt kymmenien tuhansien veromätkyille. Eli ei ole ollut mitään todisteita, ainoastaan epäily. Tuollaiset summat pienyrittäjille on usein ikäänkuin naula arkkuun ja konkurssin jälkeinen elämä kuluukin sitten velkoja maksaen.

Mielestäni on epätervettä tappaa kannattava yrittäminen mielivaltaisella ja perustelemattomalla verottamisella. Turhan monesti on valtio teurastanut lypsävän lehmän.

edit: Yksityisyrittäjänä annan sympatiani uhkauksen tekijälle mutta toivon hartaasti ettei menisi toteuttamaan uhkaustaan. Eivät se mielivalta ainakaan vähene tuollaisella tapaa ja tokkopa järjetön väkivalta kohdistuu ulkopuolisia vaarantamatta oikeaan virastorottaan.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Hannibal the kannibal

Jos joskus joudutverotarkastukseen ( kateellisen naapurin "ilmianto" stasilandiassariittää ), ota runsaasti rauhoittavia ennen menoa sinne ja jätä terä-aseet kotiin. Varaudu siihen, että nämä Sirola-opistossa merkantin tut-kintonsa suorittaneet "tarkastajat" olettavat, että kaupoissasi kateon ollut 300%. P.....e, itse asiassa, oikein toivonkin, että paukahtaa-ilman varoitusta !!! "Tekevät vain työtänsä ?" . Joopa, niinteki Adolf Eichmankin !!!

Verotarkastus on yhtä kauhea asia myös USA:ssa ja siihen voi joutua ihan yhtä hyvin perustein kuin Suomessa. Ja IRS pelätty virasto.

Lazlo
Hannibal the kannibal

Jos joskus joudutverotarkastukseen ( kateellisen naapurin "ilmianto" stasilandiassariittää ), ota runsaasti rauhoittavia ennen menoa sinne ja jätä terä-aseet kotiin. Varaudu siihen, että nämä Sirola-opistossa merkantin tut-kintonsa suorittaneet "tarkastajat" olettavat, että kaupoissasi kateon ollut 300%. P.....e, itse asiassa, oikein toivonkin, että paukahtaa-ilman varoitusta !!! "Tekevät vain työtänsä ?" . Joopa, niinteki Adolf Eichmankin !!!Verotarkastus on yhtä kauhea asia myös USA:ssa ja siihen voi joutua ihan yhtä hyvin perustein kuin Suomessa. Ja IRS pelätty virasto.

TOTTA kyllä, en puolustanut tässä USA:n IRS:aa sen paremmin. Kuitenkin
USA:ssa esim. ei omaa asuntoa voi ulosmitata yrityksen veloista, kuten
verottaja mm."Hannibalille" teki. "Osakeyhtiössä on vastuussa vain siihen
sijoittamallaan pääomalla" ( Osakeyhtiölaki ) ? VÄÄRIN !!! Osakeyhtiön
verottaja vain "ohittaa", sitten viedään henkilökohtainenkin omaisuus.
Tämä ei ole teoriaa tai huhupuheena kuultua, vaan koettua

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Pommiuhka osoittautui jonkun harhaisen ihmisen perättömäksi uhkaukseksi, onneksi.

Mutta tosiasioita se ei muuta mihinkään, uhkaukselle on moniakin syitä mutta hyvin todennäköisesti verottaja ei muuta toimintatapojaan.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

TOTTAKAI, mistäs muusta kysymys olisi ollut, huono omatunto kai,
kun ottivat verotoimistoissa tosissaan. Noh, tulipahan terveellistä lii-
kuntaa noillekin byromaaneille ! Toivottavasti eivät saa soittajaa
kiinni, tosin nykyisen tekniikan aikana ei pitäisi uhatessaan mennä
lähellekään sähköisiä viestimiä tietokoneista puhumattakaan. Vanha
kunnon metodi, kirje , jonka kirjaimet lehdestä leikattuja, sillä ja te-
kemällä pomminsa "jokapäiväisistä" materiaaleista, tuolla piti jenk-
kien Kazinsky, yhteiskuntaan suivaantunut matematiikan professori
"Unabomber" jopa FBI:a pilkkanaan yli kaksikymmentä vuotta.
Eikä olisi silloinkaan jäänyt kiinni, jos ei olisi vaatinut pitkää julkilau-
sumaa valtakunnan valtalehteen. Oma veli tunnisti tyylistä ...

Hannibal the kannibal
TOTTAKAI, mistäs muusta kysymys olisi ollut, huono omatunto kai,
kun ottivat verotoimistoissa tosissaan. Noh, tulipahan terveellistä lii-
kuntaa noillekin byromaaneille ! Toivottavasti eivät saa soittajaa
kiinni, tosin nykyisen tekniikan aikana ei pitäisi uhatessaan mennä
lähellekään sähköisiä viestimiä tietokoneista puhumattakaan. Vanha
kunnon metodi, kirje , jonka kirjaimet lehdestä leikattuja, sillä ja te-
kemällä pomminsa "jokapäiväisistä" materiaaleista, tuolla piti jenk-
kien Kazinsky, yhteiskuntaan suivaantunut matematiikan professori
"Unabomber" jopa FBI:a pilkkanaan yli kaksikymmentä vuotta.
Eikä olisi silloinkaan jäänyt kiinni, jos ei olisi vaatinut pitkää julkilau-
sumaa valtakunnan valtalehteen. Oma veli tunnisti tyylistä ...

kaikesta huolimatta, on lainlaatijan ja korkean soveltavan johdon vika, että Suomessakin pääsee tapahtumaan sellaisia lapsuksia, joista täällä on kerrottu. Vika täytyy olla oikeustoimessa, jossa varmaankin on korjattavaa, kuten monessa muussakin asiassa. On käytännössä pystyttävä vesitiiviisti todistamaan kaikki vilppiepäilyt. Minkään viranomaisen ei saisi toimia mutu-tuntumalla. Asia koskee niin veroviranomaisia, kuten monia muitakin instansseja.

Eräänä iltana teeveestä tuli ohjelma, joka käsitteli erään henkilön kuolemaan johtaneita väkivallantekoja. Siinä esitettiin kritiikkiä, joka kohdistui syyttäjään, joka on aikaisemmasta poiketen alentanut kynnystä syyttämättä jättämiselle. Siinä korostettiin, että kukaan ei ole syyllinen ennen tuomion julistamista ja se kuuluu loppukädessä tuomarille, ei syyttäjälle.

Jaa jaa, puolestani saavat räjäyttää vaikka kaikki valtion virastot. Eipä tulisi ihmeemmin ikävä.

SAMAEL
Jaa jaa, puolestani saavat räjäyttää vaikka kaikki valtion virastot. Eipä tulisi ihmeemmin ikävä.

JA sitten te anarkistit ottaisitte vallan ?

ON hyödyllisiäkin valtion virastoja, vaikka en nyt juuri muista yhtään !

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat